Adam Krepl

Moderátoři: PKS Pardubický kraj, KoKS Pardubický kraj, PMS Svitavsko

Adam.Krepl
Návštěvník – nepatří k Pirátům
Příspěvky: 6
Registrován: 12 dub 2018, 13:31
Profese: odborný asistent a řidič MKD
Dostal poděkování: 2 poděkování

Re: Adam Krepl

Příspěvek od Adam.Krepl »

Ondřeji,

když si přečteš pozorně celé vlákno, které je pod jménem Adam Krepl, tak narazíš na odpovědi na které se mě tady ptáš. Nechci aby to vypadalo arogantně, ale příjde mi, že na tu jednu a stejnou otázku odpovídám stále dokola.

Co se týká mé podpory Pirátů, tak jak už jsem uvedl ve své žádosti o vstup do strany, už před pěti lety jsem s Milošem Zmeškalem, vaším dlouholetým členem a nynějším koordinátorem Pirátů v Olomouckém kraji, tisknul a vylepoval plakáty před volbami do kraje a poté do parlamentu.

Je pravda, že nyní jsem se moc do aktivit Pirátů nezapojoval. Poslední akcí, kdy jsem se zapojil byla akce Uklízíme česko 2018. Tady jsme společně s některými podporovateli a zastánci Pirátů uklidili Křížový vrch a Fit stezku. Mohu doložit foto.

Co se týká věci smíření s Karstenem, tak tomu nechám ještě čas. Mince má vždy dvě strany a jelikož zde byla předkládána stále jen jedna strana, rozhodl jsem se ji otočit. Pevně ale věřím, že časem dojdeme s MS Svitavsko ke smíření.

Děkuji ti za tvůj příspěvek.


S přáním příjemného dne


Adam Krepl
Tito uživatelé poděkovali autorovi Adam.Krepl za příspěvky (celkem 2):
Milos.Zmeskal, V__
Adam.Krepl
Návštěvník – nepatří k Pirátům
Příspěvky: 6
Registrován: 12 dub 2018, 13:31
Profese: odborný asistent a řidič MKD
Dostal poděkování: 2 poděkování

Re: Adam Krepl

Příspěvek od Adam.Krepl »

Ahoj Piráti,

tak jak jsem dlouho přemýšlel zda podat žádost o členství, tak jsem i dlouho přemýšlel jestli ji stáhnu. A rozhodl jsem se, že ano. Touto zprávou stahuji svoji žádost o vstup do Pirátské strany. Je zde mnoho důvodů, ale o všech psát nebudu. Jedním z důvodu je to, že v Moravské Třebové vlastně Piráti neexistují a vůbec nefungují, jedinný kdo měl snahu je Váš nový člen Lukáš Rajsner, kterému tímto přeji hodně zdaru a pevné nervy. Dalším z hlavních důvodů je váš Předseda místního sdružení pan Karsten Sachs, který tím jak vede místní sdružení láme pod Pirátskou stranou na moravskotřebovsku větev.

Přeji vám mnoho úspěchů.


S pozdravem


Adam Krepl
Odpovědět

Zpět na „Zájemci o členství Svitavsko“