žaloba na průběh voleb do Zastupitelstva

Moderátoři: KoKS Praha, Pražští předsedající, PKS Praha, PMS Praha 11

Uživatelský avatar
Zuzana.Boehmova
Komunální zastupitel/ka
Příspěvky: 335
Registrován: 12 čer 2018, 16:17
Profese: středoškolský pedagog
Dal poděkování: 213 poděkování
Dostal poděkování: 307 poděkování

Re: žaloba na průběh voleb do Zastupitelstva

Příspěvek od Zuzana.Boehmova »

igor.luhan píše: 11 říj 2022, 22:46

Docela by mě zajímalo, proč o žalobě na průběh voleb, podané údajně naším pirátským starostou, se dozvídáme z veřejných "drben"? Na poslední veřejné schůzi jsem byl, ostatní jsou uzavřené a nepřístupné. To už jsme v režimu, že se členskou základnou se nekomunikuje?

Hezký den,

na oficiálním webu městské části Praha 11 informace o odložení zastupitelstva v souvislosti s podáním žaloby je a to od 10. 10. : https://www.praha11.cz/cs/media/aktuali ... ha-11.html. Veškeré jiné články (Pražská drbna, Blesk, Pražský patriot) jsou datovány 11.10.

Stejně tak Jirka o této informaci neprodleně 10. 10. informoval na svých sociálních sítích - facebook a instagram.

Naše veřejná schůze se konala 3. 10. a například 4. 10. se v článku https://www.prazskypatriot.cz/mestskemu ... a-praze-5/ o Praze 11 také nezmiňují. Žaloba na Praze 11 byla podána až mezi posledními (dokonce jsem někde viděla, že byla podána úplně poslední). Na veřejné schůzi tedy Jirka nemohl informovat o něčem, o čem ani sám nevěděl, respektive se v té chvíli ještě ani nestalo.

Ano, schůze k vyjednávání jsou v tuto chvíli pouze pro členy MS a to v souladu se schválenou povolební strategií, která vychází z té magistrátní. V tuto chvíli se jedná o strategické informace, u kterých je samozřejmě důležité informovat ty, co budou hlasovat. Zároveň ale hrozí, že některé strategické informace uniknou, proto je zvolen formát pouze pro členy MS.

Tito uživatelé poděkovali autorovi Zuzana.Boehmova za příspěvky (celkem 4):
Zuzana.Ujhelyiova, Ivor.Kollar, Josef.Kocourek, Martin.Sterba
Uživatelský avatar
fanda522
Návštěvník – nepatří k Pirátům
Příspěvky: 17
Registrován: 15 bře 2021, 18:24
Profese: digitál a zdravé žití
Dal poděkování: 44 poděkování
Dostal poděkování: 18 poděkování

Re: žaloba na průběh voleb do Zastupitelstva

Příspěvek od fanda522 »

Jiri.Belsan píše: 13 říj 2022, 16:32
fanda522 píše: 13 říj 2022, 15:31

Jiří a Zuzana by si měli dát brko. Nějak jim ta vstřícnost ve výkonu stranické funkce k vlastním lidem silně kulhá.A toto není první případ. Za tohle berete peníze nebo si z toho mluvit se starším člověkem, který vás může na celé Praze východ zpražit děláte legraci už od bodu nula? Takhle nevypadá kvalitní vedení strany ani koordinace. Možná byste měli od příštího roku rozdávat noviny sami než budete arogantně útočit na další spolustraníky a jejich podporovatele. Takhle se to, vážení, opravdu nedělá nikde na světě. Ani na té Ukrajinské hranici se skřety. Laskavě se prosím chovejte méně jako Andrej Babiš. Tohle není váš první obrovský přešlap. A zřejmě ani poslední.. Tohle vyjednávací pozici fakt nijak nepomáhá.

Ani já, ani Zuzana nejsme placení za své členství v České pirátské straně. Ale pokud si to nepochopil, tak já zde vyjadřuji názor člena České pirátské strany a ne názor Vedoucího koordinátorů KS Praha. Možná tě to překvapí, ale já už nějaké noviny rozdal. Mě je úplně jedno kdo mě kde může zpražit. Igor sem přišel s nějakým hoaxem a začal obviňovat členy MS Praha 11, že mu k němu nedali vysvětlení. To je velmi pirátské, že? A přitom stačilo napsat "Dostala se ke mě informace, že Jirka Dohnal podal žalobu na výsledek voleb. Je to pravda?"
Jinak mě tvůj soupis argumentačních faulů docela pobavil.

