Radek Hrbáč

Moderátoři: KoKS Moravskoslezský kraj, PKS Moravskoslezský kraj, PMS Ostravsko

Odpovědět
Uživatelský avatar
Radek.Hrbac
Člen KS Moravskoslezský kraj
Příspěvky: 23
Registrován: 26 bře 2019, 15:03
Profese: Student
Bydliště: Ostrava
Dal poděkování: 52 poděkování
Dostal poděkování: 15 poděkování

Radek Hrbáč

Příspěvek od Radek.Hrbac »

Ahoj piráti a pirátky
Jmenuji se Radek Hrbáč
Je mi 20 let, Studuji SŠ obor mechanik seřizovač mechatronik se zaměřením na CNC stroje. Jsem z Ostrava-jih. O politiku se zajímám od svých 16 let.
Spolupracoval jsem s piráty na podepisování petice proti spalovně nebezpečných odpadů. Následně jsem byl na jejím veřejném projednání, a další...

Taky bych chtěl říct, že Grilování mi nabídla Pavlína Nováčková. Po zvážení jsem přijal.

Jsem pacifista, zároveň demokrat i když vím že demokracie má své mezery. Nejsem zastáncem církve. Myslím, že by politik měl být morální a mravním autorita, který má mít sociální cítění. Dokáže chápat pohledy lidí na obě strany, protože pravda má dvě strany mince. Politik by neměl používat demagogii. I když víme že se to už dnes v politice děje. Taktéž by podle měl politik vést lidi, ale lidi musí mít možnost volby. V politice nemůžeme slíbit modré z nebe, že vše bude hned dobré a teď je vše špatně potom by, jsme se staly populismy. Chtěl bych prosazovat jasné body které můžeme splnit. Předem vím že budu dělat chyby, protože nejsem dokonalý člověk.

Taktéž vím že ve svém vzděláním mám mezery. Chtěl bych se sebevzdělávat, taktéž využít možnosti pirátů se posouvat dál. Taktéž pomáhat při kampaních a zapojovat se do diskuzí na fóru a celkově se zapojit a být aktivní. Myslím, že již jsem.

Zajímá mě spousta věcí od sportu, přes historii, astrologii, matematika, fyzika, přírodověda na druhu stranu mě nepřitahuje zdravotnictví
Zároveň vím že bych se měl nějak specializovat. Školství bylo první jasnou volbou hlavně s toho důvodu že jsem ve školství sám výjimeční případ a myslím jsi že by z mého pohledu se dalo dost toho zlepšovat. Zároveň bych nechtěl, aby se dalším, co budou procházet školstvím stávalo to co mě.

Doprava s toho hlediska že mě fascinuje přeprava lidí z bodu A do bodu B a její řešení a zvažování co bude v jakém případě lepší a horší. Zároveň jsi uvědomuji že tohle má i přesah do celkové infrastruktury a také do ekologie.

Budu rád za jakoukoliv otázku.
Tito uživatelé poděkovali autorovi Radek.Hrbac za příspěvky (celkem 2):
Jakub.Dedek, Michal.Breskovec
Co je nejmocnější? Co je nejmocnější? Pravdomluvné slovo
Odpovědět

Zpět na „Zájemci o členství Ostravsko“