tohle je fakt povedeny!

jenom pro zajmavost, jak by to logo vypadalo, kdyz by to cerny obtahnuti cesky vlajky bylo jeste trochu tlustsi? treba az tak jako je tlusty ten stezen.
Moderátoři: Komise předsedajících, Kampaňový tým, Finanční tým, Zahraniční, Vedoucí RT
tohle je fakt povedeny!
profant.eu
vedoucí resortních týmů Informatika
Nejsem pravnik, ale tusim, ze vlajka je vlajka jena kdyz to je original.Ondrej P. píše:Omlouvám se, podrobně jsem neprocházel diskusi, ale vybavuji si jistý spor okolo nálepek na auto ve tvaru ČR vyplněnou Českou vlajkou. Není vlajka chraněná zákonem a není ilegální jí modifikovat? Abychom se hned s logem nedostali do spory za hanobení vlajky či něčím podobným.
S použitím vlajky žádný problém není. To byla přesčasem jen mediální bublina na vodě, nikoli na právuOndrej P. píše:Omlouvám se, podrobně jsem neprocházel diskusi, ale vybavuji si jistý spor okolo nálepek na auto ve tvaru ČR vyplněnou Českou vlajkou. Není vlajka chraněná zákonem a není ilegální jí modifikovat? Abychom se hned s logem nedostali do spory za hanobení vlajky či něčím podobným.
No u té vlajky bych to, přiznám se, docela chápal. Přece jen je to jednoznačně spjaté ze státem.Martin Marek píše:S použitím vlajky žádný problém není. To byla přesčasem jen mediální bublina na vodě, nikoli na právuOndrej P. píše:Omlouvám se, podrobně jsem neprocházel diskusi, ale vybavuji si jistý spor okolo nálepek na auto ve tvaru ČR vyplněnou Českou vlajkou. Není vlajka chraněná zákonem a není ilegální jí modifikovat? Abychom se hned s logem nedostali do spory za hanobení vlajky či něčím podobným.Navíc každý, komu by se to nelíbilo by nám nahrál na smeč. Používání státní vlajky pouze pro státní účely dle příručky - stejné jako copyright.
profant.eu
vedoucí resortních týmů Informatika