Jenomže tohle nikdo neřeší, protože jednou máš veřejnou placenou funkci Pirátské strany a tím pádem tě berou tak, že mluvíš za stranu. O to jde. Argumentační fauly si nechám rád konkretizovat a rád se k nim vyjádřím jednotlivě, pokud na to máš něco jiného než obecnou odpověď viníka zahnaného v koutě. Každopádně ani jeden nemáte lidsky vůbec na práci s lidma v politice a to musí být jasné úplně každýmu, že jste amatéři vrcholné úrovně. To že někdo je z fabulace v médiích konsternovaný a čeká na vysvětlení ve vláknu není šíření lží. Prosím, nepředváděj tady demagogii hospody třetí cenové skupiny. A pokud neodpovídáš racionáně, tak to beru jako přiznání viny. Dík za osvětlení tvého přístupu.

Uživatelský avatar
Zuzana.Boehmova
Komunální zastupitel/ka
Příspěvky: 335
Registrován: 12 čer 2018, 16:17
Profese: středoškolský pedagog
Dal poděkování: 213 poděkování
Dostal poděkování: 307 poděkování

Re: žaloba na průběh voleb do Zastupitelstva

Příspěvek od Zuzana.Boehmova »

fanda522 píše: 13 říj 2022, 18:09
Jiri.Belsan píše: 13 říj 2022, 16:32
fanda522 píše: 13 říj 2022, 15:31

Ani já, ani Zuzana nejsme placení za své členství v České pirátské straně.

Jenomže tohle nikdo neřeší, protože jednou máš veřejnou placenou funkci Pirátské strany a tím pádem tě berou tak, že mluvíš za stranu.

Pokud mluvíte o veřejných placených funkcích, ve smyslu volených funkcí (zastupitel, radní, poslanec…), pak ani @Jiri.Belsan ani @Zuzana.Ujhelyiova žádnou takovouto funkci v současné době nevykonávají.

Tito uživatelé poděkovali autorovi Zuzana.Boehmova za příspěvek:
Zuzana.Ujhelyiova
Uživatelský avatar
Pavel.Podgorny
Místní předsednictvo
Příspěvky: 36
Registrován: 30 čer 2021, 11:31
Dal poděkování: 8 poděkování
Dostal poděkování: 46 poděkování

Re: žaloba na průběh voleb do Zastupitelstva

Příspěvek od Pavel.Podgorny »

Souhlasím s tím, že u prvotního příspěvku bylo porušeno komunikační minimum, neboť Igor nepředpokládal dobrou vůli místního sdružení a rovnou ho napadl a domýšlel bez informací, které mohl dostat dotazem přes vhodnější vnitrostranické komunikační prostředky.

Informace o podání žaloby na průběh voleb nebyla známá v době konání veřejné schůze, proto nebylo o čem informovat.

Následná diskuze, kdy byly praktiky místního sdružení přirovnány k mafiánské klice jsou hodně přes čáru a poprosím Igora, aby svá slova zmírnil, pokud má z odstupem času pocit, že je pronesl pod vlivem emocí.

Jako člen PMS beru na vědomí informaci, že hodlá přestat být aktivní v místním sdružení. Rád bych ale @igor.luhan upozornil, že status regP dle mého názoru předpokládá jistou aktivitu v rámci místního sdružení. Je špatné držet v místním sdružení "mrtvé duše", což říkám ve značném předstihu. Rád bych tedy Igora poprosil, aby s deklarací žádné aktivity pro místní sdružení požádal o zrušení statusu regP, případně, aby se tedy přehlásil do jiného místního sdružení, u nějž chce být aktivní.

Tito uživatelé poděkovali autorovi Pavel.Podgorny za příspěvky (celkem 2):
Jiri.Belsan, Zuzana.Ujhelyiova
Odpovědět

Zpět na „Místní fórum Praha 11“