Ondřej Mottl

V tomto fóru se představují příznivci Pirátů, kteří se chtějí stát členy.

Moderátoři: PKS Plzeňský kraj, PMS Domažlice

Pravidla fóra
V tomto vlákně se prosím ostatním členům stručně představte:
  • Představení vložíte kliknutím na ikonu Obrázek, která se zobrazuje, pokud jste přihlášeni.
  • Do předmětu napište svoje jméno a příjmení.
  • V textu se nám prosím stručně představte a napište nám, co vás vede k zájmu o členství v Pirátech. Budeme rádi, když nám zároveň řeknete, jak byste se chtěli do činnosti strany zapojit a jaké máte zájmy, schopnosti a dovednosti.
Místní předsednictvo vás bude informovat o nejbližší schůzi v tomto tématu nebo jiným vhodným způsobem.
Členství vznikne, jakmile na schůzi podáte písemnou přihlášku, budete přijati předsednictvem a zaplatíte členský příspěvek na transparentní bankovní účet (podrobnosti).
Odpovědět
Uživatelský avatar
agila77
Návštěvník – nepatří k Pirátům
Příspěvky: 8
Registrován: 15 črc 2014, 20:08
Profese: bez práce
Bydliště: Nový Spálenec
Dostal poděkování: 7 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Ondřej Mottl

Příspěvek od agila77 »

Zdravím hlásím se veřejně k členství v Domažlicích. Omlouvám se ale bydlím tu od roku 2014 takže o Domažlicích moc nevím. Rád bych se tímto dozvěděl věci které nevím a začlenil se do komunity "Domažlice". Chci také říct že bych rád rozjel aktivitu na poli mimo Domažlice a to přímo u dnešních hranic. Rád bych bojoval za nespravedlnost v tom že někdo je před čárou a za čárou. Moc nerad mluvím a nerad píšu. Ale snad se dá udělat tolik aby mě a ostatní co jsem vyslechl za ně bojoval. Také chci získat další členy do této buňky k volbám a aktivitám spojený s "PENDLER" otázkou !
Je toho spousty a jak říkám sám moc toho nedokáži takže budu moc rád když někdo pomůže takovému bláznu jako jsem já jít proti armádě nespravedlnosti kterou vidím nejen u sebe ale hlavně obyčejných lidí co chtějí jen pracovat a neřešit problémy či něco co zde nebylo! Ano něco nového tu je a to je hlavně strach z budoucnosti ! Také jí mám a nechci aby lidi neměli pro co žít.
Nechci vás zdržovat dlouhými texty a tak to vezmeme podle slovíček co mě něco říkají. 1) komunikace 2) fakta 3)porozmění 4)spolu 5)*
Představovat se nechci je o mě na internetu tolik pravdy a nepravdy kterou stejně neovlivním. Kdo mě opravdu zná tak ví jaký jsem. Kde jsem žil a jak jsem vyrůstal a co si myslím. Ale zpět narodil jsem se v Plzni jako Husákovo dítě. Zažil Pionýra a spoustu dobrých věcí ! Zažil jsem komunisty a i když mě osobně díky bohu snad nikdy neubližovali život jsem doposud neměl lehký.Nerad se vážu a chci být "svobodný" i když bych se rád už nikde uvázal. Jak jsem se ocitl v Domažlicích ? Zavála mě sem náhoda v dražbě. Stát prodával nemovitost a já se svojí přítelkyňí jsem chtěl zde mít chatu a s dětmi si tu užívat klidu a přírody.Bohužel čas ukázal že tohle nebylo dobré řešení. Jsou však věci které plánuji a nechci je plánovat sám protože rodina se sama plánovat nedá :mrgreen:
Témat kterým bych se chtěl věnovat je spoustu ale nejvíc mě zajímá:doprava,práce,dluhy,exece,fungování státu,doprava,příroda a hlavně budoucnost !
Všimnul jsem si kanceláře v Domažlicích která je zavřená ale ta moje je stále otevřená a jsem dalším lidem k dispozici k pomoci. Moje kancelář má mobilní základ a jednou je v ŠVÝCARSKU nebo Rakousku či Německu. Tam kde snad byla svoboda. Teď jsem u hranic a čekám co se opět bude dít.
Sníh už skoro zmizel a lyže jsem opět v CZ nepoužil. Píšu vám v pátek a doufám že v sobotu to snad půjde ale vidím to na SRPEN.
I když jsem "blázen" tak mám rád normální život a nějaká pravidla ale nemám rád hloupost a nelogické nařízení !
Chci říct že taky bych chtěl vstoupit či ovlivňovat život u hranica být místní politik či být člen zastupitelsva.
Sice od roku 2014 pracuji převážně v Německu není mě lhostejné co se děje jak na České Kubici či v Domažlicích Plzni a jiných místech.
Jako občan asi nic nezměním a tak jsem se pustil do toho posunout to na vyšší uroveň! Nechci to dělat ale sám protože to se nedá !
Můj cíl je rozjet fungování aktivních pirátu ve svém volebním okrsku.
A komu tohle nestačilo ať si na Seznamu najde AGILA77 nebo strejdovi.
Děkuji

Ondřej Mottl
Nový Spálenec 12
Česká Kubice 344 01
https://ondrej-mottl.cz/
tel: +420 792 229 010

ps: Půjdeme do toho SPOLU ?

omlouvám se za pravopis a nedělání čárek
Odpovědět

Zpět na „Zájemci o členství Domažlice“