Pavel Musil

Moderátoři: KoKS Praha, PKS Praha, PMS Praha 3

Zamčeno
Pavel.Musil
Komunální zastupitel/ka
Příspěvky: 36
Registrován: 05 čer 2018, 19:29
Profese: advokát
Dal poděkování: 2 poděkování
Dostal poděkování: 25 poděkování

Pavel Musil

Příspěvek od Pavel.Musil »

Ahoj!

mám zájem o členství v Pirátské straně. Dosud jsem nebyl členem žádné politické strany a ani (s výjimkou Pirátů v komunálních volbách 2018) za žádnou nekandidoval. Vystudoval jsem Právnickou fakultu UK a následně postgraduální studium v oboru Veřejná správa. Působím jako advokát od roku 2001, nejprve jako samostatný a v roce 2006 jsme založili se spolužáky advokátní kancelář KMVS. Během let 2010 až 2016 jsem zastupoval Občanské sdružení Kauza3.cz převážně v soudních sporech s politiky vládnoucí koalice na radnici resp. jejich spřízněnými společnostmi, spory se týkaly medializace problematických kauz na Praze 3 a činnosti politiků. V poslední době jsem se podílel na projektu platytopuredniku.cz zaměřeném na poskytování transparentních informací o platech nejvyšších státních úředníků včetně odměn a jejich zdůvodnění, na jaře 2018 jsme s tímto projektem byli přijati na platformu Rekonstrukce státu.
Od května 2018 se podílím na činnosti místního sdružení na Praze 3 a chtěl bych se zaměřovat dál na analýzu problematických oblastí hospodaření MČ Praha 3.
Pirátskou stranu jsem si vybral pro její program a principy jejího fungování - demokratičnost, transparentnost, odpor proti klientelismu a politickým obchodům, zapojení občanů do rozhodování a důraz na lidská práva.

Pavel
Tito uživatelé poděkovali autorovi Pavel.Musil za příspěvky (celkem 4):
Adam.Jaros, Jana.Belecova, Pavel.Kralicek, V__
Zamčeno

Zpět na „Zájemci o členství Praha 3“