Informace o fungování KET Energetika

Moderátoři: Vedoucí centrálních orgánů, Republikové předsednictvo - asistenti, PKS Praha, Krajske expertni tymy - vedouci, asistenti PKS Praha

Odpovědět
Uživatelský avatar
Vaclav.Vislous
Předseda/předsedkyně místního sdružení
Příspěvky: 177
Registrován: 17 dub 2017, 12:59
Profese: manažer
Bydliště: Praha 9 - Libeň
Dal poděkování: 358 poděkování
Dostal poděkování: 472 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Informace o fungování KET Energetika

Příspěvek od Vaclav.Vislous »

KET Energetika vznikl na jaře roku 2023 a schází se pravidelně v Pirátském centru Praha.

KET řeší především věci spadající do působnosti výboru pro energetiku (VPE) zastupitelstva HMP. Mimo jiné jde o oblasti nákupu energií pro Prahu a jí podřízené organizace, oblast plnění energetických závazků daných Klimatickým plánem (instalace solárních panelů, projekt energocentra, atd.), oblast energetického managementu, působnosti klíčových energetických firem s podílem Prahy (PRE, Pražská plynárenská), či městských firem, oblast elektrifikace dopravy (především dobíjení elektromobilů), sdílení nejlepší praxe v oblasti energetiky mezi městskými částmi Prahy a přípravy/oponentury strategických a politických dokumentů v oblasti pražské energetiky. Slouží také jako hlavní místo pro koordinaci pirátské politiky v oblasti energetiky pro hlavní město Prahu.

Zájemci o členství v KET Energetika se mohou obracet na předsedu KETu, kterým jsem já, Václav Vislous, více viz: https://lide.pirati.cz/profil/2099/, kde jsou i kontakty.

Rádi dostaneme také podněty a informace od široké veřejnosti k tomuto tématu, které prosím zasílejte na vaclav.vislous@pirati.cz.

Předseda MS a ZK Pirátů Praha 9, manažer a fanoušek nových technologií. Moderní energetika a udržitelná doprava.
T: 777 954 389
E: vaclav.vislous@pirati.cz

Odpovědět

Zpět na „Energetika“