Osobní OT z pravidel (přijímání)

Fórum pro práci týmu Seniorů na Palubě.

Moderátor: Senioři na palubě - vedení

Martin.Polak
Člen KS Středočeský kraj
Dal poděkování: 156 poděkování
Dostal poděkování: 246 poděkování

Re: Osobní OT z pravidel (přijímání)

Příspěvek od Martin.Polak »

Já jsem pro diverzitu názorů a pokud má být strana středová, tak je potřeba posílit frakci na opačném spektru extremismu než aktuálně vede. Stejně nakonec je ten extremismus jen jeden. :/

Na bojištích v Iráků a Kuvajtu zůstalo po armádě USA 300 tun ochuzeného uranu ve formě prachu. *
Snaha o zákaz zbraní zabíjejících a ohrožujících zdraví ještě dlouho po skončení konfliktu má smysl.
Podpořte snahu, aby se Česko připojilo k 122 členům OSN a řekla ne rozhazování jaderného odpadu.
Když už máme to ministerstvo zahraničí, že jo ;-) **
Vlákno: viewtopic.php?p=588267#p588267

Petr.Vileta
Člen KS Plzeňský kraj
Profese: Celkem Spokojený Důchodce
Dal poděkování: 10819 poděkování
Dostal poděkování: 8772 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr.Vileta »

Martin.Polak píše: 31 srp 2024, 21:27

Já jsem pro diverzitu názorů a pokud má být strana středová, tak je potřeba posílit frakci na opačném spektru extremismu než aktuálně vede. Stejně nakonec je ten extremismus jen jeden. :/

Máš na mysli, když jsou tu jedinci s vnitřním přesvědčením komunistickým, že je třeba tu mít i jedince s vnitřním přesvědčením nacistickým, rusko-pravoslavným, či dokonce "do-všeho-šťourajícím"? :)

OFFTOPICQuestion: jak se říká člověku, který do všeho šťourá, všechno zpochybňuje a všem lidem odporuje?

IA Answer: Pro člověka, který do všeho šťourá, všechno zpochybňuje a všem lidem odporuje, se dá použít několik výrazů:

Skeptik: Tento výraz je nejčastěji používán pro člověka, který pochybuje o pravdivosti tvrzení a vyžaduje důkazy.
Cynický: Cynismus je postoj, kdy člověk věří, že lidé jsou motivováni pouze sobeckými zájmy.
Pesimista: Pesimista má tendenci vidět ve všem to negativní a očekávat špatné výsledky.
Kritik: Kritik se zaměřuje na hledání nedostatků a chyb.
Revoltant: Tento výraz se hodí pro člověka, který se aktivně bouří proti zavedeným normám a hodnotám.
Nepokojný duch: Tento výraz je více expresivní a popisuje člověka, který neustále hledá nové podněty a není spokojen se stávajícím stavem věcí.
Další možné popisy:

Stále nespokojený
Věčně oponující
Hledač závad
Problémový člověk
Výběr správného výrazu závisí na kontextu a na tom, který aspekt chování tohoto člověka chceš zdůraznit.
;)

Naposledy upravil(a) Vojtech.Pikal dne 12 zář 2024, 18:25, celkem upraveno 1 x.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Petr.Vileta za příspěvky (celkem 2):
Jan.Adam, istverka

Řadový člen, stínový ministr švihlých nápadů a fórista

Fide, sed cui fidas, vide.
Věř, ale komu věříš měř.

(Perchta z Pernštejna - Bílá paní)

Lukas.Dolezal
Dal poděkování: 1418 poděkování
Dostal poděkování: 1317 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukas.Dolezal »

Která frakce na opačném spektru extremismu aktuálně vede? Nechci mít ve straně jakýkoliv OFFTOPIC⬅️➡️ extremismus.

Pomoz vytlačit okupanty z Ukrajiny. Слава Україні! Героям
і Героїням слава! 🇨🇿 🇪🇺 🇺🇦 🇬🇪✌️. Make ruzzia Small Again. Dosť bolo fica 🇸🇰. Dump trump–⁠⁠⁠⁠⁠⁠krasnov. A za Elišku 🏳️‍🌈✊.

