Hana BRŇÁKOVÁ [přijata]

V tomto fóru se představují příznivci Pirátů, kteří se chtějí stát členy.

Moderátoři: Personální odbor - celý, KoKS Moravskoslezský kraj, PKS Moravskoslezský kraj

Pravidla fóra
V tomto vlákně se prosím ostatním členům stručně představte:
  1. Představení vložíte kliknutím na ikonu Obrázek, která se zobrazuje, pokud jste přihlášeni.
  2. Do předmětu napište svoje jméno a příjmení.
  3. V textu se nám prosím stručně představte a napište nám, co vás vede k zájmu o členství v Pirátech. Budeme rádi, když nám zároveň řeknete, jak byste se chtěli do činnosti strany zapojit a jaké máte zájmy, schopnosti a dovednosti.
Krajské předsednictvo vás bude informovat o nejbližší schůzi v tomto tématu nebo jiným vhodným způsobem.
Členství vznikne, jakmile na schůzi podáte písemnou přihlášku, budete přijati předsednictvem a zaplatíte členský příspěvek na transparentní bankovní účet (podrobnosti).
Zamčeno
Hana.Brnakova
Místní předsednictvo
Příspěvky: 90
Registrován: 18 lis 2014, 12:21
Profese: ředitelka NNO
Bydliště: Opava
Dal poděkování: 253 poděkování
Dostal poděkování: 107 poděkování

Hana BRŇÁKOVÁ [přijata]

Příspěvek od Hana.Brnakova »

Jmenuji se Hana Brňáková (45), pracuji v nestátní neziskové organizaci ANIMA VIVA z.s., která pomáhá osobám s chronickým duševním onemocněním, osobám s mentálním postižením aj. zdrav. postižením, aby dokázaly žít i se svým postižením co nejkvalitnější život. V ANIMě pracuji již 10 let, z toho 8 let jsem ředitelkou organizace a statutární zástupkyní. Jinak jsem máma samoživitelka, mám dva syny (21 a 18 let,VŠ, SŠ). Mám zkušenosti v komunální politice. Druhé volební období jsem aktivní v zastupitelstvu statutárního města Opavy. V minulém období jsem působila jako radní za volební subjekt S.O.S. pro Opavu, kromě práce v radě města jsem působila v komisi pro občanské obřady (svatební obřady, vítání občánků), aktivně jsem se podílela na vzniku strategických dokumentů města. V moji profesní i zastupitelské práci mi kromě osobní zkušenosti pomáhá skutečnost, že jsem "nezbednou bakalářkou":-) v oboru "Veřejná správa a regionální politika- sociální politika, sociální práce". Ve volebním období 2014-18 působím v roli opoziční zastupitelky za volební subjekt OPAVANÉ-Nezávislí, Občané a Piráti, jsem bez politické příslušnosti.Opět pracuji jako členka komise pro občanské obřady a také jako členka komise Zdravého města.Do komise rady pro Komunitní plán mě zvolili (jako odborníka), ale aniž jsem tam jedinkrát zasedla, zase mě odvolali na podnět předsedy komise (člena ANO, tč. rovněž opoziční strany..a tak tu v Opavě žijem;-)). V tomto volebním období zatím považuji za úspěch (za náš subjekt jsme pouze dva zastupitelé, tak je to krapet "fuška" v 39 členné grupce) prosazení statutu "povinný subjekt" pro nově vzniklou městskou společnost Hokejový klub Opava s.r.o. (byť tento fakt s.r.o. s podporou nejen koalice zatím úspěšně ignoruje), prosazení - zavedení parcitipativního rozpočtu s realizací v roce 2017. Díky prohlubování znalostí procesů a procedur jednání na zastupitelstvu (léta praxe a odříkání ;-)) usiluji o otevřenou komunikaci, věcnou a prokazatelnou argumentaci, rovné podmínky v udělování veřejných dotací (nejen) v sociální oblasti, podporuji systémová a jasná řešení, účelné, efektivní a hospodárné nakládání s veřejnými financemi. Upřímně vyznávám Masarykovo: "NEBÁT SE, NELHÁT A NEKRÁST". Tato slova mi rezonují také skrz politiku a program České pirátské strany.Velmi obdivuji a mám respekt k dosavadní práci "kluků z Prahy", výsledky jejich práce, ale i jiných "pirátských flotil" v ČR mě inspirují, motivují a dodávají sílu při boji naší bárky v kalných a zdánlivě klidných vodách u nás Opavě.:-) Nepatřím k "IT mágům", ale jsem pracovitá,spolehlivá, mám organizační schopnosti, jsem kreativní, empatická, nechybí mi kritické myšlení,ale ani smysl pro humor.Slabá stránka: Bývám v projevu košatá, tož pardóón...;-)
Tito uživatelé poděkovali autorovi Hana.Brnakova za příspěvky (celkem 3):
Jakub.Dedek, Radek.Simkanic, Pavel.Korizek
Zamčeno

Zpět na „Zájemci o členství Moravskoslezský kraj“