Jakub Jüngling

V tomto fóru se představují příznivci Pirátů, kteří se chtějí stát členy.

Moderátoři: Administrativní tým - OlK, PMS Přerov

Pravidla fóra
V tomto vlákně se prosím ostatním členům stručně představte:
  • Představení vložíte kliknutím na ikonu Obrázek, která se zobrazuje, pokud jste přihlášeni.
  • Do předmětu napište svoje jméno a příjmení.
  • V textu se nám prosím stručně představte a napište nám, co vás vede k zájmu o členství v Pirátech. Budeme rádi, když nám zároveň řeknete, jak byste se chtěli do činnosti strany zapojit a jaké máte zájmy, schopnosti a dovednosti.
Místní předsednictvo vás bude informovat o nejbližší schůzi v tomto tématu nebo jiným vhodným způsobem.
Členství vznikne, jakmile na schůzi podáte písemnou přihlášku, budete přijati předsednictvem a zaplatíte členský příspěvek na transparentní bankovní účet (podrobnosti).
Odpovědět
Uživatelský avatar
Jakub.Jungling
Příspěvky: 20
Registrován: 24 bře 2020, 10:57
Profese: Kavárník, překladatel
Bydliště: Přerov
Dal poděkování: 85 poděkování
Dostal poděkování: 30 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Jakub Jüngling

Příspěvek od Jakub.Jungling »

Dobrý den pánové, a dámo,

Tímto bych se Vám po osobním grilování v Nebi rád představil i takto digitálně. Jsem přerovským rodákem, dalo by se říci, že s národním cítěním a nutkáním se zde, na této naší hroudě, podílet na veřejném a politickém dění. Po studiu angličtiny jsem strávil nějaký čas ve městech jako Brno, Zlín a Praha, abych nakonec vycestoval na vyučenou do mé oblíbené Anglie. Pobýval jsem rok a půl v zapadákově jménem Stoke-on-Trent, kde jsem pracoval jako "International Content Advisor" v sázkovce bet365 - pro ty co zajímá výčet mých dalších pracovních míst: https://www.linkedin.com/in/jakubjungling/.

Po 3 letech práce v Londýně pro Tripadvisor nastal čas se vrátit domů, doslova. Přerovu a jeho lidem jsem chtěl již hodně dlouho něco vrátit - vybudovat prostor, kam budou moci zajít nejen mladí lidé na dobré pití, jídlo, muziku a kulturu (na posledních 3 se stále pracuje). Současná politická situace mně avšak donutila k činům mimo podnikání a já se rozhodl jsem jít ve šlépějích mých dobrých kamarádů, Pirátů (Ostrava/Brno/Praha - nebudu jmenovat), a vstoupit do strany, která je mi názorově, pocitově a hlavně lidsky nejblíže. Přiznávám, že ač nejsem v politice kován, a mám co dohánět, těším se na další mezník osobního růstu. Mezi témata, která mě zajímají/baví patří: Udržitelnost, ekologie, podpora malých/středních podniků, kultura (ač hudební, či ta výtvarná), a hlavně také dodržování morálních hodnot hodných slušného člověka.

Rád se budu podílet na jakýchkoliv aktivitách, z nichž spousta mi už dává smysl - Ukliďme Česko, Vyosení, poker a schůzování s přáteli u piva. Doufám, že se společně dostaneme k tomu, abychom mohli to naše město udělat příjemnější k životu.

PS: Dokonce jsem se objevil na kandidátce Společně pro Přerov na 33. místě v roce 2018.

S pozdravem,
Bc. Jakub Jüngling (nar. 1983)
Tito uživatelé poděkovali autorovi Jakub.Jungling za příspěvky (celkem 2):
Jaromir.Horky, Vojtech.Pikal
"Nebát se. Nelhat. Nekrást." T.G.M.
Odpovědět

Zpět na „Zájemci o členství Přerov“