Ahoj,
otevírám i naše vlákno ;)
@Marek.Fiser = kouč :)
Scházíme se (dříve osobně, nyní online), řešíme hlavně komunální volby.
Připojit se k nám můžete třeba tudy.
Moderátoři: PKS Jihomoravský kraj, Krajsti predsedajici, KoKS Jihomoravský kraj, PMS Brno, Vedoucí MT MS Brno
Ahoj,
otevírám i naše vlákno ;)
@Marek.Fiser = kouč :)
Scházíme se (dříve osobně, nyní online), řešíme hlavně komunální volby.
Připojit se k nám můžete třeba tudy.
Ahoj, dávám do kupy náš nový web a je tam i odkaz na fórum a koukám, že tu nejsou informace po posledního půl roku. Tedy:
No a makáme na komunálkách (máme za sebou fotografování, hotové noviny, directmail, nějaké scénáře na video atd. Jedeme dál :)
Držíme kurz: Bystrcká radnice
Ahoj, reportoval jsem výsledky v komunálních volbách v Bystrci na krajské a místní schůzi. Velmi stručně i sem:
V Kohoutovicích jela kampaň samostatně s podporou Pirátů (více zde viewtopic.php?p=818068#p818068) - zde to nedopadlo. V Žebětíně a Kníničkách jsme nekandidovali.
Na bystrckém webu jsou kontakty na mne. Zájemci o spolupráci v rámci Bystrce (ale i týmu "D") na stejném webu najdou na mne i kontakty. Prosím o propojení.
Ahoj,
včera jsem zaslal pozvánku na další setkání napříč našimi městskými částmi.
Mail jsem zaslal těm, kdo jsou:
Hlavní text mailu:
Je-li kdokoliv další, kdo má zájem se potkat, ať postupuje dle instrukcí výše, včetně kontaktování mne, ať s ním mohu počítat.
Zápis ze schůzky týmu D
Dne 22.3.2023 od 18 do 23 hod.
Účastníci: Antonino Milicia (Bystrc, zastupitel), Petr Bartoněk (Bystrc), Josef Pospíšil (Bystrc), Jakub Kořínek (Kohoutovice), Martin Dudák (Žebětín), Luboš Raus (host - Zastupitel MČ Bystrc), Filip Slaný (host - místopředseda MS Brno)
Schůzku svolal a její průběh zapsal: Antonino Milicia
Průběh schůzky
Schůzka byla neformální a s ohledem na počet účastníků, místo a čas nebyla moderovaná. Otázky padaly průběžně.
Ověřovatelé: @Jakub.Korinek, @Filip.Slany, @martind
Svolání další schůzky týmu "D" všem členům v kontaktním seznamu.
Pokud je zde někdo, kdo mail nedostal (není v mém kontaktním seznamu) a chce být, napište mi.
Info členům OVK v lokalitě "D":
Jednání zastupitelského klubu před jednáním zastupitelstva
dne 19.2.2025 16:30
Účastníci: Antonino, Monika, Luboš, Matouš
Omluven: Pavel
Program diskuse:
1) Přístup k zavádění rezidentního parkování
2) Taktika pro komunální volby v roce 2026