Kam kráčí Pirátská strana - ČPS je jen recese a vtip ?

Moderátoři: Komise předsedajících, Kampaňový tým, Finanční tým, Zahraniční, Vedoucí RT

Odpovědět
Petr.Vileta
Člen KS Plzeňský kraj
Profese: Celkem Spokojený Důchodce
Dal poděkování: 10819 poděkování
Dostal poděkování: 8772 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Kam kráčí Pirátská strana - ČPS je jen recese a vtip ?

Příspěvek od Petr.Vileta »

next_ghost píše:OFFTOPIC[quote]Další duchu nebo příští strašidlo? ;), jak ty sám překládáš svůj nick?
Nepřekládám. A uvítal bych, kdyby se ho nesnažili překládat ani ostatní.[/ot][/quote]
OFFTOPICNo ja nectu slova jako slova, ale ctu vety a hledam jejich vyznam i celkove vyzneni. Jestli je to veta neutrani, privetiva, nebo naopak nepratelska, utocna. No a protoze neumim dobre anglicky, tak se ptam. Napriklad mi bylo vysvetleno, ze pozdravit lze v USA i v GB bud Hallo, nebo Hi, pricemz to Hi se pouziva spis pro pratele a to Hallo pro osoby, ktere tak dobre neznam. No a skryty vyznam hledam i u prezdivek. Naprklad kdyz si nekdo v diskuzu da prezdivku "kolemjdoucí", tak to o nem neco rika. Kdyz si da prezdivku "kolemstojící", tak to rika jeste navic to, ze a) ma smysl pro humor, 2) dela si legraci z "kolemjdoucího" ;)

Řadový člen, stínový ministr švihlých nápadů a fórista

Fide, sed cui fidas, vide.
Věř, ale komu věříš měř.

(Perchta z Pernštejna - Bílá paní)

Martin.Kucera
Člen KS Moravskoslezský kraj
Profese: nakladatel
Dal poděkování: 561 poděkování
Dostal poděkování: 12523 poděkování

Příspěvek od Martin.Kucera »

Petr Vileta píše:OFFTOPICNaprklad kdyz si nekdo v diskuzu da prezdivku "kolemjdoucí", tak to o nem neco rika. Kdyz si da prezdivku "kolemstojící", tak to rika jeste navic to, ze a) ma smysl pro humor, 2) dela si legraci z "kolemjdoucího" ;)
OFFTOPICA kdyz si da prezdivku "vedlejdoucí", ukazuje to krom smyslu pro humor taky na sectelost. :-)

Jak jednoduchý by byl svět, kdybychom četli a dělali věci hned správně. :) -- Lucie Spáčilová

anon126
Návštěvník – nepatří k Pirátům
Dal poděkování: 1768 poděkování
Dostal poděkování: 2399 poděkování

Příspěvek od anon126 »

OFFTOPIC[quote="Petr Vileta"]Napriklad mi bylo vysvetleno, ze pozdravit lze v USA i v GB bud Hallo, nebo Hi, pricemz to Hi se pouziva spis pro pratele a to Hallo pro osoby, ktere tak dobre neznam.[/quote]

Řekl bych, že tak leda do telefonu ;-) Když jsem byl v Coloradu, tak jsem tam prakticky neslyšel nic jiného než "hi". :-)

Zdraví
Odpovědět

Zpět na „Veřejná Poradna“