Vedoucí Místního týmu Brno-Řečkovice a okolí, člen MF Brno, KF Jihomoravský kraj, Rezortního týmu pro záležitosti Evropské unie, zahraničních věcí a obrany 🌍 (RT EZO), lukas.dolezal@pirati.cz.

Jan.Adam
Návštěvník – nepatří k Pirátům
Dal poděkování: 237 poděkování
Dostal poděkování: 508 poděkování

Re: Pravidla Seniorů na palubě

Příspěvek od Jan.Adam »

pavlinahamplova píše: 31 srp 2024, 20:58
Jan.Adam píše: 31 srp 2024, 20:36
pavlinahamplova píše: 30 srp 2024, 13:05

Máte pravdu, ale, volala jsem panu Adamovi, proč a z jakého důvodu má pochybnosti. Nepokládám svá vyjádřeni za dehonestující či jinak závadná.Odpovědi mi bylo to, že má spoustu práce a zaklapnutí hovoru. Opravdu takto Piráti jednají? Že bezdůvodně hodí nějaký příspěvek a poté jednají takto? Tato, dříve transparentní strana opravdu jedná takto? Pokud jsem pro vás " závadná", napište mi to, prosím, co nejdříve. Poskytla jsem vám svá data. Velice děkuji a přeji hezký víkend.

Jen abychom si rozuměli, milá paní Hamplová, já nemám absolutně žádnou povinnost si na Vás dělat čas uprostřed vlastní práce, nezávisle na tom, jak medovým hláskem do telefonu spustíte. Jestli nemáte co na práci a je pro vás navíc z nějakého důvodu normální obtěžovat cizí lidi po telefonu kvůli příspěvku v internetové diskusi, tak lituji, u mne nepochodíte. A to nemá fakt co dělat s transparencí, ani s Piráty jako stranou, to je čistě moje osobní reakce, takže si ty demagogie a útoky prosím nechte ;)

Hezký den přeji.

Jste člen strany, která mě zajímá. Dlouhodobě. Nejsem anonym. Narozdíl od mnohých zde. Napsala jsem do vlákna SnP žádost o možnou spolupráci. Je zcela na předsednictvu SnP, jak s tím naloží. Netuším, proč Vy, jako nečlen SnP, máte potřebu se k tomu vyjadřovat zcela subjektivním příspěvkem. Netoužím po takové věci, jako prochodit u Vás, nemám s Vámi nic společného.

Děkuji. S pozdravem, Hamplová

Mám k tomu potřebu se vyjadřovat, protože ve vlákně o rusko-ukrajinské válce opakovaně papouškujete ruskou propagandu, notujete si s trolly, urážíte lidi (například Lukáše Doležala) a tedy osobně nestojím o to, aby takové lidé byli s Piráty afiliováni, dle mého je pro ně dosti místa v jiných subjektech, kde najdou své mentální bratřence. A když se mnou nebudete mít nic společného, budu maximálně spokojen.

A pokud to znamená, že mne už nebudete otravovat po telefonu, pak s pozdravem hezkého dne sbohem.

Tito uživatelé poděkovali autorovi Jan.Adam za příspěvky (celkem 2):
Lukas.Dolezal, Bohdana.Hola
Jan.Adam
Dal poděkování: 237 poděkování
Dostal poděkování: 508 poděkování

Příspěvek od Jan.Adam »

Pěkná ptákovina. Coby středoví je samozřejmě ideální je nemít zastoupen extrém ani jeden.

