Já jsem pro diverzitu názorů a pokud má být strana středová, tak je potřeba posílit frakci na opačném spektru extremismu než aktuálně vede. Stejně nakonec je ten extremismus jen jeden. :/
Osobní OT z pravidel (přijímání)
Moderátor: Senioři na palubě - vedení
- Martin.Polak
- Člen KS Středočeský kraj
- Dal poděkování: 156 poděkování
- Dostal poděkování: 246 poděkování
Re: Osobní OT z pravidel (přijímání)
Na bojištích v Iráků a Kuvajtu zůstalo po armádě USA 300 tun ochuzeného uranu ve formě prachu. *
Snaha o zákaz zbraní zabíjejících a ohrožujících zdraví ještě dlouho po skončení konfliktu má smysl.
Podpořte snahu, aby se Česko připojilo k 122 členům OSN a řekla ne rozhazování jaderného odpadu.
Když už máme to ministerstvo zahraničí, že jo ;-) **
Vlákno: viewtopic.php?p=588267#p588267
- Petr.Vileta
- Člen KS Plzeňský kraj
- Profese: Celkem Spokojený Důchodce
- Dal poděkování: 10819 poděkování
- Dostal poděkování: 8772 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Martin.Polak píše: ↑31 srp 2024, 21:27Já jsem pro diverzitu názorů a pokud má být strana středová, tak je potřeba posílit frakci na opačném spektru extremismu než aktuálně vede. Stejně nakonec je ten extremismus jen jeden. :/
Máš na mysli, když jsou tu jedinci s vnitřním přesvědčením komunistickým, že je třeba tu mít i jedince s vnitřním přesvědčením nacistickým, rusko-pravoslavným, či dokonce "do-všeho-šťourajícím"?
- Tito uživatelé poděkovali autorovi Petr.Vileta za příspěvky (celkem 2):
- Jan.Adam, istverka
Řadový člen, stínový ministr švihlých nápadů a fórista
Fide, sed cui fidas, vide.
Věř, ale komu věříš měř.
(Perchta z Pernštejna - Bílá paní)
- Lukas.Dolezal
- Dal poděkování: 1418 poděkování
- Dostal poděkování: 1317 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Martin.Polak píše: ↑31 srp 2024, 21:27Já jsem pro diverzitu názorů a pokud má být strana středová, tak je potřeba posílit frakci na opačném spektru extremismu než aktuálně vede. Stejně nakonec je ten extremismus jen jeden. :/
Která frakce na opačném spektru extremismu aktuálně vede? Nechci mít ve straně jakýkoliv extremismus.
Pomoz vytlačit okupanty z Ukrajiny. Слава Україні! Героям
і Героїням слава!
. Make ruzzia Small Again. Dosť bolo fica
. Dump trump–krasnov. A za Elišku
.
Vedoucí Místního týmu Brno-Řečkovice a okolí, člen MF Brno, KF Jihomoravský kraj, Rezortního týmu pro záležitosti Evropské unie, zahraničních věcí a obrany (RT EZO), lukas.dolezal@pirati.cz.
-
- Návštěvník – nepatří k Pirátům
- Dal poděkování: 237 poděkování
- Dostal poděkování: 508 poděkování
Re: Pravidla Seniorů na palubě
pavlinahamplova píše: ↑31 srp 2024, 20:58Jan.Adam píše: ↑31 srp 2024, 20:36pavlinahamplova píše: ↑30 srp 2024, 13:05Máte pravdu, ale, volala jsem panu Adamovi, proč a z jakého důvodu má pochybnosti. Nepokládám svá vyjádřeni za dehonestující či jinak závadná.Odpovědi mi bylo to, že má spoustu práce a zaklapnutí hovoru. Opravdu takto Piráti jednají? Že bezdůvodně hodí nějaký příspěvek a poté jednají takto? Tato, dříve transparentní strana opravdu jedná takto? Pokud jsem pro vás " závadná", napište mi to, prosím, co nejdříve. Poskytla jsem vám svá data. Velice děkuji a přeji hezký víkend.
Jen abychom si rozuměli, milá paní Hamplová, já nemám absolutně žádnou povinnost si na Vás dělat čas uprostřed vlastní práce, nezávisle na tom, jak medovým hláskem do telefonu spustíte. Jestli nemáte co na práci a je pro vás navíc z nějakého důvodu normální obtěžovat cizí lidi po telefonu kvůli příspěvku v internetové diskusi, tak lituji, u mne nepochodíte. A to nemá fakt co dělat s transparencí, ani s Piráty jako stranou, to je čistě moje osobní reakce, takže si ty demagogie a útoky prosím nechte
Hezký den přeji.
