Vy bez vize a nápadů, jste náramě vše dosrali. Zatím co jste mi několikrát říkali, že Žít Brno nepůjde do voleb a jedině s náma atd...... A že jejich vyhrožování, že buď Piráti a Zelení spolu, nebo nás nepodpoří!!!!!
Tak co se událo?
Žít Brno nás stejně nepodpořilo.
Na jejich výhružky mohl naletět jen tottalní kretén. Kdo to je ať si sám zodpoví.
A navíc teď dojdu na FB a všude na mě lítaj reklamy, jak Žít Brno jde dovoleb s TOP09.
Tomu to se říká politický kreténismus a zrádcoství ve straně.
Byli jste jak jejich loutky.
Nejen, že jste neměli vizi do budoucna ale zapletli jste před volbama stranu s totalní sračkojidní zelenou co udělala průserů a skoro všichni asi 97% na moravě ji nesnáší. A co tady dole kde zhatili dálnici.
Všichni co jste se spolčili jste u mě hňunpové bez mozku a bez přemýšlení. Plánujete max na rok a už vůbec né na dva či 10.
Ničíte stranu a budete všem jen pro smích ŽÍt Brno vás využilo jako levnou Kurwu.
byli jsme pro ně soupeřem a tím že jste jednali a nechali se vydírat, jste jim uvolnili politickou cestu.
A je to co jsem říkal. Že žít brno pujde do kraje a ještě si budou diktovat co a jak. Byli jste pro ně jak levné kurwy využili vás a teĎ vás nechávaj se rochnit s tou zelenou žumpou.
Jste kreténi? Ať si zodpoví každý.
PS: Co se Žít Brna týče vždy na mé slova došlo, ale když chcete být pro všechny levné kurwy tak mě nadále neposlouchejte/pomlouvejte/ atd.....
Oznámení moderátora:Z. Frolcovi uděluji napomenutí za vulgární urážky jiným členům KS JmK. Nahlášení pro porušení pravidel fóra zavírám. JB