Martin Bašta

Moderátoři: PKS Jihočeský kraj, KoKS Jihočeský kraj, Personální odbor - celý, PMS Písecko

Pravidla fóra
V tomto vlákně se prosím ostatním členům stručně představte:
  • Představení vložíte kliknutím na ikonu Obrázek, která se zobrazuje, pokud jste přihlášeni.
  • Do předmětu napište svoje jméno a příjmení.
  • V textu se nám prosím stručně představte a napište nám, co vás vede k zájmu o členství v Pirátech. Budeme rádi, když nám zároveň řeknete, jak byste se chtěli do činnosti strany zapojit a jaké máte zájmy, schopnosti a dovednosti.
Místní předsednictvo vás bude informovat o nejbližší schůzi v tomto tématu nebo jiným vhodným způsobem.
Členství vznikne, jakmile na schůzi podáte písemnou přihlášku, budete přijati předsednictvem a zaplatíte členský příspěvek na transparentní bankovní účet (podrobnosti).
Zamčeno
Martin.Basta
Návštěvník – nepatří k Pirátům

Martin Bašta

Příspěvek od Martin.Basta »

Zdravím Vás Piráti,
jmenuji se Martin Bašta žiji v Záhoří u Písku, je mi 23 let, mám středoškolské vzdělání ukončené maturitou, pracuji jako řidič nákladních vozidel v tento moment víceméně po Jihočeském kraji a proto jsem se rozhodl aktivně zapojit do dění v okolí mého bydliště. Jak jste si většina z vás všimli na poslední schůzi PS Písecka, projevení osobního názoru mi nedělá problém, což beru jako takovou osobní Transparentnost, která se ne vždy setkává s tak kladným přijetím.

Jak bych mohl být prospěšný pro PS? Osobně už jsem předkládal několik nápadu na poslední schůzi, například různé akce připravené Pirátskou stranou pro veřejnost ( Paintball, LAN Párty, Besedy pro Důchodce o dění v jejich městě, protože co si budeme namlouvat a PS toho byla sama obětí, média ať už bulvární nebo veřejnoprávní neinformují veřejnost o celé pravdě, a dalších možných aktivit ) a samozřejmě vlastním názorem na daný problém.

Co se politiky týče řídím se tím co nám na ZŠ vtloukal do hlavy můj oblíbený učitel ( a také volič PS ) : " Volby jsou dnes dobrovolné, ale kdo k nim nechodí neměl by nadávat, že je nespokojený " . Já tedy chodím k volbám vždy a volím Pirátskou stranu, za což díky rodinným sympatiím k jiným politickým subjektům naší země jsem byl nazván " Blbcem " . Dále se mi nelíbí, že u kormidla naší vesnice lidé, kteří z takzvané vesničky mé střediskové udělali ráj důchodců ,přes který vede jaká si cesta mezi Pískem a Táborem, kde brzy nebude pošta, doktor a vlastně vůbec nic.

Děkuji za přečtení a nabídku členství, Martin Bašta.
Zamčeno

Zpět na „Zájemci o členství Písecko“