Petr.Vileta píše: ↑20 led 2022, 22:02A potom jsou tu ještě nasertivíti
https://necyklopedie.org/wiki/Nasertivita
Zapomněl si označit pana @Tomas.Babicky
Moderátor: Komise předsedajících
Toto je veřejné fórum, které neprezentuje oficiální stanoviska
Diskutujte slušně a respektujte Pravidla internetového fóra
Petr.Vileta píše: ↑20 led 2022, 22:02A potom jsou tu ještě nasertivíti
https://necyklopedie.org/wiki/Nasertivita
Zapomněl si označit pana @Tomas.Babicky
Mějme se prostě rádi!
Profesní profil na LinkedIn
Na tomhle fóru a v chování četných Pirátů a to včetně zvolených zástupců lidu jsem vypozoroval snad už všechny poruchy osobnosti.
Tomas.Babicky píše: ↑21 led 2022, 09:02Na tomhle fóru a v chování četných Pirátů a to včetně zvolených zástupců lidu jsem vypozoroval snad už všechny poruchy osobnosti.
Hmmmm, myslíš si, že jsi zrovna ty kompetentní hodnotit duševní stav lidí v Pirátské straně? Pokud vím, tak jsi fotograf...
Mějme se prostě rádi!
Odkdy je fotograf kompetentní určovat diagnózy ohledně duševního stavu lidí?... Docela ubohé...
Mějme se prostě rádi!
Já jen tak nahlas přemýšlím. O nikom jsem nic konkrétního neřekl, tedy Vaše domněnky jsou jaksi věc druhá. Chápu však, že zrovna Vám tohle jaksi nedochází...
1.
Tomas.Babicky píše: ↑21 led 2022, 09:02Na tomhle fóru a v chování četných Pirátů a to včetně zvolených zástupců lidu jsem vypozoroval snad už všechny poruchy osobnosti.
2.
Tomas.Babicky píše: ↑23 led 2022, 20:59Já jen tak nahlas přemýšlím. O nikom jsem nic konkrétního neřekl, tedy Vaše domněnky jsou jaksi věc druhá. Chápu však, že zrovna Vám tohle jaksi nedochází...
Ano označit všechny neznamená mluvit ke konkrétnímu člověku to máš pravdu nicméně si nenadhodil ani možnost, že jsou mezi tou skupinou i dobří lidé s rozumem na pravém místě...ergo si všechny označil za duševně choré...což není tvá kompetence ani mandát na to, aby si to takto dělal.
Nicméně pokud přemýšlíš "nahlas" - tak to uveď svou řeč jinak... ne všichni musí chápat tvé myšlenkové pochody.
(100 lidí = 100 myšlenek)
Tak to já jen tak...
Ale vlastně proč já se snažím - mě to vlastně nedochází...
Mějme se prostě rádi!
Neoznačil jsem všechny, to je jen Vaše domněnka. Naučte se číst pozorněji.
Tomas.Babicky píše: ↑24 led 2022, 21:43Neoznačil jsem všechny, to je jen Vaše domněnka. Naučte se číst pozorněji.
OK už jsme mimo podstatu a začínáme se chytat za slovíčka... v tomto případě je pro mě lepší odejít z diskuze a psaně třísknout dveřmi, ale to nejde.
Ono, totiž se sebestřednými a arogantními a egem přerůstajícími lidmi je třeba tzv. zamést...nebo na ně hodit bobana, ta diskuze totiž pozbývá smyslu... chápeme se?...
Dneska a vidím to denně - chybí lidem jedna docela důležitá vlastnost nebo spíše hodnota a to je "POKORA", "VDĚČNOST", "NASLOUCHÁNÍ".
Takže hodně zdaru...
Mějme se prostě rádi!
Jistě, jen zrovna u Vás tyto vlastnosti úplně nenacházím. Práskejte si dveřmi samozřejmě jak je libo. Slovíčkaříte zde celou dobu sám.