Ahoj všem!
Tohle vlákno bude sloužit pro koordinaci aktivit pro příznivce a člen v ORP Blansko a Boskovice.
Je to Vaše!
Moderátoři: KoKS Jihomoravský kraj, PKS Jihomoravský kraj
Toto je veřejné fórum. Stanoviska nevyjadřují názor Pirátů, pokud nebyla schválena příslušnými orgány. Stanoviska se publikují na krajském webu.
V anketách mohou hlasovat i návštěvníci bez přihlášení. Ankety proto nelze v žádném případě považovat za závazná hlasování.
Moderátorem tohoto fóra je krajské předsednictvo.
Toto fórum je viditelné pro návštěvníky bez přihlášení. Kdokoliv do něj může psát nebo hlasovat v anketách.
Registrovaní uživatelé (včetně členů a RegP) si mohou fórum zneviditelnit, viz návod.
Ahoj všem!
Tohle vlákno bude sloužit pro koordinaci aktivit pro příznivce a člen v ORP Blansko a Boskovice.
Je to Vaše!
Vendula Svobodová
zastupitelka MČ Brno-Starý Lískovec
Několik poznámek
Česká republika prosperovala díky firmám a navzdory politice Andreje Babiše.
Covidová krize ukázala totální manažerskou neschopnost Andreje Babiše a to jak makromanažerskou tak i mikromanažerskou.
Prostě a jednoduše "pos..l" na co šáhl, takže se radši vytratil. Covid nás zasáhl všechny, celý svět jím trpěl. U nás však
umíralo nejvíce na sto tisíc obyvatel ze všech států. Bohužel u nás neumírali lidé pouze na Covid, ale na neschopnost
vlády tomuto nebezpečí čelit.
Zpočátku fungování hnutí "Ano" se objevovali skuteční odborníci. Objevovali se lidé, kteří měli zkušenosti a měli
co říci. Postupně však pochopili základní požadavek Andreje Babiše a buď odešli sami, nebo je Babiš vyhodil. Základním
vlastností spolupracovníků Babiše je absolutní loajalita, odbornost není až tak důležitá. Pan Babiš je však pro své okolí
natolik nebezpečný, že se mu lidé, kteří něco umí, radši vyhýbají. Jeho narcismus nedovolí, aby se pozornost soustředila na někoho jiného.
Vzhledem k manažerské impotenci pana Babiše je celkem jasné, že Agrofert prosperuje pouze kvůli dotacím a to jak
evropských daňových poplatníků a tak i díky našim penězům.
Korupce je efektivně řízena panem Faltýnkem
Několik poznámek
V roce 2008 byla průměrná hrubá měsíční mzda 22592 průměrná měsíční výše důchodu 9347
V roce 2019 byla průměrná hrubá měsíční mzda 34835 průměrná měsíční výše důchodu 13431
Procentuální vyjádření
Důchod/hrubá mzda v roce 2008 41,1%
Důchod/hrubá mzda v roce 2019 38,6%
Zdroj MPSV a server finance.cz (mohu poslat graf)
Proč se tady zmiňuji pouze o Andreji Babišovi a ne o "hnutí ANO" ?
"Hnutí ANO" má pouze dva plnohodnotné členy, pana Babiše a pana Faltýnka. Žádný jiný člen
nemá co do práce "Hnutí ANO" kecat.
Zdravím, nevím jak moc budu užitečný, ale budu se snažit pomoct jak to půjde.
Ahoj všem!
Píši informace za členy z okresu Blansko. Informace šly členům i příznivcům z našeho regionu emailem, ale připíchnu to i sem. Tedy:
Máme termíny pravidelných setkání s nováčky, podporovateli a členy z okresu Blansko do konce roku 2021. Nejbližší setkání proběhne ještě pouze online na https://jitsi.pirati.cz/BB. Setkání budou vždy začínat v 18:00. Cílem setkání je se vzájemně poznat, informovat co se kde děje a plánovat společné akce.
Konkrétní termíny jsou 21.6., 18.8., 6.10., 3.11. a předvánoční 22.12. Tak hurá s nimi do kalendáře.
Blíží se volby a po prázdninách bude důležité se nastartovat. Nejlépe společným pivem a seznamovačkou. Pokud máš chuť, rezervuj si podvečer a večer v pátek 10.9. O podrobnostech budeme informovat.
Když jsme u těch voleb, máme tu také společnou akci. Roznos volebních novin. V úterý 15.6. 16:00 sraz na náměstí v Letovicích. V cca 17:30 přesun do Boskovic a pak můžeme společně posedět.
Těším se na viděnou!
Za členy Blanensko a Boskovicko Filip
"Leader je dealerem naděje."
Filip Vítek
Člen KS Jihomoravský kraj
+420604202854
filip.vitek@pirati.cz
Zdravím
Omlouvám se za svoji neaktivitu. Vím že to ode mě jako od studenta bude znít blbě, ale celkově jsem nestíhal. Další schůzky se účastnit budu, ale přemýšlím jestli bych neměl raději odejít úplně abych straně dál nekazil jméno.
Celkově se mi nedaří sledovat události kolem Pirátů, číst včas důkladně oběžníky a zaslané materiály ani plnit úkoly KETů. K tomu všemu jsem se na poslední akci choval jako idiot a mrzí mě to. Nedivím se že mi stále nebyla uznaná registrace, nikdo tady nepotřebuje neinformované děcko.
Děkuji všem za trpělivost co se mnou měli. Snad se s vámi ještě jindy a jinde uvidím.
wrench píše: ↑06 srp 2021, 20:35Zdravím
Omlouvám se za svoji neaktivitu. Vím že to ode mě jako od studenta bude znít blbě, ale celkově jsem nestíhal. Další schůzky se účastnit budu, ale přemýšlím jestli bych neměl raději odejít úplně abych straně dál nekazil jméno.
Celkově se mi nedaří sledovat události kolem Pirátů, číst včas důkladně oběžníky a zaslané materiály ani plnit úkoly KETů. K tomu všemu jsem se na poslední akci choval jako idiot a mrzí mě to. Nedivím se že mi stále nebyla uznaná registrace, nikdo tady nepotřebuje neinformované děcko.Děkuji všem za trpělivost co se mnou měli. Snad se s vámi ještě jindy a jinde uvidím.
Ahoj Zdeňku,
pokud máš stále ještě zájem se zapojovat, ozvi se mi buď na email nebo rovnou zavolej a můžeme spolu probrat možnosti zapojení, které pro tebe budou optimální. :)
Marketa.Tvrda píše: ↑31 srp 2021, 18:49wrench píše: ↑06 srp 2021, 20:35Zdravím
Celkově se mi nedaří sledovat události kolem Pirátů, číst včas důkladně oběžníky a zaslané materiály ani plnit úkoly KETů. K tomu všemu jsem se na poslední akci choval jako idiot a mrzí mě to. Nedivím se že mi stále nebyla uznaná registrace, nikdo tady nepotřebuje neinformované děcko.Děkuji všem za trpělivost co se mnou měli. Snad se s vámi ještě jindy a jinde uvidím.
Ahoj Zdeňku,
pokud máš stále ještě zájem se zapojovat, ozvi se mi buď na email nebo rovnou zavolej a můžeme spolu probrat možnosti zapojení, které pro tebe budou optimální.
V nejbližší době vás kontaktuji, začal jsem se víc zapojovat v městské skupině tak úplně neodejdu, ale na krajské úrovni se raději už angažovat nebudu.