Tito uživatelé poděkovali autorovi Jan.Adam za příspěvek:
Petr.Vileta
anon123
Dal poděkování: 296 poděkování
Dostal poděkování: 157 poděkování

Příspěvek od anon123 »

Jan.Adam píše: 01 zář 2024, 12:29
pavlinahamplova píše: 31 srp 2024, 20:58
Jan.Adam píše: 31 srp 2024, 20:36

Jen abychom si rozuměli, milá paní Hamplová, já nemám absolutně žádnou povinnost si na Vás dělat čas uprostřed vlastní práce, nezávisle na tom, jak medovým hláskem do telefonu spustíte. Jestli nemáte co na práci a je pro vás navíc z nějakého důvodu normální obtěžovat cizí lidi po telefonu kvůli příspěvku v internetové diskusi, tak lituji, u mne nepochodíte. A to nemá fakt co dělat s transparencí, ani s Piráty jako stranou, to je čistě moje osobní reakce, takže si ty demagogie a útoky prosím nechte ;)

Hezký den přeji.

Jste člen strany, která mě zajímá. Dlouhodobě. Nejsem anonym. Narozdíl od mnohých zde. Napsala jsem do vlákna SnP žádost o možnou spolupráci. Je zcela na předsednictvu SnP, jak s tím naloží. Netuším, proč Vy, jako nečlen SnP, máte potřebu se k tomu vyjadřovat zcela subjektivním příspěvkem. Netoužím po takové věci, jako prochodit u Vás, nemám s Vámi nic společného.

Děkuji. S pozdravem, Hamplová

Mám k tomu potřebu se vyjadřovat, protože ve vlákně o rusko-ukrajinské válce opakovaně papouškujete ruskou propagandu, notujete si s trolly, urážíte lidi (například Lukáše Doležala) a tedy osobně nestojím o to, aby takové lidé byli s Piráty afiliováni, dle mého je pro ně dosti místa v jiných subjektech, kde najdou své mentální bratřence. A když se mnou nebudete mít nic společného, budu maximálně spokojen.

A pokud to znamená, že mne už nebudete otravovat po telefonu, pak s pozdravem hezkého dne sbohem.

Jednoduše lžete. Ale, budiž Vám to přáno. V současné době doufám, že se Pirátům podaří kompromis ohledně rozpočtu.

Petr.Vileta
Člen KS Plzeňský kraj
Profese: Celkem Spokojený Důchodce
Dal poděkování: 10819 poděkování
Dostal poděkování: 8772 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr.Vileta »

pavlinahamplova píše: 01 zář 2024, 12:47
Jan.Adam píše: 01 zář 2024, 12:29

Mám k tomu potřebu se vyjadřovat, protože ve vlákně o rusko-ukrajinské válce opakovaně papouškujete ruskou propagandu, notujete si s trolly, urážíte lidi (například Lukáše Doležala) ...

Jednoduše lžete.

No tak se podívejme na fakta:

pavlinahamplova píše:

Já jenom v krátkosti, páč jsem byla jmenována - mám v paži, co si o mně myslí ubrečený, rádoby politolog, pan Doležal.

pavlinahamplova píše:

Mno, UA pokládám za nebezpečně nacionalistickou zemi, Lipavskeho za aktivistickou lamu, přesto bych tu situaci spíše přirovnala k zákazu Islámského centra v Hamburku.

pavlinahamplova píše: 31 črc 2024, 13:42

A protože už se vyjádřila vrchní čarodějnice Pirátů Holá, vyjádřím se též. Souhlasím s omezením propagace alkoholu v reklamách. Nesouhlasím s omezením prodeje. Souhlasím s edukaci, namísto restrikcí.

pavlinahamplova píše: 30 črc 2024, 14:21
qnx píše: 30 črc 2024, 13:32

pavlinahamplova: A co by na to měl říct? V Německu jim to zrušili, protože tam nácky netolerují, ale v ČR si hrajeme na to, že Azov ukronáckové nejsou. Můžeme tedy přiznat, že podporujeme nácky, nebo se tvářit, že v Německo jsou idioti a nácky nepoznají :-D

Nejenom v Německu...

A znovu, nevyjádřil se k meritu věci. Ta odpověď je silně aktivistická, o ničem.

pavlinahamplova píše: 25 čer 2024, 22:40
qnx píše: 25 čer 2024, 20:58

Petr.Vileta: 1771? To má být argument? Vážně? Sevastopol rozhodně nikdy nepatřil Ukrajině, tak ať je Ukrajina tak laskavá a neterorizuje tamní obyvatelstvo.

