Jak je vidět,tak zklamal.jan.westhuserlt píše:Ochránil společnost před mnohými blázny.Marek Necada píše:A tvůj děda dokázal co přesně?

Moderátoři: Komise předsedajících, Kampaňový tým, Finanční tým, Zahraniční, Vedoucí RT
Jak je vidět,tak zklamal.jan.westhuserlt píše:Ochránil společnost před mnohými blázny.Marek Necada píše:A tvůj děda dokázal co přesně?
Nelíbí se vám moje názory ? Tak vypadněte na bar !
Roger Waters, Praha 2023
máš k tomu nějakej důkaz? nebo prostě jen prádzně plkáš píčoviny co ti jdou random na mozek ?jan.westhuserlt píše:Kdyby společnost nedokopala většinu k poslušnosti tak dodnes žijeme na stromech
Sebeonanující popisky jaký mám funkce a jak jsem důležitej.
Jak to dokázal a z jaké profese ?jan.westhuserlt píše:Ochránil společnost před mnohými blázny.Marek Necada píše:A tvůj děda dokázal co přesně?
Byl to posudkovy psychiatr rozhodovwl koho a na jak dlouho zavřít.Michal Ketner píše:Jak to dokázal a z jaké profese ?jan.westhuserlt píše:Ochránil společnost před mnohými blázny.Marek Necada píše:A tvůj děda dokázal co přesně?
ok takže nulová prospěšnost, psychiatr je absolutně zbytečné povoláníjan.westhuserlt píše:
Byl to posudkovy psychiatr rozhodovwl koho a na jak dlouho zavřít.
Naopak,byl to komunistickej zmrd.Škodná,co měla viset na lucerně v prvních řadách...Michal Ketner píše:ok takže nulová prospěšnost, psychiatr je absolutně zbytečné povoláníjan.westhuserlt píše:
Nelíbí se vám moje názory ? Tak vypadněte na bar !
Roger Waters, Praha 2023
Máte pocit, že Vás KK nebo jiný funkcionář šikanuje, pomlouvá či zesměšňuje? Nejsem právník, ale zastoupím Vás v jednání s přezkumnými orgány. Pište nestranickému ombudsmanovi na ombudsman@krtek.net
Tel: 777-5-KRTEK
Robine, to nevíš, třeba byl perzekuovanej a proto se realizuje přes vnuka... Ale tahle celá debata- vlákno je v podstatě psychologické cvičení, což je fajnzabzicek píše:Naopak,byl to komunistickej zmrd.Škodná,co měla viset na lucerně v prvních řadách...Michal Ketner píše:ok takže nulová prospěšnost, psychiatr je absolutně zbytečné povoláníjan.westhuserlt píše: