Poléháš hollanovské propagandě, která úspěšně vytvořila mýtus, že herny jsou živy ze závisláků a lidských trosek, kteří v nich tráví 24/7. Skutečnost je ovšem jiná. Normální zákazník herny je normální člověk, který má 2 hodiny čas si zahrát a pak odejde domů, protože má taky rodinu, práci, koníčky. A v tom případě je kurevský rozdíl, jestli tam za ty dvě hodiny nechá 2 kila nebo všechno, co měl u sebe.
Kdybys někdy provozoval hernu nebo se aspoň okrajově zajímal, o co jde (co zakazuješ/reguluješ), nikdy bys ten nesmysl o nedůležitosti hodinové prohry nevypustil. Je to základní odborný ukazatel. Zapomeň na Hollana a začni myslet, v politice se to hodí.
Asi jsem nespojoval herny výhradně se závisláky, de facto jsem je i v textu oddělil jako ortodoxní hráče. A pak taky jak se koukat na rozdíl mezi (od pohledu klasickou) hospodou s automatem a naproti tomu (od pohledu klasickou) hernou s řadou automatů.
S Hollanem si určitě nic nespojuji, jdu si zjistit kdo to je

(teď mi došlo, jestli to není ze Žít Brno?)
Normální zákazník je normální člověk,,,,,,, a nenormální zákazník je nenormální člověk - k tomuto nevím co dodat

Nebo jsi to podal tak jistě a 100%, že když denně chodím kolem "herny", tak mám asi halucinace, když tam vidím denně ty samé lidi a je jedno kolik je hodin (a nejsou to zaměstnanci

Samozřejmě je to mix lidí, tato herna je spojená se sázkovou kanceláří, tak tam je jiné složení (i studenti), než když je to zatemněný objekt 24/7 jen s automaty.
Ve chvíli, kdy je "normální" zákazník schopen nechat za 2 hodiny vše co u sebe měl (tedy otázka je kolik u sebe měl, tak se bavme o výplatě), tak se mění v nenormálního zákazníka?
Z principu to podle mne není o rychlosti, ale o člověku, jestli si uvědomuje co může a co nemůže, s ohledem na svůj měsíční rozpočet případně prohrát.
To s tou hodinovou prohrou jsi mě trochu nepochopil (nebo já proti ní nejsem, dokonce s tím souhlasím a to už léta), nebo jsi si udělal vlastní závěr. Myslel jsem to tak, že ten kdo chce, tak prohraje všechno i kdyby měl hrát na 3 automatech najednou 10hodin v kuse. A kdyby to bylo i tak pomalé, tak si najde něco jiného - to ale mluvím o závislých hráčích, (né o těch občasných hráčích, taky jsem do toho házel tak 20 až 50kč/rok).
To že nějaké licence spadají pod obce a jinéh pod ministerstvo financí je taky dobrá schíza (měli by se rozhodnout, jestli celou agendu bude spravovat město nebo stát), navíc mám dojem, že ministerstvo si nedokáže (nebo nechce) poradit s otázkou definice VLT, kvízomatů a jiných obcházeček (takže i po zákazech VHP tyto zůstávají),,,,,,, nebo už je to jinak? Bys o tom mohl vědět něco detailněji...
A to poslední o mém myšlení, si se vší úctou příště odpusť, nebo to formuluj méně osobně
- jsi mi vlastně nevulgárně napsal, že jsem dement?