Rozprava a příprava k hlasování

Moderátoři: KoKS Praha, Pražští předsedající, PKS Praha

Odpovědět
Uživatelský avatar
Ladislav.Diblik
Člen KS Praha
Příspěvky: 20
Registrován: 18 bře 2021, 19:02
Profese: OSVČ, nadační a spolková činnost
Bydliště: Praha 5
Dal poděkování: 58 poděkování
Dostal poděkování: 10 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Rozprava a příprava k hlasování

Příspěvek od Ladislav.Diblik »

Vážení členové místního sdružení Prahy 1, milí Piráti a všichni zúčastnění,

jsme stále ve fázi, kdy plníme úkoly a co jsme slíbili. Ve čtvrtek 11.5.2023 proběhla poslední schůzka Martina, Nikol a Ivky.

Od čtvrtka 11.5.2023 do neděle 14.5.2023 proběhla poslední fáze diskuze nad koalicí schválenou verzí změn koaliční smlouvy, která má být následně, jak bylo domluveno, předložena oblastnímu fóru a připravena k hlasování. Nyní ji tedy předkládáme všem členům a příznivcům místního sdružení. Tímto plněním se uzavírá požadavek přezkumu republikového fóra. Stále si myslíme, že má cenu zachovat místní sdružení, a budou-li návrhy změn koaliční smlouvy prohlasovány na této úrovni, znamená to, že místní sdružení má stále šanci k existenci. Další možností je předložit smlouvu ke schválení krajskému fóru Praha. Požádal jsem Ladislava Diblíka o zveřejnění na fóru Prahy 1, informoval jsem mailem předsednictvo pražského krajského sdružení a dovoluji si požádat Ondru Vojtu o zprocesování rozpravy a hlasování. Nikol Švecová nás dnes informovala o svojí rezignaci na členku zastupitelstva, a tímto ji nahrazuje první náhradník. Technicky bude změněno v koaliční smlouvě jméno Nikol Švecová na jméno náhradníka. Děkujeme všem za ochotu spolupracovat a hledat řešení. Věříme, že naše kroky jsou ve veřejném zájmu i v zájmu Pirátské strany.

Dnes proběhlo jednání zastupitelstva Prahy 1, kde jsme veřejně Nikol poděkovali za odvedenou práci a nabídli ji možnost i nadále spolupracovat se zatupitelským klubem.

Znění změn koaliční smlouvy je zde: https://redmine.pirati.cz/issues/40861#note-88

Diskuse bude probíhat na pirátském fóru a kopii dáváme na redmine pod číslem #40861, kde je historie celé kauzy: https://redmine.pirati.cz/issues/40861

Prosíme všechny o aktivní účast, protože jen otevřená diskuze nám zaručuje dělat politiku transparentní a participativní.
Martin Arden

Tito uživatelé poděkovali autorovi Ladislav.Diblik za příspěvek:
Eva.Furstova
Odpovědět

Zpět na „Místní fórum Praha 1“