Zhodnocení činnosti předsednictva KS JmK 2022-2024

Moderátoři: KoKS Jihomoravský kraj, PKS Jihomoravský kraj

Pravidla fóra
  • Toto je veřejné fórum. Stanoviska nevyjadřují názor Pirátů, pokud nebyla schválena příslušnými orgány. Stanoviska se publikují na krajském webu.

• V anketách mohou hlasovat i návštěvníci bez přihlášení. Ankety proto nelze v žádném případě považovat za závazná hlasování.

• Moderátorem tohoto fóra je krajské předsednictvo.

• Toto fórum je viditelné pro návštěvníky bez přihlášení. Kdokoliv do něj může psát nebo hlasovat v anketách.

• Registrovaní uživatelé (včetně členů a RegP) si mohou fórum zneviditelnit, viz návod.

Lukas.Dolezal
Profese: Politolog, analytik mezinárodních vztahů
Dal poděkování: 3365 poděkování
Dostal poděkování: 2478 poděkování

Re: Zhodnocení činnosti předsednictva KS JmK 2022-2024

Příspěvek od Lukas.Dolezal »

Filip.Vitek píše: 22 led 2024, 17:53

Ahoj, díky za otázky, přikládám odpovědi. Úvodem bych ohodnotil moje působení v PKS známkou 4, tedy "dostatečné". Výmluvy nehledám, jen se těším, že jednoho dne budu ready s vámi nasdílet důsledky kampaně do Senátu pro můj život a trochu to souvisí s mojí angažovaností v posledním roce a půl.

Ahoj Filipe,
děkuji za odpovědi.

Můžeš to prosím zkusit nasdílet teď? Nebo je něco, co Ti v tom brání? Jak působení v PKS souvisí s kampaní do Senátu?

Zbynek.Nemecek píše: 24 led 2024, 22:05

Přesto by mě zajímalo, proč ve chvíli, kdy jste vy, co své působení nehodnotíte dobře, zjistili, že nemůžete být se svým výkonem spokojeni, nenaplňujete svůj program a nepomáháte zbytku PKS (takto to sami výše popisujete), jste nepřistoupili k rezignaci.

@Filip.Vitek, proč jsi nerezignoval, když jsi na PKS neměl čas?

Díky.

Podporuji ██████████████████████████████████████████████████████████████.

Pomoz vytlačit okupanty z Ukrajiny. Слава Україні! Героям і Героїням слава! 🇨🇿 🇪🇺 🇺🇦 🇬🇪✌️. Make ruzzia Small Again.

Člen MF Brno, KF Jihomoravský kraj, Rezortního týmu pro záležitosti Evropské unie, zahraničních věcí a obrany 🌍 (RT EZO), lukas.dolezal@pirati.cz.

Odpovědět

Zpět na „Jihomoravský kraj“