So Long and Thanks for All the Fish.
Ukončení členství
Moderátoři: KoKS Praha, Pražští předsedající, PKS Praha
-
Toto je veřejné fórum. Stanoviska nevyjadřují názor Pirátů, pokud nebyla schválena příslušnými orgány. Stanoviska se publikují na krajském webu.
-
V anketách mohou hlasovat i návštěvníci bez přihlášení. Ankety proto nelze v žádném případě považovat za závazná hlasování.
-
Moderátorem tohoto fóra je krajské předsednictvo.
-
Toto fórum je viditelné pro návštěvníky bez přihlášení. Přihlášeným uživatelům se zobrazuje pouze tehdy, pokud jsou členy krajského sdružení nebo jeho registrovanými příznivci. Fóra místních sdružení se zobrazují pouze jejich členům a jejich registrovaným příznivcům.
-
Mezi registrované příznivce se můžete sami zařadit přidáním do příslušné skupiny v nabídce Nastavit zobrazovaná fóra.
-
- Člen KS Praha
- Profese: pojistná technika pojištění osob
- Dal poděkování: 105 poděkování
- Dostal poděkování: 39 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
-
- Návštěvník – nepatří k Pirátům
- Dal poděkování: 619 poděkování
- Dostal poděkování: 240 poděkování
Re: Ukončení členství
Pro mě jste muž jednoho tématu, bohužel. Téma, které bude zanedlouho upozaděno.
Nicméně, díky za Váš postoj k Izraeli.
Hodně štěstí přeji
- Andrej.Ramaseuski
- Technické oddělení
- Profese: programátor
- Dal poděkování: 1957 poděkování
- Dostal poděkování: 3850 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Tak čauky mňauky Honzo. Děkuji za tvou práci v mezinárodní politice, byla skvělá, ale tvé vnitrostranické působení radši komentovat nebudu. Na poslední tiskovku ve sněmovně mám s tebou totožný názor, ale dávám lidem prostor pro chyby, pro mě to bylo také naprosto nepřijatelný, ale vzhledem k tomu, že to jen jen prohlášení poslaneckého klubu na konci životnosti, tak se stranou se jen kvůli tomu nerozlučim.
0x8DE5F4739D2A2F0B | Ceterum censeo Facebook esse delendam
- Martin.Duska
- Člen KS Praha
- Profese: Politolog
- Dal poděkování: 442 poděkování
- Dostal poděkování: 531 poděkování
Honzo, děkuji za to že jsi vrátil naší zahraničí politice páteř a hájil národní zájmy. Stejně tak za výborné reprezentování Pirátů.
Martin
„Každé skutečné dobrodružství vzniká nárazem fantazie na skutečnost.“ Karel Čapek
Podporuji Rekonstrukci Pirátů www.rekonstrukcepiratu.cz
-
- Dal poděkování: 36 poděkování
- Dostal poděkování: 95 poděkování
Jsem rád, že to nakonec pan Lipavský takto vyřešil, jako ministr odvádí dobrou práci a rok před volbami nemá žádný smysl tuto práci přerušit, nový člověk než by se rozkoukal, tak jsou za dveřmi stejně volby. Navíc to, že má podporu ostatních vládních stran i pana prezidenta mluví samo za sebe.
Důvodům, proč také odchází z pirátské strany, rozumím, vnímám svojí přízeň pirátům poslední dobou obdobně. Pro Piráty je to škoda, přichází o pozitivně vnímanou osobnost širokou veřejností.
- Filip.Jirousek
- Krajské předsednictvo
- Profese: Učitel
- Dal poděkování: 368 poděkování
- Dostal poděkování: 158 poděkování
Honzo, přál jsem si tě vidět jako budoucího předsedu strany.
Děkuji ti za veškerou snahu o liberální a centristické ukotvení Pirátů na naší politické scéně. Tvé názory vystihovaly přesně to, jaká má být naše budoucnost.
Přeji ti vše dobré a české diplomacii, abys pokračoval ve své práci.
Pirátské straně pak přeji více Lipavských a méně „komoušů”.
Filip Jiroušek
„Domnívám se, že politik může říkat pravdu a žít v souladu se svým svědomím. Já se o to alespoň snažím.“
— Václav Havel
-
- Profese: existuje
- Dal poděkování: 79 poděkování
- Dostal poděkování: 241 poděkování
Děkuji za tento krok, konečně mohu v příštích volbách opět možná začít volit Piráty. Pirátské straně pak přeji méně Lipavských a více „komoušů”.
Nakonec Vám budou vládnout ti nejméně schopní, protože si to zasloužíte.
- Ivo.Vlasaty
- Místní předsednictvo
- Dal poděkování: 7502 poděkování
- Dostal poděkování: 3144 poděkování
Můžu souhlasit, že jsi vrátil zahraniční politice páteř. A pak ji zase zlomil, když po Putinovi, Orbánovi, ... ses nedokázal postavit dalšímu ze stejné líhně, Netanjahuovi. A najednou jsi namísto mezinárodního práva a úplně základních lidských práv pomáhal hájit jejich brutální porušování. Takže za mě to je na dvě poděkování. Že jsi na začátku ruské invaze byl ve správnou chvíli na správném místě. A za tvůj odchod poté, co jsi se odhalil jako cynický pokrytec, ze strany, jejíž program a vnitřní život ti nestál za respektování, pokud nebylo po tvém. Velmi se mi ulevilo.
Ivo Vlasatý
MS Českobudějovicko
ivo.vlasaty@pirati.cz
792446700
-
- Příznivec Pirátů – Praha
- Profese: Kouč, IT infrastructure arch.
- Dal poděkování: 37 poděkování
- Dostal poděkování: 50 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Trochu mě mrzí, že to je ještě předtím, než strana zjistí, zda se ještě dokáže ideově obrodit a vrátit k liberálním kořenům nebo nezbyde než se štěpit. Ale jinak důvodům rozumím - sám jsem tu psal, že nic jiného než návrat k liberálním hodnotám stranu nezachrání, i to, že vládní roztržka by se měla řešit sice rázně, ale jinak než naštvaným prásknutím dveřmi (o chrlení konspirací ani nemluvě), když s DSŘ jde vše podle plánu, asi tak jako s 3 denní operací...
Tak aspoň díky za vše, co jsi pro Piráty a tuto zemi udělal, i za to, jaký význam měla značka Jan Lipavský. Hodně úspěchů v profesním a štěstí v osobní životě...
-
- Dal poděkování: 1779 poděkování
- Dostal poděkování: 1693 poděkování
Oznámení moderátora:Za tým pražských předsedajících prosím všechny diskutující o slušné vyjadřování a vyvarování se osobních útoků. Děkujeme.
KaKS - Kancelář KS Praha
PSVŠ - Pražský stálý volební štáb