Michal Procházka

V tomto fóru se představují příznivci Pirátů, kteří se chtějí stát členy.

Moderátoři: Personální odbor - celý, KoKS Karlovarský kraj, PKS Karlovarský kraj

Pravidla fóra
V tomto vlákně se prosím ostatním členům stručně představte:
  1. Představení vložíte kliknutím na ikonu Obrázek, která se zobrazuje, pokud jste přihlášeni.
  2. Do předmětu napište svoje jméno a příjmení.
  3. V textu se nám prosím stručně představte a napište nám, co vás vede k zájmu o členství v Pirátech. Budeme rádi, když nám zároveň řeknete, jak byste se chtěli do činnosti strany zapojit a jaké máte zájmy, schopnosti a dovednosti.
Krajské předsednictvo vás bude informovat o nejbližší schůzi v tomto tématu nebo jiným vhodným způsobem.
Členství vznikne, jakmile na schůzi podáte písemnou přihlášku, budete přijati předsednictvem a zaplatíte členský příspěvek na transparentní bankovní účet (podrobnosti).
Uživatelský avatar
Majkl.Ex
Návštěvník – nepatří k Pirátům
Příspěvky: 6
Registrován: 02 dub 2012, 00:12
Profese: elektro-maintenance
Bydliště: Tuchlovice, 273 02
Dostal poděkování: 17 poděkování

Re: Michal Procházka

Příspěvek od Majkl.Ex »

Na Valeč mám pěkné vzpomínky. Před 2 (3?) lety jsem navštíl POVALEČ, a i přes hordy bláta jsem si ho užil. Nebylo nad gulášek v sobotu v 1 hodinu ráno... Velice rád vypomohu s přípravou akce Slavnosti květů. Ovšem, co bude zapotřebí z vybavení, si budeme muset detailněji upřesnit. Na URL o konání schůzí viewtopic.php?f=412&t=11261 nemám oprávnění, takže nevím, jak to mám sledovat. Věřím, že mě nějaká dobrá duše upozorní. S pozdravem, Michal Procházka.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Majkl.Ex za příspěvky (celkem 2):
Josef.Ulehla, Petr.Tresnak
Každý problém má nejméně jedno řešení...
Josef.Ulehla
Člen KS Praha
Příspěvky: 1730
Registrován: 10 úno 2012, 03:34
Dal poděkování: 3738 poděkování
Dostal poděkování: 1286 poděkování

Re: Michal Procházka

Příspěvek od Josef.Ulehla »

Majkl Ex píše:Na Valeč mám pěkné vzpomínky. Před 2 (3?) lety jsem navštíl POVALEČ, a i přes hordy bláta jsem si ho užil. Nebylo nad gulášek v sobotu v 1 hodinu ráno...
:-) Povaleč je v poslední době větší a úspěšnější než Slavnost květů. Už ten název :-) Ale doufám, že i Slavnost květů se aspoň trochu podaří.
Majkl Ex píše:Velice rád vypomohu s přípravou akce Slavnosti květů. Ovšem, co bude zapotřebí z vybavení, si budeme muset detailněji upřesnit.
Skvělý. Upřesním. Ozvu se.
Majkl Ex píše:Na URL o konání schůzí viewtopic.php?f=412&t=11261 nemám oprávnění, takže nevím, jak to mám sledovat.
To je nějaký divný, nepodařilo se Ti se odlogovat? Podle mě, seš členem "uživatelské skupiny" "RegP Karlovarsky kraj" a ti by tam snad měli moct. Ale na tohle rozhodně odborník nejsem.
Majkl Ex píše:Věřím, že mě nějaká dobrá duše upozorní.
Počítám, že budem ve spojení, takže Ti předám vše, co budu vědět já.
Uživatelský avatar
Majkl.Ex
Návštěvník – nepatří k Pirátům
Příspěvky: 6
Registrován: 02 dub 2012, 00:12
Profese: elektro-maintenance
Bydliště: Tuchlovice, 273 02
Dostal poděkování: 17 poděkování

Michal Procházka

Příspěvek od Majkl.Ex »

Nevím proč to nešlo, teď už to jde. Nicméně přihlášený jsem v daný okamžik být musel, myslím, pak bych přeci nemohl psát příspěvek pod mým jménem, že? Také se těším na spolupráci. Přeji pěkný den.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Majkl.Ex za příspěvek:
Josef.Ulehla
Každý problém má nejméně jedno řešení...
Uživatelský avatar
Adam.Soukal
Příznivec Pirátů – Plzeňský kraj
Příspěvky: 4059
Registrován: 05 črc 2009, 12:49
Profese: právník
Dal poděkování: 1940 poděkování
Dostal poděkování: 2699 poděkování

Re: Michal Procházka

Příspěvek od Adam.Soukal »

Majkl Ex píše:Nevím proč to nešlo, teď už to jde. Nicméně přihlášený jsem v daný okamžik být musel, myslím, pak bych přeci nemohl psát příspěvek pod mým jménem, že? Také se těším na spolupráci. Přeji pěkný den.
Do regp karlovarský kraj jsem tě přidal já. Zájemci si většinou bohužel pletou registrovaný příznivec a registrovaný uživatel, kterým se stáváš hned po zaregistrování na fóru. Teď už vidíš všude jako členové :)
Tito uživatelé poděkovali autorovi Adam.Soukal za příspěvek:
Josef.Ulehla
Uživatelský avatar
Petr.Tresnak
Komunální zastupitel/ka
Příspěvky: 914
Registrován: 01 srp 2009, 20:48
Bydliště: Mariánské Lázně
Dal poděkování: 979 poděkování
Dostal poděkování: 1037 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Michal Procházka

