Až na to, že to nebyl navrhovaný programový bod. Reagoval jsem na diskuzi, kde se vyskytlo několikrát téma jazykové bariéry a já jsem k tomuto problému předal ostatním informace o tom, že existuje řešení a taky jsem mluvil o tom, že by Esperanto bylo vhodné i pro PPI a PP-EU.Vojtech Pikal píše:VP moderuje:Programová diskuze o Esperantu v EU oddělena sem:
piratsky-program-f402/esperanto-do-eu-t19591.html
Vůbec celé tohle vlákno chce rozsekat, bo už není flagship vláknem ani za mák.
[z Program Eurovolby] Diskuze o moderaci v ZO
Moderátor: Zahraniční
Pravidla fóra
International forum
International forum
- Tomas.Klapka
- Návštěvník – nepatří k Pirátům
- Profese: discordian pope
- Dal poděkování: 498 poděkování
- Dostal poděkování: 945 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
[z Program Eurovolby] Diskuze o moderaci v ZO
- Tito uživatelé poděkovali autorovi Tomas.Klapka za příspěvek:
- Ivan.Sirko
prostřednictvím předsedajícího mi polibte prdel! you'll be redlacep!
-
- Dal poděkování: 1362 poděkování
- Dostal poděkování: 1169 poděkování
Re: PP-EU
Vtip je v tom, ze kdyby kazdy reagoval na kazdou prkotinu, nedoresili bychom nikdy nic. A byt me samotneho esperanto sebevic zajima, nebudu to tlacit do pripravy na eurovolby, protoze to proste nema smysl, ani podporu.Tomas Klapka píše:Až na to, že to nebyl navrhovaný programový bod. Reagoval jsem na diskuzi, kde se vyskytlo několikrát téma jazykové bariéry a já jsem k tomuto problému předal ostatním informace o tom, že existuje řešení a taky jsem mluvil o tom, že by Esperanto bylo vhodné i pro PPI a PP-EU. Takže si dělám čárku za další snahu o zametení nějaké myšlenky někam do prdele. Díky.
Snazime se mene diskutovat a vice neco realne delat. Vetsinou to zabiji lidi, kteri si chteji povidat, i kdyz k tematu nic nemaji. Pak se rozciluji, ze je cenzurujeme, kdyz je posleme jinam... (povzdech)
- Tomas.Klapka
- Profese: discordian pope
- Dal poděkování: 498 poděkování
- Dostal poděkování: 945 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: PP-EU
Já si nechci povídat. Chtěl jsem upozornit, na řešení problému, na který se v diskuzi narazilo. Ani jsem to nenavrhoval jako bod programu. Je dobré znát dlouhodobé cíle a možné řešení komplexnějších problémů. Prostě větší kontext.Petr Kopac píše:Vtip je v tom, ze kdyby kazdy reagoval na kazdou prkotinu, nedoresili bychom nikdy nic. A byt me samotneho esperanto sebevic zajima, nebudu to tlacit do pripravy na eurovolby, protoze to proste nema smysl, ani podporu.Tomas Klapka píše:Až na to, že to nebyl navrhovaný programový bod. Reagoval jsem na diskuzi, kde se vyskytlo několikrát téma jazykové bariéry a já jsem k tomuto problému předal ostatním informace o tom, že existuje řešení a taky jsem mluvil o tom, že by Esperanto bylo vhodné i pro PPI a PP-EU. Takže si dělám čárku za další snahu o zametení nějaké myšlenky někam do prdele. Díky.
Snazime se mene diskutovat a vice neco realne delat. Vetsinou to zabiji lidi, kteri si chteji povidat, i kdyz k tematu nic nemaji. Pak se rozciluji, ze je cenzurujeme, kdyz je posleme jinam... (povzdech)
Byl to příspěvek typu "JFI".
prostřednictvím předsedajícího mi polibte prdel! you'll be redlacep!
- Vojtech.Pikal
- Kontrolní komise
- Profese: politik, informatik
- Dal poděkování: 11364 poděkování
- Dostal poděkování: 9050 poděkování
Re: [z PP-EU] Program Eurovolby
Ale vyprodukovalo to thread derail, který bylo nutno oddělit, stejně jako tuto diskuzi o moderaci.

Naposledy upravil(a) Vojtech.Pikal dne 13 led 2015, 04:06, celkem upraveno 1 x.
Důvod: silent lock
Důvod: silent lock
- Tito uživatelé poděkovali autorovi Vojtech.Pikal za příspěvek:
- anonym72078