Co se stalo v Pirátské straně?
Moderátor: Komise předsedajících
Pravidla fóra
Toto je veřejné fórum, které neprezentuje oficiální stanoviska
Diskutujte slušně a respektujte Pravidla internetového fóra
- Jiri.Vontroba
- Návštěvník – nepatří k Pirátům
- Profese: podnikatel
- Dal poděkování: 600 poděkování
- Dostal poděkování: 116 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: Co se stalo v Pirátské straně?
Na všechny podezřelé moderace podávejte stížnosti. Takhle se to prostě dělat nemá. Moderátoři si tady celou dobu dělali co chtěli a to nadělalo více škody, než nějaké offtopiky.
- Tito uživatelé poděkovali autorovi Jiri.Vontroba za příspěvek:
- anonym2064
GSM: 776 072 702 Email: jiri.vontroba@gmail.com
- Roman.Kucera
- Profese: IT
- Dal poděkování: 2901 poděkování
- Dostal poděkování: 5772 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Sice mě tvůj styl komunikace dost irituje, ale musím potvrdit, že se tu něco stalo. Měl jsem toto vlákno mrtvě otevřené od rána a když jsem chtěl dát poděkování, napsalo mi to "neplatné poděkování". Tyhle hlášky se objevujou při manipulaci s fórem, typicky mazání příspěvků. Ale může to mít i nějaké technické příčiny.Michal Wagner píše:Aha, takže vy jste level "mažeme si vlastni posty" ?
No vidíte a můžete jít všichni doprdele, s takovým druhem podlidí odmítám spolupracovat
- Tito uživatelé poděkovali autorovi Roman.Kucera za příspěvky (celkem 4):
- Jiri.Vontroba, Dalibor.Zahora, Ivan.Sirko, V__
Pirátem se člověk nestává, pirátem se rodí!
-
- Dal poděkování: 2556 poděkování
- Dostal poděkování: 2719 poděkování
Právě proto se ptám kdo to smaznul a kde je ta tvoje reakce? protože to to bylo možná tady post183602.html#p183602Michal Wagner píše:Aha, takže vy jste level "mažeme si vlastni posty" ?
No vidíte a můžete jít všichni doprdele, s takovým druhem podlidí odmítám spolupracovat
ale to už je mrtvý
- Tito uživatelé poděkovali autorovi anonym2064 za příspěvek:
- Jiri.Vontroba
-
- Profese: ICT konsultant, novinář
- Dal poděkování: 1044 poděkování
- Dostal poděkování: 1088 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Koho myslíš těmi anarchisty? Zatím mi jako anarchie připadá jednání vedoucí AO a vykonavatele jejich příkazů z AO. Tuto anarchii moc lidí snad neschvaluje nebo se mýlím?Michal Wagner píše:A také se mi nelíbí, když skupina anarchistů znevažuje demokraticky zvolený systém a jeho hodnoty.
- Tito uživatelé poděkovali autorovi Janek.Wagner za příspěvky (celkem 3):
- Jiri.Vontroba, Dalibor.Zahora, Dominika.Michailidu
- Michal_Wagner
- Profese: Rebel
- Dal poděkování: 414 poděkování
- Dostal poděkování: 395 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Zkusím to tak polopatisticky jako bych mluvil s speciálně nadaným člověkem: Jakoubek, Ivánek, Lenka, Mikuláš i Marcel byli zvoleni do RP demokraticky a legitimně. Pokud někdo (například Martin Brož) tvrdí, že Jakoubek, nebo jiný člen vedení a nebo celé vedení strany jedná "byrokratické" a proto je potřeba ho "odstranit", nezastupuje tím názor většiny, on vlastně nezastupuje nikoho, jen sám sebe. V takovém případě je jeho chování anarchistické, protože řešení nenabízí a jeho cílem je pouze zavedení bezvládí.
Nebo jste snad někdo nějaké řešení navrhli? Já vidím akorát touhu bořit. A bořit něco, co narozdíl od vás funguje a pracuje.
Stranu teď vede Jakoubek a spol. smiřte se s tím, nebo se snažte ho/je odvolat.
Ale zakládat haterské skupiny na FB, psát blogy atd. ... asi takhle - trinitrofecosi - kolik takových článků jsi napsal pro Piráty? Můžeš ukázat nějakou práci, která za tebou za poslední řekněme 3 měsíce zůstala? Ale čas psát stupidní blogy o ho*ně máš, že?
To stejný Brooch - ukaž mi svoji práci za poslední 3 metry.
To stejný Roj - ukaž mi co jsi udělal pro stranu (a tady je to řečnický, vím že něco děláš,ale i tak, ukaž to)
To stejný Jiří Vontroba.
To stejný Dominika.
To stejný Martin.
A o takových "chytrácích" jako pirat.cz o tom vubec nemluvim. Ten ubožák pochopitelně nepřijde ani na jednu schůzi, protože jinak by si poslechl, co si o takových jako on myslím.