Jste člen strany, která mě zajímá. Dlouhodobě. Nejsem anonym. Narozdíl od mnohých zde. Napsala jsem do vlákna SnP žádost o možnou spolupráci. Je zcela na předsednictvu SnP, jak s tím naloží. Netuším, proč Vy, jako nečlen SnP, máte potřebu se k tomu vyjadřovat zcela subjektivním příspěvkem. Netoužím po takové věci, jako prochodit u Vás, nemám s Vámi nic společného.
Děkuji. S pozdravem, Hamplová
Mám k tomu potřebu se vyjadřovat, protože ve vlákně o rusko-ukrajinské válce opakovaně papouškujete ruskou propagandu, notujete si s trolly, urážíte lidi (například Lukáše Doležala) a tedy osobně nestojím o to, aby takové lidé byli s Piráty afiliováni, dle mého je pro ně dosti místa v jiných subjektech, kde najdou své mentální bratřence. A když se mnou nebudete mít nic společného, budu maximálně spokojen.
A pokud to znamená, že mne už nebudete otravovat po telefonu, pak s pozdravem hezkého dne sbohem.
- Tito uživatelé poděkovali autorovi Jan.Adam za příspěvky (celkem 2):
- Lukas.Dolezal, Bohdana.Hola
-
- Dal poděkování: 237 poděkování
- Dostal poděkování: 508 poděkování
Pěkná ptákovina. Coby středoví je samozřejmě ideální je nemít zastoupen extrém ani jeden.
- Tito uživatelé poděkovali autorovi Jan.Adam za příspěvek:
- Petr.Vileta
-
- Dal poděkování: 296 poděkování
- Dostal poděkování: 157 poděkování
Jan.Adam píše: ↑01 zář 2024, 12:29pavlinahamplova píše: ↑31 srp 2024, 20:58Jan.Adam píše: ↑31 srp 2024, 20:36Jen abychom si rozuměli, milá paní Hamplová, já nemám absolutně žádnou povinnost si na Vás dělat čas uprostřed vlastní práce, nezávisle na tom, jak medovým hláskem do telefonu spustíte. Jestli nemáte co na práci a je pro vás navíc z nějakého důvodu normální obtěžovat cizí lidi po telefonu kvůli příspěvku v internetové diskusi, tak lituji, u mne nepochodíte. A to nemá fakt co dělat s transparencí, ani s Piráty jako stranou, to je čistě moje osobní reakce, takže si ty demagogie a útoky prosím nechte
Hezký den přeji.
Jste člen strany, která mě zajímá. Dlouhodobě. Nejsem anonym. Narozdíl od mnohých zde. Napsala jsem do vlákna SnP žádost o možnou spolupráci. Je zcela na předsednictvu SnP, jak s tím naloží. Netuším, proč Vy, jako nečlen SnP, máte potřebu se k tomu vyjadřovat zcela subjektivním příspěvkem. Netoužím po takové věci, jako prochodit u Vás, nemám s Vámi nic společného.
Děkuji. S pozdravem, Hamplová
Mám k tomu potřebu se vyjadřovat, protože ve vlákně o rusko-ukrajinské válce opakovaně papouškujete ruskou propagandu, notujete si s trolly, urážíte lidi (například Lukáše Doležala) a tedy osobně nestojím o to, aby takové lidé byli s Piráty afiliováni, dle mého je pro ně dosti místa v jiných subjektech, kde najdou své mentální bratřence. A když se mnou nebudete mít nic společného, budu maximálně spokojen.
A pokud to znamená, že mne už nebudete otravovat po telefonu, pak s pozdravem hezkého dne sbohem.
Jednoduše lžete. Ale, budiž Vám to přáno. V současné době doufám, že se Pirátům podaří kompromis ohledně rozpočtu.
- Petr.Vileta
- Člen KS Plzeňský kraj
- Profese: Celkem Spokojený Důchodce
- Dal poděkování: 10819 poděkování
- Dostal poděkování: 8772 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
No tak se podívejme na fakta:
pavlinahamplova píše:Já jenom v krátkosti, páč jsem byla jmenována - mám v paži, co si o mně myslí ubrečený, rádoby politolog, pan Doležal.
pavlinahamplova píše:Mno, UA pokládám za nebezpečně nacionalistickou zemi, Lipavskeho za aktivistickou lamu, přesto bych tu situaci spíše přirovnala k zákazu Islámského centra v Hamburku.
pavlinahamplova píše: ↑31 črc 2024, 13:42A protože už se vyjádřila vrchní čarodějnice Pirátů Holá, vyjádřím se též. Souhlasím s omezením propagace alkoholu v reklamách. Nesouhlasím s omezením prodeje. Souhlasím s edukaci, namísto restrikcí.
pavlinahamplova píše: ↑30 črc 2024, 14:21Nejenom v Německu...
