Ochoc Thomas - žádost o členství

Moderátoři: PKS Královéhradecký kraj, KoKS Královéhradecký kraj, PMS Podorlicko

Odpovědět
Thomas.Ochoc
Člen KS Královehradecký kraj
Příspěvky: 1
Registrován: 18 bře 2022, 20:07

Ochoc Thomas - žádost o členství

Příspěvek od Thomas.Ochoc »

Vážení kolegové, vážené kolegyně,

dovolte mi se představit. Jmenuji se Thomas Ochoc, narodil jsem se a pocházím z Rychnova nad Kněžnou (ano, někteří k nám jezdíte do servisu s auty :) ). Je mi 32, jsem ženatý, bezdětný a máme s manželkou 3 psy (2x amstaff a čivavu).
Pracoval jsem 8 let ve Škoda Auto (6 let v logistice a 2 roky na montáži). Momentálně měním práci za takovou, kde budu mít více volného času. Jsem studentem oboru Politologie na Univerzitě v Hradci Králové, kde pokračuji navazujícím Mgr studiem v oboru Latinskoamerická studia. Ve svém volném čase se věnuji výcviku psů jako kouč a mentor pro psy rasy bull, sportovním aktivitám (posilovna, OCR závody, půlmaratony, bojová umění), 8-) četbě, turistice, osobnímu rozvoji v ekonomické sféře a psychologii.
Piráty sleduji již dlouho, kandidoval jsem v komunálních volbách v RnK a byl jsem předsedou komise při prezidenstkých volbách. Co se týče oboru zájmu v politické sféře, zajímají mne rovné příležitosti, gender, queer komunity, domácí a sexuální násilí, a další.
Rád bych se přidal k Vaší famílii a posunul své nápady užitečným směrem, kde by mohly najít své uplatnění a dále bych se všemu přiučil praxí a nejen teorií.

Děkuji za Vaše přijetí.

S pozdravem
Thomas 8-)

Odpovědět

Zpět na „Zájemci o členství Podorlicko“