Martin.Polak píše: ↑29 říj 2020, 20:25
A nemohl bych být třeba kandidátem já? Sice mě moc lidí nezná, ale to je výhoda, protože jsem jich nestačil tolik nasrat a proto nejsem kontroverzní.
Nemohl, v roce 2023 ti ještě nebude čtyřicet let. Takoví chlapci prostě prezidentem být nemohou.
Řadový člen, stínový ministr švihlých nápadů a fórista
Fide, sed cui fidas, vide.
Věř, ale komu věříš měř.
(Perchta z Pernštejna - Bílá paní)
Martin.Polak píše: ↑29 říj 2020, 20:25
A nemohl bych být třeba kandidátem já? Sice mě moc lidí nezná, ale to je výhoda, protože jsem jich nestačil tolik nasrat a proto nejsem kontroverzní.
To já jsem zase během svého života nasral skoro každého, takže to prokazatelně umím. Během kampaně jich naseru ještě mnohem víc a když se to správně mediálně uchopí, tak ta druhá půlka mně bude volit. Nepřítel nepřítele je přítel, nebo tak nějak.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Jiri.Janecka za příspěvek:
Jiri.Janecka píše: ↑29 říj 2020, 21:15
To já jsem zase během svého života nasral skoro každého, takže to prokazatelně umím. Během kampaně jich naseru ještě mnohem víc a když se to správně mediálně uchopí, tak ta druhá půlka mně bude volit. Nepřítel nepřítele je přítel, nebo tak nějak.
A navíc jsi právník, to irituje samo o sobě 90% voličů.
Věř, ale komu věříš měř.
Námitku na věk od Vilety přijímám.
Jelikož se nikdo nevyjádřil proti kandidatuře Jiřího Janečka, tak navrhují hlasovat, aby se stal potvrzený kandidát.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Martin.Polak za příspěvek:
Na bojištích v Iráků a Kuvajtu zůstalo po armádě USA 300 tun ochuzeného uranu ve formě prachu. *
Snaha o zákaz zbraní zabíjejících a ohrožujících zdraví ještě dlouho po skončení konfliktu má smysl.
Podpořte snahu, aby se Česko připojilo k 122 členům OSN a řekla ne rozhazování jaderného odpadu. Když už máme to ministerstvo zahraničí, že jo ;-)**
Vlákno: viewtopic.php?p=588267#p588267
Martin.Polak píše: ↑01 lis 2020, 13:34
Námitku na věk od Vilety přijímám.
Jelikož se nikdo nevyjádřil proti kandidatuře Jiřího Janečka, tak navrhují hlasovat, aby se stal potvrzený kandidát.
Nečekej na Japonce, Ono Se to neudělá. Založ Janečkovi nominační vlákno a dej se odkaz.
Věř, ale komu věříš měř.
Janečka je transfobní a homofobní a kdoví čeho všeho ještě fobní. Zeman 2.0, díky, nechci. Zkusme přijít s nějakými realistickými nápady, ne nacionalistku Lucku Bílou nebo Marka Ebena, proboha...
(Byla bych pro podpořit třeba Marka Hilšera.)
Tito uživatelé poděkovali autorovi anon539 za příspěvek:
Sice netuším, jaký je jeho vztah k autorskému zákonu, ale je to vzdělaný člověk, s vytříbeným chováním, se smyslem pro jemný humor a mluví několika jazyky. Byl by jistě důstojným prvním občanem státu.
Naposledy upravil(a) Petr.Vileta dne 01 lis 2020, 22:23, celkem upraveno 1 x.
Věř, ale komu věříš měř.
Petr.Vileta píše: ↑01 lis 2020, 17:09
Když už, tak https://cs.wikipedia.org/wiki/Franti%C5 ... ko%C4%8Dil Sice netuším, jaký je jeho vztah k autorskému zákonu, ale je to vzdělaný člověk, s vytříbeným chováním, se smyslem pro jemný humor a mluví několika jazyky. Byl by jistě důstojným prvním občanem státu.
Je znám svým přínosem k poznání nekvantového uvolňování neurotransmitterů na synapsích, ale také svou podporou teorie inteligentního designu.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Vojtech.Sazel za příspěvek:
Obávám se, že se prostě ocitneme v kruhu, kdy někdo navrhne nějaké jméno a další to jméno shodí.
Takže máme dvě možnosti:
a) nikoho nepodpořit
b) podpořit někoho koho nikdo nezná a proto nebude kontroverzní
Nápady? Nemyslím další jména ale nápady jak se posunout dál. Co třeba @Dalibor.Zahora ten by nemohl být kandidát?
Tito uživatelé poděkovali autorovi Martin.Polak za příspěvek:
Na bojištích v Iráků a Kuvajtu zůstalo po armádě USA 300 tun ochuzeného uranu ve formě prachu. *
Snaha o zákaz zbraní zabíjejících a ohrožujících zdraví ještě dlouho po skončení konfliktu má smysl.
Podpořte snahu, aby se Česko připojilo k 122 členům OSN a řekla ne rozhazování jaderného odpadu. Když už máme to ministerstvo zahraničí, že jo ;-)**
Vlákno: viewtopic.php?p=588267#p588267