Imigranti

Diskuse s veřejností a místo pro její podněty a připomínky

Moderátor: Komise předsedajících

Pravidla fóra
Odpovědět
Marek.Necada
Člen KS Praha
Profese: silozpytec
Dal poděkování: 3187 poděkování
Dostal poděkování: 2465 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Imigranti

Příspěvek od Marek.Necada »

Roman.Kucera píše:Turci nejsou Arabové, Peršani nejsou Arabové, Palesttinci nejsou Arabové a Kurdové už vůbec nejsou Arabové. Ti ale na hranicích Evropy neškemrají, ale bojujou doma. Přejme jim vítězství.
Kdybych se např. s kurdskými uprchlíky v Evropě osobně nesetkal, odpověděl bych ti něco ve stylu [citation needed]. Nicméně takto jsem si vcelku jist, že jen šíříš své laické dojmy vzniklé nejspíš vlivem propagandy z mainstreamových médií, popř. jen klasicky trolíš.

Ministerio de Educación, ¡afuera!

Долой царя!

Ludek.Blaha
Člen KS Jihočeský kraj
Profese: strategický zkompetentňovatel
Dal poděkování: 132 poděkování
Dostal poděkování: 229 poděkování

Příspěvek od Ludek.Blaha »

Josef.Kadlecek píše:jedu na chalupu na (možná poslední) Velikonoce... pak na (možná poslední) pivo.
Takže perspektiva abstinujícího satanisty nebo rituálu seppuku?

Aby člověk mohl hlásat pravdu z radnice nebo z parlamentu, musí se tam nejdřív prolhat...
Demokracie je výborná věc. Umožňuje občanům, aby si zcela svobodně zvolili... diktaturu!
Umělá inteligence nedosáhne nikdy až takové úrovně, aby dokázala napodobit myšlení pitomce.
Piráti začali ztrácet přízeň voličů, když začali mít strach, že ztratí přízeň voličů.

Ales.Sura
Profese: aplikační inženýr, vývoj IC
Dal poděkování: 883 poděkování
Dostal poděkování: 1727 poděkování

Příspěvek od Ales.Sura »

Tak tenhle člověk je buď retardovanej nebo podplacenej. Víc možností není.

Islámský stát jsme podcenili, přiznal šéf německé kontrarozvědky
http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa ... vedky.html
Šéf německé kontrarozvědky Hans-Georg Maassen uvedl, že radikální organizaci Islámský stát (IS) špatně odhadli. Jako příklad uvedl, že zpočátku považovali za nepravděpodobné, že by IS do Německa své členy posílala ukryté mezi uprchlíky.
Chystají atentáty v Německu
Šéf kontrarozvědky v rozhovoru také zopakoval své dřívější varování před nebezpečím teroristických útoků v Německu...
BfV považuje aktuální bezpečnostní situaci za "velmi vážnou".
Tak teď už jen stačí vyhodit do povětří nějakou tu kavárničku a ukázat na uprchlíky jako na viníky. Stejně jako se již v minulosti ukázalo na židy. A konečně tu máme ten konflikt, kvůli kterému se to celé divadlo pořádalo. Radikálové (a další) nebudou čekat na výsledky vyšetřování. A také Německo bude konečně moci vyhlásit stanné právo a omezit lidská práva na dobu neurčitou stejně jako Francie. A že to jako obvykle odnesou nevinní lidé? Nevadí, přece "když se kácí les, létají třísky" (sarkazmus). A ti co tohle všechno zorganizovali s jasným vědomím toho jak to dopadne se budou smát ve svých haciendách. :-(
"Prosíme ty, kteří tvrdí, že něco nejde, aby nezdržovali ty, kteří už to dělají!"
Josef.Kadlecek
Člen KS Praha
Profese: revizní technik elektro, energetik
Dal poděkování: 704 poděkování
Dostal poděkování: 759 poděkování

Příspěvek od Josef.Kadlecek »

