[OT] Zájemci o členství

Diskuse s veřejností a místo pro její podněty a připomínky

Moderátor: Komise předsedajících

Pravidla fóra
Petr.Vileta
Člen KS Plzeňský kraj
Profese: Celkem Spokojený Důchodce
Dal poděkování: 10819 poděkování
Dostal poděkování: 8772 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: [OT] Zájemci o členství

Příspěvek od Petr.Vileta »

wittgenstein píše: 12 bře 2023, 21:59

Chápu, když dojdou argumenty, tak se uráží nosič zprávy a anonym. Myslel jsem, že Piráti jsou jinde, ale asi ne všichni...

Na některé "argumenty" nelze najít rozumnou odpověď, protože nejde o argumenty, ale o názor nebo přesvědčení dotyčného. Například najděte argument na tato dvě tvrzení: "Bůh existuje" a "Bůh neexistuje". ;) To prostě nejde.

Jestli jsou někteří členové naší strany tak daleko, že budou diskutovat s někým, kdo jim neukáže tvář, neřekne jméno, ani kraj ve kterém žije, tak to jsou moulové, kteří nepoznají provokatéra, trolla. Ano, pár jich tu je. ;) Já jsem se nikdy s anonymy nebavil, ani za socíku, ani později. Pokud mi nevěřili, že je neprásknu, proč se mnou mluvili? A pokud mi věřili, proč tajili svou totožnost? Pro mě je to jednoduché: máš názor? stojíš si za ním? řekni své jméno a nes případné následky. Ještě dokážu pochopit whistleblowery, ale těm jde o nápravu čehosi špatného a bojí se třeba o pracovní místo. Ovšem to není tvůj případ. Ty jen provokuješ.

Tito uživatelé poděkovali autorovi Petr.Vileta za příspěvek:
Jiri.Belsan

Řadový člen, stínový ministr švihlých nápadů a fórista

Fide, sed cui fidas, vide.
Věř, ale komu věříš měř.

(Perchta z Pernštejna - Bílá paní)

Martin.Kucera
Člen KS Moravskoslezský kraj
Profese: nakladatel
Dal poděkování: 561 poděkování
Dostal poděkování: 12523 poděkování

Příspěvek od Martin.Kucera »

Já to tak jednoduše nevidím. Pokud se nás na něco přijde ptát, či s námi chce diskutovat, občan (a od toho tu některé sekce fóra máme - samozřejmě ne sekce Zájemci o členství, ta slouží k představování zájemců a jejich diskusi s členy a RegP, ne s náhodnými kolemjdoucími), pak není důvod, aby nám tady sděloval svou totožnost, Uvědomme si, že jde-li o občana-nepolitika, tak má nárok na ochranu soukromí vůči těm, kdo to tu budou číst (což může být kdokoli, jsme ve veřejně přístupné části fóra).

Tito uživatelé poděkovali autorovi Martin.Kucera za příspěvky (celkem 2):
anon123, Vojtech.Pikal

Jak jednoduchý by byl svět, kdybychom četli a dělali věci hned správně. :) -- Lucie Spáčilová

Petr.Vileta
Člen KS Plzeňský kraj
Profese: Celkem Spokojený Důchodce
Dal poděkování: 10819 poděkování
Dostal poděkování: 8772 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr.Vileta »

Martin.Kucera píše: 13 bře 2023, 18:56

Já to tak jednoduše nevidím. Pokud se nás na něco přijde ptát, či s námi chce diskutovat, občan (a od toho tu některé sekce fóra máme ...).

Jasně, pokud ve fóru k tomu určeném se chce náhodný kolemjdoucí na něco zeptat, nebo o něčem krátce podiskutovat, pochopitelně nemusí hned ukazovat občanský průkaz. Ale pokud takový kolemjdoucí často a v mnoha fórech zpochybňuje část naší politiky, provokuje, šíří bludy, konspirační teorie či ruskou nebo čínskou propagandu, pak už si náš respekt ani naše naslouchání nezaslouží a měl by být vykopnut. Je to jako když do sparťanské hospody přijde fanoušek Slávie s šálou na krku a začne "seriózně diskutovat" o tom, že Sparta je klub na ho*no a Slávie je lepší. Pravděpodobně nestačí ani doříct větu a bude rýt držkou v zemi před hospodou. :D Já se ptám, jaká je motivace takových lidí, lézt do prostředí, které k nim zjevně nebude přátelské. Jsou to provokatéři, cizí agenti, nebo jen pitomci, ,kteří ve fyzickém světě cestou z hospody rozkopávají popelnice?

Řadový člen, stínový ministr švihlých nápadů a fórista

Fide, sed cui fidas, vide.
Věř, ale komu věříš měř.

(Perchta z Pernštejna - Bílá paní)

Vojtech.Pikal
Kontrolní komise
Profese: politik, informatik
Dal poděkování: 11092 poděkování
Dostal poděkování: 8913 poděkování

Příspěvek od Vojtech.Pikal »

Vykopnutí nedosahujeme tím, že krmíme trolla, ale.

Tito uživatelé poděkovali autorovi Vojtech.Pikal za příspěvky (celkem 2):
Jakub.Backa, Petr.Vileta

Profil, Vedoucí AO; člen KaS; člen 2012 až 2025
„Nakonec vám budou vládnout ti nejneschopnější z vás. To je trestem za neochotu podílet se na politice.“*
Podporuji myšlenky. Volbu předsednictva vyhrál DFW.

Odpovědět

Zpět na „Veřejná diskuse“