změna členství na příznivce

Fórum pro diskusi členů a registrovaných příznivců. Zde lze vyhlašovat závazná hlasování členů místního sdružení.

Moderátoři: PKS Karlovarský kraj, KoKS Karlovarský kraj, PMS Valeč

Odpovědět
Jiri.Navratil
Člen KS Karlovarský kraj
Profese: Kuchar
Dal poděkování: 14 poděkování
Dostal poděkování: 10 poděkování

změna členství na příznivce

Příspěvek od Jiri.Navratil »

Z osobních důvodů prosím a žádá o změnu členství na příznivce.Má přízeň k pirátské straně se nezmění pro to o to žádám me kolegy přátelé a místní sdružení. Má situace je momentálně těžká a už delší dobu a bylo by dobré se zaměřovat spiš na tuto skutečnost kde nebudu mít čas se plně věnovat čemukoli jinému jak s finančních tak i s časových důvodů které jsou vám známi jen už to píšu oficiálně jelikož je to k tomu nutné. Děkuji za pochopeni a veškerou spolupráci kterou jsme společně do teto doby učinily. Moc děkuji a vážím si toho i za pochopeni ze je tohle pro mne momentálně důležité rozhodnuti a jediné možné.

Jiri.Navratil
Člen KS Karlovarský kraj
Profese: Kuchar
Dal poděkování: 14 poděkování
Dostal poděkování: 10 poděkování

Re: změna členství na příznivce

Příspěvek od Jiri.Navratil »

Opraveno : Z osobních důvodů prosím a žádá o dočasnou změnu z členství na příznivce.Má přízeň k pirátské straně se nemění. Žádám me kolegy přátelé a místní sdružení. Má situace je momentálně těžká a už delší dobu a bylo by dobré se zaměřovat spiš na tuto skutečnost. Nebudu mít čas se plně věnovat čemukoli jinému jak s finančních tak i s časových důvodů které jsou vám známi. Měl bych se věnovat s vím existenčním problémům a nechci se citit špatně, že mi nezbývá se zaměřovat politickému dění a jiným aktivitám to k své situaci nepotřebuji spíš ji řešit. Má situace je vám delší dobu známa. Jen to píšu oficiálně jelikož je to k tomu nutné. Děkuji za pochopeni a veškerou spolupráci kterou jsme společně do teto doby učinily. Moc děkuji a vážím si toho i za pochopeni ze je tohle pro mne momentálně důležité rozhodnuti a jediné možné. V budoucnu až vyřeším svou situaci rad budu opět členem jelikož piratska strana mi jako jedina je blizka.

Odpovědět

Zpět na „Místní fórum Valeč“