Oznámení moderátora:

Oznámení moderátora: uživatel qnx píše nepravdivé zprávy. De iure je Krym od roku 1991 pořád součástí Ukrajiny.

Lukáš Doležal - člen Rezortního týmu pro záležitosti Evropské unie, zahraničních věcí a obrany (RT EZO).

gnx má se Sevastopolem pravdu, toť prostý fakt.. snad není moderátor součástí nějaké skupiny pro boj s dezinformacemi...

mám pokračovat? :roll:

Tito uživatelé poděkovali autorovi Petr.Vileta za příspěvky (celkem 5):
Lukas.Dolezal, Lenka.Kozlova, Jiri.Belsan, Frantisek.Pudil, Jaroslav.Toman

Řadový člen, stínový ministr švihlých nápadů a fórista

Fide, sed cui fidas, vide.
Věř, ale komu věříš měř.

(Perchta z Pernštejna - Bílá paní)

Frantisek.Pudil
Senioři na palubě
Profese: OSVČ Potápěč fotograf
Dal poděkování: 83 poděkování
Dostal poděkování: 142 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Frantisek.Pudil »

Když se něco chová jako troll, vypadá to jako troll, tak je dost možné, že to je troll...

Tito uživatelé poděkovali autorovi Frantisek.Pudil za příspěvky (celkem 4):
Bohdana.Hola, Petr.Vileta, Jan.Adam, jirifiedler3
anon123
Dal poděkování: 296 poděkování
Dostal poděkování: 157 poděkování

Příspěvek od anon123 »

Byla jsem SZ upozorněna na příspěvek pana Vilety. Mám ho v ignore listu, proto nevidím jeho příspěvky. Tou lží jsem měla na mysli tvrzení " papouškujete ruskou propagandu". To není pravda.

Procetla jsem si fórum, je zde spousta půtek, hádání se, urážení se, pochopení se, podporování se a směřování k nějakému cíli.

Máte pravdu, nepatřím sem.

Nicméně přeji hodně štěstí ve volbách. Byla by velká škoda, kdyby Piráti zmizeli z politické mapy.

Tito uživatelé poděkovali autorovi anon123 za příspěvek:
Jan.Adam
Martin.Polak
Člen KS Středočeský kraj
Dal poděkování: 156 poděkování
Dostal poděkování: 246 poděkování

Příspěvek od Martin.Polak »

Nechci nikoho hájit ale chci jen obecně poznamenat, že je těžké mít ve straně jen centristy, protože se stále objevují nová a nová témata na kterých se členstvo štěpí. Na svém počátku byla Pirátská strana asi dost chaotická ale vzhledem k úvodnímu manifestu na serveru Linuxexpres bylo prvotní téma jasně dané.
Jak šel čas, tak někdo řekl že jsme vlastně politická strana a že by jsme se měli bavit třeba o globálním oteplovaní. Hned se mu někdo výše postavený vysmál, že se náboženstvím zabývat nebudeme (reálná historka). A od té doby to prostě na nás padá - prohibice, pandemie, válka, vstup do reálné politiky a furt se jenom štěpíme. Prostě se hádáme a tvrdíme že oponent úplně opačného názoru ve straně nemá co dělat a stále se snažíme stranu očistit. Já nevím co je to ten pověstný centrista ale představuji si člověka jako je Petr Vileta, někdo kdo nemá žádný názor a vlastní agendu.

Na bojištích v Iráků a Kuvajtu zůstalo po armádě USA 300 tun ochuzeného uranu ve formě prachu. *
Snaha o zákaz zbraní zabíjejících a ohrožujících zdraví ještě dlouho po skončení konfliktu má smysl.
Podpořte snahu, aby se Česko připojilo k 122 členům OSN a řekla ne rozhazování jaderného odpadu.
Když už máme to ministerstvo zahraničí, že jo ;-) **
Vlákno: viewtopic.php?p=588267#p588267

Odpovědět

Zpět na „Senioři na palubě“