Nebo jste snad někdo nějaké řešení navrhli? Já vidím akorát touhu bořit. A bořit něco, co narozdíl od vás funguje a pracuje.
Stranu teď vede Jakoubek a spol. smiřte se s tím, nebo se snažte ho/je odvolat.
Ale zakládat haterské skupiny na FB, psát blogy atd. ... asi takhle - trinitrofecosi - kolik takových článků jsi napsal pro Piráty? Můžeš ukázat nějakou práci, která za tebou za poslední řekněme 3 měsíce zůstala? Ale čas psát stupidní blogy o ho*ně máš, že?
To stejný Brooch - ukaž mi svoji práci za poslední 3 metry.
To stejný Roj - ukaž mi co jsi udělal pro stranu (a tady je to řečnický, vím že něco děláš,ale i tak, ukaž to)
To stejný Jiří Vontroba.
To stejný Dominika.
To stejný Martin.
A o takových "chytrácích" jako pirat.cz o tom vubec nemluvim. Ten ubožák pochopitelně nepřijde ani na jednu schůzi, protože jinak by si poslechl, co si o takových jako on myslím.
- Tito uživatelé poděkovali autorovi Michal_Wagner za příspěvek:
- Karel_Bilek
"Tvářnost lze začít měnit s jedinou květinou, ..." -- Velvyslanec Spock
- Dominika.Michailidu
- Profese: výtvarník
- Dal poděkování: 2109 poděkování
- Dostal poděkování: 1524 poděkování
No konečně si mě někdo vzal do huby! Sice nevím přesně za co, měla jsem jakýmkoli svým příspěvkem kdekoli na mysli spíš zklidňování situace, ale budiž.Michal Wagner píše:To stejný Dominika.
- Tito uživatelé poděkovali autorovi Dominika.Michailidu za příspěvky (celkem 4):
- Ivan.Sirko, Jiri.Vontroba, Karel_Bilek, anonym2064
Svobodný internet nedáme. Ale vemte si místo něj válku proti drogám.
- Michal_Wagner
- Profese: Rebel
- Dal poděkování: 414 poděkování
- Dostal poděkování: 395 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
minimálně jednou jsi mě komentovala v podatelně. což je nepodstatné, to proč jsem si tě vzal "do huby" je prosté.Dominika Michailidu píše:No konečně si mě někdo vzal do huby! Sice nevím přesně za co, měla jsem jakýmkoli svým příspěvkem kdekoli na mysli spíš zklidňování situace, ale budiž.Michal Wagner píše:To stejný Dominika.
Ptal jsem se, co konkrétně jsi za poslední tři měsíce vykonala pro stranu užitečného.
předem děkuji za odpověď
"Tvářnost lze začít měnit s jedinou květinou, ..." -- Velvyslanec Spock
- Jiri.Vontroba
- Profese: podnikatel
- Dal poděkování: 600 poděkování
- Dostal poděkování: 116 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Odpovím ti. Před dvěma lety jsem kvůli některým lidem a jejich moresům odpadl, došlo to až tak daleko, že jsem čtvrt roku nebyl ve straně. A teď u toho začínám. Víc k tomu nemám co dodat. Ani to nehodlám dále rozvádět.To stejný Jiří Vontroba.
GSM: 776 072 702 Email: jiri.vontroba@gmail.com
-
- Dal poděkování: 2556 poděkování
- Dostal poděkování: 2719 poděkování
Michale dneska opravdu nemáš dobrej den. Znechucuješ víc lidí než si myslíš.
- Tito uživatelé poděkovali autorovi anonym2064 za příspěvky (celkem 7):
- Dalibor.Zahora, Martin.Kucera, Ivan.Sirko, Jiri.Vontroba, Janek.Wagner, Roman.Kucera, Jan.Kochert
-
- Profese: úředník
- Dal poděkování: 56 poděkování
- Dostal poděkování: 35 poděkování
přečíst posty od czpirat dá zabrat, v něčem má pravdu, ale také dost přehání. Vládne tu ale praxe, která je na pováženou, vypnutí fóra bylo vyvrcholením, k tomu nikdy nebyl žádný objektivní důvod. Fórum by mělo být primárně diskuzní, podněty můžete pracovně využívat, ale nehrajte si tu na práci. Je prostě komické, když to tu vypadá jak na schůzi, s tím moc lidí nepřitáhnete. Víc než k čemu jinému slouží tento model k cenzurování nepohodlných postů. Bojujete tu mezi sebou jak psi... některé asi opravdu již opájí moc, a to ještě stále nemáte hotový program s kterým byste mohli pomýšlet na vstup mezi parlamentní strany.
- Tito uživatelé poděkovali autorovi observer za příspěvky (celkem 5):
- Ivan.Sirko, Jiri.Vontroba, Dalibor.Zahora, vicmac, Tylda