Petr Bajgar rezignuje na členství v Pirátské straně
Moderátor: Komise předsedajících
Pravidla fóra
Toto je veřejné fórum, které neprezentuje oficiální stanoviska
Diskutujte slušně a respektujte Pravidla internetového fóra
- Dominika.Michailidu
- Návštěvník – nepatří k Pirátům
- Profese: výtvarník
- Dal poděkování: 2109 poděkování
- Dostal poděkování: 1524 poděkování
Re: Petr Bajgar rezignuje na členství v Pirátské straně
Vopovaž se. A Petře, ty si to ještě taky rozmysli, jinak bychom si ještě mohli myslet, že když nejsou volby, tak tě to nebaví.. Se teď chodilo na ten mumble jak do hóch podniku. "Bylo všechno v pořádku, nechybělo nic?" 

- Tito uživatelé poděkovali autorovi Dominika.Michailidu za příspěvek:
- Lukas.Novy
Svobodný internet nedáme. Ale vemte si místo něj válku proti drogám.
- Libor.Spacek
- Dal poděkování: 694 poděkování
- Dostal poděkování: 1207 poděkování
Bajgar Factor!!
Apríl!

Naposledy upravil(a) Libor.Spacek dne 01 dub 2015, 21:53, celkem upraveno 1 x.
Dle pirátského velení senilní dědouch a troll.
- Jakub.Burget
- Profese: právník, advokátní koncipient
- Dal poděkování: 37 poděkování
- Dostal poděkování: 150 poděkování
Přijímám sázky...do které strany tento veleúspěšný myslitel a politolog vstoupí. Jeho domovská KSČM kurz 1. 4, ČSSD 1.5, SPOZ 2.5, ANO 40 (tam ho nevezmou
) ...no dalším návrhům se meze nekladou.

- Tito uživatelé poděkovali autorovi Jakub.Burget za příspěvek:
- Vlastimil.Efraim
Mgr. Jakub Burget KSOLK !
- Milan.Muller
- Profese: osvč řidič
- Dal poděkování: 376 poděkování
- Dostal poděkování: 91 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
nic menšího než vlastní strana velikosti génia pb nevyhoví ! tudíž lze očekávat stranu,či spíše sektu "ůsvit bajgarovy demoGracie"Jakub Burget píše:Přijímám sázky...do které strany tento veleúspěšný myslitel a politolog vstoupí. Jeho domovská KSČM kurz 1. 4, ČSSD 1.5, SPOZ 2.5, ANO 40 (tam ho nevezmou) ...no dalším návrhům se meze nekladou.
-
- Profese: ,
- Dal poděkování: 2327 poděkování
- Dostal poděkování: 1270 poděkování
Taková slova od L.Nového no já se z toho snad picnu. Ještě teď si pamatuji na naše osobní seznámení ve Vyškově kam jsem jel v r.2009 podpořit akci jihomoravských Pirátů před blížícími se předčasnými parlamentními volbami, které měly proběhnout v řijnu 2009. Tehdy mě L.Nový školil z typografie jako by to byla nejdůležitější část politiky Pirátů. Pár týdnů před CF2009 a zvolením "dredatého harmonikáře" za předsedu a před tím než J.Paroubka vyškolil Ústavní soud a tyto volby byly odloženy na řádný termín v květnu 2010. Tehdy jsme měli velkou šanci a mnoho měsíců na to zazářit jako progresivní nadějná alternativa zastupující mladou generaci a progresivní spoluobčany. Jjo už toho v Pirátské straně nějak moc pamatuju. Je pro mě čím dál těžší pamatovat si všechny promarněné šance, které naše Pirátská strana ze těch pět let měla a které vyhořely na osobních ambicích-selháních-představách eliminujících naše přednosti a na úkor společných schopností být skutečnou politickou silou.Lukas Novy píše:Kdyz po peti letech konecne sezeneme admina na mumble, tak za tyden rezignuje. Ja se na to snad taky vyseru.
Politika je velké dobrodružství a bez nenaplněných nadějí a očekávání to viditelně ani u nás nejde. Stejně jako to nejde bez získávání zkušeností a učení se co dělat, co nedělat a jak vyjednávat. Kde jsou dnes například představy J.Kadeřávka ml. že Piráti budou komunikovat jen přes internet a osobní setkání v podstatě ani nebudou potřebné.
Mumble je pro nás a naši politickou činnost jedinečným nástrojem. Bohužel bude mnohem složitější než Piráty od jeho používání odradit, naučit se ho systematicky používat k vyjednávání a následnému prosazování našich programových cílů. Jenže tak už to na internetu je podobně jako v životě jednodušší je něco vypnout zkazit než to opět postavit na nohy rozchodit a naučit běhat. Tedy nic nového pod sluncem a patří to k naší odspoda rostoucí politické síle.
Dominko určitě nejsem nenahraditelný

- Roman.Kucera
- Profese: IT
- Dal poděkování: 2901 poděkování
- Dostal poděkování: 5772 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Jakub Burget píše:Přijímám sázky...do které strany tento veleúspěšný myslitel a politolog vstoupí. Jeho domovská KSČM kurz 1. 4, ČSSD 1.5, SPOZ 2.5, ANO 40 (tam ho nevezmou) ...no dalším návrhům se meze nekladou.
0.71 + 0.67 + 0.4 + 0.025 = 1.8
Ne, nevsadím si

Pirátem se člověk nestává, pirátem se rodí!
-
R.Kučera přece jak všichni víme sázi na jistotu, jeho okrádací blikadla nikdy neprohrávají, jen někdy méně vydělávají, když chudáci kteří je krmí jsou už naholo odkrvení.Roman Kucera píše:Ne, nevsadím si
- Radek.Holodnak
- Profese: filozofický antropolog
- Dal poděkování: 161 poděkování
- Dostal poděkování: 200 poděkování
Petře, přijeď nám pomoct uklízet 11. 4. do Žatce na https://www.facebook.com/events/803038439788317/
-
O víkendu 11.4. budu moct být se svým synem a on je pro mě to nejdůležitější co mám a proto se musím omluvit. Jinak bych rád přijel a moc rád bych tuto vaši aktivitu podpořil(tedy pokud by jste mi přispěli na cestu protože opravdu nemám na rozhazování).Radek Holodnak píše:Petře, přijeď nám pomoct uklízet 11. 4. do Žatce na https://www.facebook.com/events/803038439788317/

- Radek.Holodnak
- Profese: filozofický antropolog
- Dal poděkování: 161 poděkování
- Dostal poděkování: 200 poděkování
Petr Bajgar píše:O víkendu 11.4. budu moct být se svým synem a on je pro mě to nejdůležitější co mám a proto se musím omluvit. Jinak bych rád přijel a moc rád bych tuto vaši aktivitu podpořil(tedy pokud by jste mi přispěli na cestu protože opravdu nemám na rozhazování).Radek Holodnak píše:Petře, přijeď nám pomoct uklízet 11. 4. do Žatce na https://www.facebook.com/events/803038439788317/

- Tito uživatelé poděkovali autorovi Radek.Holodnak za příspěvek:
- Adam.Cernoch