Ales.Sura píše:A co si o imigraci myslí představitelé hnutí Zeitgeist se kterými já osobně velmi sympatizuji?
...
Což, to asi s tou sympatií k nim nebudeme mezi Piráty úplně osamoceni... Kdysi v čajovně na Bělehradský u Anonym111 jeden Zeitgeist byl, musím říci, že dodnes z něj mám pozitivní pocit.
No, nevím, jak na tom ekonomicky jsou, když škemrají o každou kačku:
https://forum.sebesdileni.cz/
nicméně my už máme pod zadkem přeci jen pár korun, a litr na provoz jejich serveru bychom možná pustit mohli. Když ne, pak možná individuálně někdo pár kaček. Ať tak či tak, zas by nás to sblížilo - heslo "Tvořme komunity", zakladatele GNU/GPL Richarda Stallmana (pro neznalé - to je ta druhá a důležitější půlka Linuxu - SW výbava, zejména otec licence, kde se předmět nedá čmajznout a zapatentovat! Součástí licence je zachování licence - jak prosté, milý Watsone) má přeci jen nějaký potenciál. Díky soc. sítím víme, že se známe vlastně každý s každým, potřebujeme se a chceme se. Jo - navzdory imigrantům :lol: OFFTOPICTo aby sluníčkáři věděli, že jsem nevyměk` Video je už hooodně dlouho profláklé...
Oznámení moderátora:

EDIT: anonymizace na žádost uživatele

Tito uživatelé poděkovali autorovi Josef.Kadlecek za příspěvky (celkem 2):
Vaclav.Fortik, Ales.Sura
Existuje princip: je hrází pro jakékoli informace, odolává všem argumentům a úspěšně drží lidi ve věčné ignoranci: zavrhnout věc ještě před prozkoumáním
Herbert Spencer, 1820-1903 https://cs.wikipedia.org/wiki/Herbert_Spencer
Za sebe - mám vás všecky rád. Akorát před fanatickými "souložníky teoretiky" mě i u Pirátů naučilo se už mít na pozoru.
Neomylné lidi bez váhání devitalizovat!
Ales.Sura
Profese: aplikační inženýr, vývoj IC
Dal poděkování: 883 poděkování
Dostal poděkování: 1727 poděkování

Příspěvek od Ales.Sura »

Josef.Kadlecek píše:
Ales.Sura píše:A co si o imigraci myslí představitelé hnutí Zeitgeist se kterými já osobně velmi sympatizuji?
...
Což, to asi s tou sympatií k nim nebudeme mezi Piráty úplně osamoceni... Kdysi v čajovně na Bělehradský u Anonym111 jeden Zeitgeist byl, musím říci, že dodnes z něj mám pozitivní pocit.
No, nevím, jak na tom ekonomicky jsou, když škemrají o každou kačku: OFFTOPIChttps://forum.sebesdileni.cz/
nicméně my už máme pod zadkem přeci jen pár korun, a litr na provoz jejich serveru bychom možná pustit mohli. Když ne, pak možná individuálně někdo pár kaček. Ať tak či tak, zas by nás to sblížilo - heslo "Tvořme komunity", zakladatele GNU/GPL Richarda Stallmana (pro neznalé - to je ta druhá a důležitější půlka Linuxu - SW výbava, zejména otec licence, kde se předmět nedá čmajznout a zapatentovat! Součástí licence je zachování licence - jak prosté, milý Watsone) má přeci jen nějaký potenciál. Díky soc. sítím víme, že se známe vlastně každý s každým, potřebujeme se a chceme se. Jo - navzdory imigrantům :lol: OFFTOPICTo aby sluníčkáři věděli, že jsem nevyměk` Video je už hooodně dlouho profláklé...
Máš pravdu, že Zeitgeist na tom ekonomicky asi dobře není. Je to pár měsíců, co tam visela podobná prosba jako teď. Šlo cca o 350Kč, které prezentovali jako existenční problém. Přišlo mi to jako banalita, tak jsem jim to poslal všechno. Nicméně je vidět, že se situace moc nezměnila. Nevím moc kam dát požadavek na finanční podporu. Možná bychom jim mohli poskytnout i nějaký prostor na našich serverech. Co ty na to?
Oznámení moderátora:

EDIT: anonymizace na žádost uživatele

"Prosíme ty, kteří tvrdí, že něco nejde, aby nezdržovali ty, kteří už to dělají!"
Josef.Kadlecek
Člen KS Praha
Profese: revizní technik elektro, energetik
Dal poděkování: 704 poděkování
Dostal poděkování: 759 poděkování

Příspěvek od Josef.Kadlecek »

Pokud by to pro ně bylo řešení a získáme k tomu mezi Piráty podporu a nebude do toho poskytnutého prostoru mít přístup jeden nejmenovaný kujón :lol: , pak je to lepší řešení. Jo - ještě mě napadá, zda to bude i účetně čisté.
Existuje princip: je hrází pro jakékoli informace, odolává všem argumentům a úspěšně drží lidi ve věčné ignoranci: zavrhnout věc ještě před prozkoumáním
Herbert Spencer, 1820-1903 https://cs.wikipedia.org/wiki/Herbert_Spencer
Za sebe - mám vás všecky rád. Akorát před fanatickými "souložníky teoretiky" mě i u Pirátů naučilo se už mít na pozoru.
Neomylné lidi bez váhání devitalizovat!
Simona.Skorepova
Návštěvník – nepatří k Pirátům
Profese: maminka
Dal poděkování: 261 poděkování
Dostal poděkování: 449 poděkování

Příspěvek od Simona.Skorepova »

"Ano, Evropská unie zřejmě umí perfektně definovat pomazánkové máslo, obávám se ovšem, že v situaci, kdy je ohrožena západní civilizace, to není přesně to, čemu je potřeba se věnovat. Seriózní debatu o islámu, imigraci a terorismu nelze vést právě kvůli tomu, že ji deformuje ta politická korektnost. Logickým důsledkem pak je, že se voliči odvracejí od tradičních stran a dávají šanci jiným. Tzv. krajní pravice by si nikdy nemohla zaplatit takovou volební kampaň, jakou pro ni dnes dělá krátkozraký politický mainstream."
+ "A pokud jde o univerzální doktrínu lidských práv, nesmí se zapomínat, že ta se vyvinula v prostředí Západu jako produkt antických, židovských a křesťanských hodnot. Ano, je to sama o sobě pozitivní věc, jenže zdaleka ne každý je pro ni připravený. Je groteskní snažit se exportovat tuto doktrínu do zemí, které se ze společenského a politického hlediska nacházejí téměř ve středověku. Doufám, že strašlivý debakl „arabského jara“ bude v tomto smyslu velmi důrazným varováním."

http://www.parlamentnilisty.cz/arena/ro ... nda-430778
Tito uživatelé poděkovali autorovi Simona.Skorepova za příspěvek:
Josef.Kadlecek
Simona.Skorepova

Ryba smrdí z Berlína aneb svoboda slova jen pro vyvolené
http://www.tyden.cz/rubriky/zahranici/e ... 79851.html
Roman.Kucera
Profese: IT
Dal poděkování: 2901 poděkování
Dostal poděkování: 5772 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Roman.Kucera »

Simona.Skorepova píše:Ryba smrdí z Berlína aneb svoboda slova jen pro vyvolené
http://www.tyden.cz/rubriky/zahranici/e ... 79851.html
Nikoliv, tiulek je zavádějící. Merkelová neustoupila, naopak ten paragraf slíbila urychleně zrušit.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Roman.Kucera za příspěvky (celkem 2):
Marek.Necada, V__
Pirátem se člověk nestává, pirátem se rodí!
Simona.Skorepova

No jistě, vlk taky sliboval. V této kauze se postavila na stranu Turecka, nikoliv svobody slova.
A mezitím: http://zpravy.aktualne.cz/zahranici/koh ... erm=link_1
Odpovědět

Zpět na „Veřejná diskuse“