Jsou všichni kdo hlasoval pro společnou kandidátku IDIOTI?

Moderátoři: KoKS Jihomoravský kraj, PKS Jihomoravský kraj

Pravidla fóra
  • Toto je veřejné fórum. Stanoviska nevyjadřují názor Pirátů, pokud nebyla schválena příslušnými orgány. Stanoviska se publikují na krajském webu.

• V anketách mohou hlasovat i návštěvníci bez přihlášení. Ankety proto nelze v žádném případě považovat za závazná hlasování.

• Moderátorem tohoto fóra je krajské předsednictvo.

• Toto fórum je viditelné pro návštěvníky bez přihlášení. Kdokoliv do něj může psát nebo hlasovat v anketách.

• Registrovaní uživatelé (včetně členů a RegP) si mohou fórum zneviditelnit, viz návod.

Zdenek.Frolec
Návštěvník – nepatří k Pirátům
Profese: IT technik pro MU Kyjov.
Dal poděkování: 153 poděkování
Dostal poděkování: 206 poděkování

Jsou všichni kdo hlasoval pro společnou kandidátku IDIOTI?

Příspěvek od Zdenek.Frolec »

OFFTOPICTák pánové a dámy :D

Vy bez vize a nápadů, jste náramě vše dosrali. Zatím co jste mi několikrát říkali, že Žít Brno nepůjde do voleb a jedině s náma atd...... A že jejich vyhrožování, že buď Piráti a Zelení spolu, nebo nás nepodpoří!!!!!

Tak co se událo?

Žít Brno nás stejně nepodpořilo.
Na jejich výhružky mohl naletět jen tottalní kretén. Kdo to je ať si sám zodpoví.
A navíc teď dojdu na FB a všude na mě lítaj reklamy, jak Žít Brno jde dovoleb s TOP09.

Tomu to se říká politický kreténismus a zrádcoství ve straně.
Byli jste jak jejich loutky.
Nejen, že jste neměli vizi do budoucna ale zapletli jste před volbama stranu s totalní sračkojidní zelenou co udělala průserů a skoro všichni asi 97% na moravě ji nesnáší. A co tady dole kde zhatili dálnici.
Všichni co jste se spolčili jste u mě hňunpové bez mozku a bez přemýšlení. Plánujete max na rok a už vůbec né na dva či 10.

Ničíte stranu a budete všem jen pro smích ŽÍt Brno vás využilo jako levnou Kurwu.
byli jsme pro ně soupeřem a tím že jste jednali a nechali se vydírat, jste jim uvolnili politickou cestu.

A je to co jsem říkal. Že žít brno pujde do kraje a ještě si budou diktovat co a jak. Byli jste pro ně jak levné kurwy využili vás a teĎ vás nechávaj se rochnit s tou zelenou žumpou.

Jste kreténi? Ať si zodpoví každý.

PS: Co se Žít Brna týče vždy na mé slova došlo, ale když chcete být pro všechny levné kurwy tak mě nadále neposlouchejte/pomlouvejte/ atd.....

Oznámení moderátora:
Z. Frolcovi uděluji napomenutí za vulgární urážky jiným členům KS JmK. Nahlášení pro porušení pravidel fóra zavírám. JB
Zakládající a první Předseda MS SLovácka.
Měl jsem snahu změnit politiku, bohužel lidi v ní mě zlomili.
Bacha na IVO Vašíčka. Slíbil u sebe doma, že odejde ze strany jakmile se to stane politikaření. Že to dělá JEN pro radost. A když sám přiznal že už je to politikaření, tak si naráz nevzpomíná, že něco takového vůbec říkal. A to i přes svědky Petra, Ríši, Karla, Toma a jeho Ženy. (Byl to ten den kdy jsme plánovali rozlohu oblasti MS Slovácko.)
Že jsem měl štěstí poznám, až potkám smůlu. - Já :D
Zdenek.Frolec

Re: Jsou všichni kdo hlasoval pro společnou kandidátku IDIOT

OFFTOPICJa se cenzurovat nenecham a nikde nejsou uražky. Všude jsou otázky.

Ták pánové a dámy :D

Vy bez vize a nápadů, jste náramě vše dosrali. Zatím co jste mi několikrát říkali, že Žít Brno nepůjde do voleb a jedině s náma atd...... A že jejich vyhrožování, že buď Piráti a Zelení spolu, nebo nás nepodpoří!!!!!

Tak co se událo?

Žít Brno nás stejně nepodpořilo.
Na jejich výhružky mohl naletět jen tottalní kretén. Kdo to je ať si sám zodpoví.
A navíc teď dojdu na FB a všude na mě lítaj reklamy, jak Žít Brno jde dovoleb s TOP09.

Tomu to se říká politický kreténismus a zrádcoství ve straně.
Byli jste jak jejich loutky.
Nejen, že jste neměli vizi do budoucna ale zapletli jste před volbama stranu s totalní sračkojidní zelenou co udělala průserů a skoro všichni asi 97% na moravě ji nesnáší. A co tady dole kde zhatili dálnici.
Všichni co jste se spolčili jste u mě hňunpové bez mozku a bez přemýšlení. Plánujete max na rok a už vůbec né na dva či 10.

Ničíte stranu a budete všem jen pro smích ŽÍt Brno vás využilo jako levnou Kurwu.
byli jsme pro ně soupeřem a tím že jste jednali a nechali se vydírat, jste jim uvolnili politickou cestu.

A je to co jsem říkal. Že žít brno pujde do kraje a ještě si budou diktovat co a jak. Byli jste pro ně jak levné kurwy využili vás a teĎ vás nechávaj se rochnit s tou zelenou žumpou.

Jste kreténi? Ať si zodpoví každý.

PS: Co se Žít Brna týče vždy na mé slova došlo, ale když chcete být pro všechny levné kurwy tak mě nadále neposlouchejte/pomlouvejte/ atd.....

Oznámení moderátora:
Z. Frolcovi uděluji druhé napomenutí za vulgární urážky jiným členům KS JmK. Nahlášení pro porušení pravidel fóra zavírám. JB
Bacha na IVO Vašíčka. Slíbil u sebe doma, že odejde ze strany jakmile se to stane politikaření. Že to dělá JEN pro radost. A když sám přiznal že už je to politikaření, tak si naráz nevzpomíná, že něco takového vůbec říkal. A to i přes svědky Petra, Ríši, Karla, Toma a jeho Ženy. (Byl to ten den kdy jsme plánovali rozlohu oblasti MS Slovácko.)
Zdenek.Frolec

Re: Jsou všichni kdo hlasoval pro společnou kandidátku IDIOT

A jestli jindřichu začneš zas mě cenzurovat, tak tě budu častovat na Hitlera. Jelikož ten chtěl cenzuru jako ty.

Zkus mě zas cenzurovat a si u mě fašista.

A ještě řekni že mi necenzuruješ nmuj nazor. Když ondřej mi nadaval, tak kde byla tva cenzura? Já s enavíc ptám.

Je si mě začneš cenzurovat tak budeš u mě fašistické prase.
Odpovědět

Zpět na „Jihomoravský kraj“