wittgenstein píše: ↑12 bře 2023, 21:59Chápu, když dojdou argumenty, tak se uráží nosič zprávy a anonym. Myslel jsem, že Piráti jsou jinde, ale asi ne všichni...
Na některé "argumenty" nelze najít rozumnou odpověď, protože nejde o argumenty, ale o názor nebo přesvědčení dotyčného. Například najděte argument na tato dvě tvrzení: "Bůh existuje" a "Bůh neexistuje". To prostě nejde.
Jestli jsou někteří členové naší strany tak daleko, že budou diskutovat s někým, kdo jim neukáže tvář, neřekne jméno, ani kraj ve kterém žije, tak to jsou moulové, kteří nepoznají provokatéra, trolla. Ano, pár jich tu je. Já jsem se nikdy s anonymy nebavil, ani za socíku, ani později. Pokud mi nevěřili, že je neprásknu, proč se mnou mluvili? A pokud mi věřili, proč tajili svou totožnost? Pro mě je to jednoduché: máš názor? stojíš si za ním? řekni své jméno a nes případné následky. Ještě dokážu pochopit whistleblowery, ale těm jde o nápravu čehosi špatného a bojí se třeba o pracovní místo. Ovšem to není tvůj případ. Ty jen provokuješ.