Tobiáš Tláskal

Moderátoři: PKS Královéhradecký kraj, KoKS Královéhradecký kraj, PMS Trutnovsko, PMS Královéhradecko

Odpovědět
Tobias.Tlaskal
Člen KS Královehradecký kraj
Příspěvky: 3
Registrován: 27 srp 2019, 14:16
Profese: žák
Dal poděkování: 2 poděkování
Dostal poděkování: 3 poděkování

Tobiáš Tláskal

Příspěvek od Tobias.Tlaskal »

Ahoj Piráti,

po době, kterou jsem strávil jako reg. příznivce, bych se rád posunul dále a požádal o členství. Myslím si, že v rámci našeho nového sdružení v Jičíně děláme hezké pokroky a budu rád, když se nám bude dařit i dále. Níže uvádím nějaké údaje pro ty, se kterými se ještě neznáme.

O mně
Jmenuji se Tobiáš Tláskal a je mi devatenáct let (k 12.8.21). Pocházím z Nové Paky, kde jsem také dostudoval všeobecné gymnázium. Studia plánuji pokračovat na vysoké škole v Liberci, mým zaměřením je informatika, matematika a jazyky.
O politiku jsme se začali zajímat spolu s kamarády na gymnáziu. Spolužačky ze školy také vyhrály soutěž, která nám umožnila podívat se do evropského parlamentu ve Štrasburku. Tato exkurze můj zájem o politiku značně podpořila.
Mimo jiné také sleduji a podporuji hnutí Amnesty International.
Od počátku působení Pirátů v Jičíně se o jejich fungování zajímám. Co se týče politického kompasu, jsem liberální střed. Vztahuje se k tomu i mé přesvědčení, že základ zdravé politiky je debata.
Jakožto naivní a nezkušený mladý člověk se snažím v politice koukat co možná nejvíce kolem sebe. Mnoho aspektů politiky je mi bez debaty ještě skryto, mnoha už jsem si ale také stihl všimnout. Proto teď také čtete mé představení. Pirátské body a zájmy se mi líbí, rád je proto podpořím.

Zajímá mě
Co se politiky týče, zajímám se o Evropskou Unii, dopravu, zahraniční politiku, sociologii a politickou sociologii, digitalizaci a technologie. Rád bych rozšířil své obzory a zkušenosti v politice.
V rámci sdružení bych se rád pokusil udržet výpočetní část funkční a udržovanou. Rád také pomohu komukoliv, kdo se v systémech neorientuje.

Toť shrnutí o mně, případné dotazy mi prosím zašlete na email, nebo na fórum.

Brzy na viděnou!
TT

Tito uživatelé poděkovali autorovi Tobias.Tlaskal za příspěvek:
Dusan.Korinek
Jan.Ent
Místní předsednictvo
Příspěvky: 12
Registrován: 21 led 2021, 10:02
Dal poděkování: 7 poděkování
Dostal poděkování: 12 poděkování

Re: Tobiáš Tláskal

Příspěvek od Jan.Ent »

Ahoj Tobi,

moc hezké představení :) . Znám Tě už několik let, jsi rovný, čestný člověk. Piráti Tvým vstupem do strany jenom získají.
Honza

Odpovědět

Zpět na „Zájemci o členství Jičínsko“