Příspěvek od Petr.Tresnak »

Josef Ulehla píše: Majkle, já jsem v Pirátské straně nový a do karlovarského kraje se mi ještě nepodařilo přeregistrovat, takže následující ber, prosím, s reservou.
Jak jsem už jednou psal. Ona zmiňovaná "nepodařená přeregistrace" mi přijde jako pouhá formalita, takže bych z toho nedělal takovou vědu. Aktivitě v kraji se meze nekladou a že není pod "oficiální hlavičkou" KS snad není překážka :)
Na druhou stranu máš pravdu, že z toho děláme příliš velké haló. Prostě tu založím vlákno s hlasováním o Tvém přestupu a odhlasujeme to zde ve fóru.
Josef Ulehla píše: Myslím si, že přijímání členů trošku drhne a to zřejmě z důvodů zmatků a přetíženosti. Jak tak čtu Tvoje příspěvky, zdá se mi, že Tě nějaká překážka jen tak neodradí, takže vytrváš. K Tvému přijetí, možná i přijetí dalších a mému přeregistrování do karlovarského sdružení by mohlo dojít na schůzi, která se snad bude konat v sobotu 28.4. na zatím neznámém místě (o konání schůze se píše zde viewtopic.php?f=412&t=11261). Podmínkou ovšem je, aby se na schůzi sešlo předsednictvo karlovarského sdružení (zatím jsem moc nepátral, kdo to kromě Petra Třešňáka vlastně je, k tomu viz memberlist.php?mode=group&g=102, ani nevím jaké jsou pravidla pro schopnost usnášení a hlasování). Jiná možnost je, že by po té, co se na schůzi dostavíme, odevzdáme přihlášky a promluvíme, karlovarské předsednictvo hlasovalo o našem přijetí zde na fóru. V každým pádě by mi připadalo dobrý, kdyby ses na schůzi dostavil, a těším se že se nejpozději tam setkáme.
Vlastně si na většinu věcí sám odpověděl, včetně složení předsednictva KS :)
Že přijímání členů vázne se sice může zdát, ale co vím, tak většinou dělají jednotlivé kraje maximum. Nastavená pravidla se snažíme respektovat a ten osobní kontakt je vždy nejlepší. Samotné hlasování pak může ve finále proběhnout i zde na fóru, jak si vlastně napsal (tím se také zaručí ta usnášeníschopnost).
Josef Ulehla píše: Co se týče aktivního řešení věcí, mě se zdá, že když jsem tady na fóru jenom kladně řekl, že bych se rád zapojil, žádnou moc odezvu to nevyvolalo. Když jsem začal přispívat a neobratně se plést do věcí, najednou jsem byl upozorněn, že tohle a tohle bych dělat neměl, a dostal jsem nabídky od zkušenějších, že mě nasměrují k něčemu užitečnějšímu.
Souhlas. Uznávám, že někdy je celkem obtížné se tu zorientovat. Nováčci pak zbytečně dostávají přes prsty, když se do všeho pohlavě hrnou, což je škoda. Může je to poměrně dost rychle odradit od další aktivity
Tito uživatelé poděkovali autorovi Petr.Tresnak za příspěvky (celkem 2):
Josef.Ulehla, anonym53077
Perhaps most significantly, focus in the swarm is always on what everybody can do, and never what people cannot or must do .. R.F.
Uživatelský avatar
Petr.Vileta
Člen KS Plzeňský kraj
Příspěvky: 34742
Registrován: 22 črc 2009, 18:12
Profese: Celkem Spokojený Důchodce
Bydliště: Plzeň 2
Dal poděkování: 31649 poděkování
Dostal poděkování: 25740 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Michal Procházka

Příspěvek od Petr.Vileta »

Majkl Ex píše:Dobrá tedy, ahoj Petře. Také raději tykám, ale je přeci dobrým zvykem, že k tykání vyzývá starší mladšího. Jaký máš/máte názor na moji předchozí odpověď?
Koukam, ze mam stejne vychovani, ja take mam ve zvyku neznamym lidem vykat, i kdyz jsou treba o 30 let mladsi ;)
Co se tyka nazoru na tvou predchozi odpoved, tak se mi ta odpoved libi. Urcite se hodi nekdo s technickymi znalostmi mimo obor IT, tedy nekdo kdo umi pouzit elektrocentralu, pripadne i na miste provest drobnou opravu, umi slozit peticni stanek, aniz by si pri tom zlomil ruku, apod. :D
Tito uživatelé poděkovali autorovi Petr.Vileta za příspěvek:
Josef.Ulehla

Řadový člen, stínový ministr švihlých nápadů a fórista

Fide, sed cui fidas, vide.
Věř, ale komu věříš měř.

(Perchta z Pernštejna - Bílá paní)

Odpovědět

Zpět na „Zájemci o členství Karlovarský kraj“