Ondřej Strava

Moderátoři: KoKS Jihomoravský kraj, PKS Jihomoravský kraj, PMS Blanensko-Boskovicko

Pravidla fóra
V tomto vlákně se prosím ostatním členům stručně představte:
  1. Představení vložíte kliknutím na ikonu Obrázek, která se zobrazuje, pokud jste přihlášeni.
  2. Do předmětu napište svoje jméno a příjmení.
  3. V textu se nám prosím stručně představte a napište nám, co vás vede k zájmu o členství v Pirátech. Budeme rádi, když nám zároveň řeknete, jak byste se chtěli do činnosti strany zapojit a jaké máte zájmy, schopnosti a dovednosti.
Místní předsednictvo vás bude informovat o nejbližší schůzi v tomto tématu nebo jiným vhodným způsobem.
Členství vznikne, jakmile na schůzi podáte písemnou přihlášku, budete přijati předsednictvem a zaplatíte členský příspěvek na transparentní bankovní účet (podrobnosti).
Odpovědět
ondrej.strava
Návštěvník – nepatří k Pirátům
Profese: advokát & mediátor
Dostal poděkování: 7 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Ondřej Strava

Příspěvek od ondrej.strava »

Vážení a milí,
rád bych se vám představil jako zájemce o členství. Jsem advokát s bydlištěm v Ostrově u Macochy. Mám dřívější zkušenosti ze Sněmovny, MPSV a Úřadu vlády, sem tam ještě nějaký návrh zákona napíšu, jinak se věnuju hlavně analýzám evropského environmentálního práva, lidskoprávním tématům a generální advokátní praxi.
Obecně mám za to, že by se lidé měli do politiky více zapojovat. Tak bych rád taky přispěl svou troškou do mlýna. Piráty jsem začal sledovat pro jejich opoziční práci v Praze a od té doby jsou pro mě lovebrand.
Těším se na setkání s vámi,
Ondřej
Tito uživatelé poděkovali autorovi ondrej.strava za příspěvek:
Pavel.Moravec
Lubos.Sedlak
Člen KS Jihomoravský kraj
Profese: Student, Výzkumník, Koordinátor IDS JMK
Dal poděkování: 121 poděkování
Dostal poděkování: 144 poděkování

Re: Ondřej Strava

Příspěvek od Lubos.Sedlak »

Ahoj Ondřeji,

děkuji ti za tvůj zájem, ale vzhledem k tomu, že došlo ke zrušení MS Blanensko, ale zde to ještě není vidět, tak tě na zájemce o členství v Jihomoravském kraji.

Hezký den

Luboš
ondrej.strava
Návštěvník – nepatří k Pirátům
Profese: advokát & mediátor
Dostal poděkování: 7 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Ondřej Strava

Příspěvek od ondrej.strava »

Ok, díky za info.
Odpovědět

Zpět na „Zájemci o členství Blanensko“