A znovu, nevyjádřil se k meritu věci. Ta odpověď je silně aktivistická, o ničem.
pavlinahamplova píše: ↑25 čer 2024, 22:40qnx píše: ↑25 čer 2024, 20:58Petr.Vileta: 1771? To má být argument? Vážně? Sevastopol rozhodně nikdy nepatřil Ukrajině, tak ať je Ukrajina tak laskavá a neterorizuje tamní obyvatelstvo.
Oznámení moderátora:Oznámení moderátora: uživatel qnx píše nepravdivé zprávy. De iure je Krym od roku 1991 pořád součástí Ukrajiny.
Lukáš Doležal - člen Rezortního týmu pro záležitosti Evropské unie, zahraničních věcí a obrany (RT EZO).
gnx má se Sevastopolem pravdu, toť prostý fakt.. snad není moderátor součástí nějaké skupiny pro boj s dezinformacemi...
mám pokračovat?
- Tito uživatelé poděkovali autorovi Petr.Vileta za příspěvky (celkem 5):
- Lukas.Dolezal, Lenka.Kozlova, Jiri.Belsan, Frantisek.Pudil, Jaroslav.Toman
Řadový člen, stínový ministr švihlých nápadů a fórista
Fide, sed cui fidas, vide.
Věř, ale komu věříš měř.
(Perchta z Pernštejna - Bílá paní)
- Frantisek.Pudil
- Senioři na palubě
- Profese: OSVČ Potápěč fotograf
- Dal poděkování: 83 poděkování
- Dostal poděkování: 142 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Když se něco chová jako troll, vypadá to jako troll, tak je dost možné, že to je troll...
- Tito uživatelé poděkovali autorovi Frantisek.Pudil za příspěvky (celkem 4):
- Bohdana.Hola, Petr.Vileta, Jan.Adam, jirifiedler3
-
- Dal poděkování: 296 poděkování
- Dostal poděkování: 157 poděkování
Byla jsem SZ upozorněna na příspěvek pana Vilety. Mám ho v ignore listu, proto nevidím jeho příspěvky. Tou lží jsem měla na mysli tvrzení " papouškujete ruskou propagandu". To není pravda.
Procetla jsem si fórum, je zde spousta půtek, hádání se, urážení se, pochopení se, podporování se a směřování k nějakému cíli.
Máte pravdu, nepatřím sem.
Nicméně přeji hodně štěstí ve volbách. Byla by velká škoda, kdyby Piráti zmizeli z politické mapy.
- Martin.Polak
- Člen KS Středočeský kraj
- Dal poděkování: 156 poděkování
- Dostal poděkování: 246 poděkování
Nechci nikoho hájit ale chci jen obecně poznamenat, že je těžké mít ve straně jen centristy, protože se stále objevují nová a nová témata na kterých se členstvo štěpí. Na svém počátku byla Pirátská strana asi dost chaotická ale vzhledem k úvodnímu manifestu na serveru Linuxexpres bylo prvotní téma jasně dané.
Jak šel čas, tak někdo řekl že jsme vlastně politická strana a že by jsme se měli bavit třeba o globálním oteplovaní. Hned se mu někdo výše postavený vysmál, že se náboženstvím zabývat nebudeme (reálná historka). A od té doby to prostě na nás padá - prohibice, pandemie, válka, vstup do reálné politiky a furt se jenom štěpíme. Prostě se hádáme a tvrdíme že oponent úplně opačného názoru ve straně nemá co dělat a stále se snažíme stranu očistit. Já nevím co je to ten pověstný centrista ale představuji si člověka jako je Petr Vileta, někdo kdo nemá žádný názor a vlastní agendu.
Na bojištích v Iráků a Kuvajtu zůstalo po armádě USA 300 tun ochuzeného uranu ve formě prachu. *
Snaha o zákaz zbraní zabíjejících a ohrožujících zdraví ještě dlouho po skončení konfliktu má smysl.
Podpořte snahu, aby se Česko připojilo k 122 členům OSN a řekla ne rozhazování jaderného odpadu.
Když už máme to ministerstvo zahraničí, že jo ;-) **
Vlákno: viewtopic.php?p=588267#p588267