Seznámení KS s tím, co je to SCHŮZE MÍSTNÍHO SDRUŽENÍ

Moderátor: PKS Ústecký kraj

Pravidla fóra
  • Toto je veřejné fórum. Stanoviska nevyjadřují názor Pirátů, pokud nebyla schválena příslušnými orgány. Stanoviska se publikují na krajském webu.

  • V anketách mohou hlasovat i návštěvníci bez přihlášení. Ankety proto nelze v žádném případě považovat za závazná hlasování.

  • Moderátorem tohoto fóra je krajské předsednictvo.

  • Toto fórum je viditelné pro návštěvníky bez přihlášení. Přihlášeným uživatelům se zobrazuje pouze tehdy, pokud jsou členy krajského sdružení nebo jeho registrovanými příznivci. Fóra místních sdružení se zobrazují pouze jejich členům a jejich registrovaným příznivcům.

  • Mezi registrované příznivce se můžete sami zařadit přidáním do příslušné skupiny v nabídce Obrázek Nastavit zobrazovaná fóra.

Uživatelský avatar
Radek.Holodnak
Návštěvník – nepatří k Pirátům
Příspěvky: 2640
Registrován: 06 pro 2012, 20:51
Profese: filozofický antropolog
Bydliště: Žatec
Dal poděkování: 1397 poděkování
Dostal poděkování: 2076 poděkování

Re: Seznámení KS s tím, co je to SCHŮZE MÍSTNÍHO SDRUŽENÍ

Příspěvek od Radek.Holodnak »

Michal Havranek píše:OK, jakou čokoládu máš nejraději ?

BTW vezmeme si z toho poučení. Na začátku schůze zvolíme moderátora, který bude mít možnost utnout jakoukoliv offtopic debatu a bude všemi respektován. Pokud jeho slova nebudou vyslyšena, pomohou mu ostatní uklidnit (off topic) debatující i za cenu vykázání ze schůze (což bude až ten nejzažší případ)

Jinak oba znám, vím čeho jsou schopní a vím jak vystupují, takže si to dokážu představit.

Za potíže vzniklé MS Žatec - Kadaň díky, zanedbání přijímacího řízení člena do KS se tímto omlouvám. A zároveň bych se chtěl domluvit, zdali by bylo možné, Čestmíra znovu přijmout přes MS Žatec - Kadaň a zařadit jej mezi členy tohoto sdružení, neb se domnívám, že jeho přihláška bude již nedostupná.
Díky za soucitná slova. Navrhovaný řešení je super, snad se setká s přijetím ze strany všech.

Česťa ale není z Kadaně, ale z Klášterce. V zakládacích listinách MS Žatec - Kadaň se schválně uvádí, že nepřibíráme území Klášterce nad Ohří, protože nemá s Žatcem v podstatě žádnou historickou ani kulturní spojitost (na rozdíl od Kadaně a obcí na Nechranicku mezi Žatcem a Kadaní).
Proto k nám Česťa implicitně nespadá. Jeho vstup do MS Žatec - Kadaň je možný, jen když o to sám zažádá přímo u nás. My bychom však upřednostňovali, aby členové byli raději z oblasti působnosti - nebo v té oblasti alespoň dlouhodobě přebývali, účastnili se schůzí, akcí atd.
Osobně bych spíše navrhoval, a tak jsem o tom s Česťou i mluvil, aby jej na příští schůzi KS v Chomutově ZNOVU přijalo krajské sdružení (Česťa vyplní přihlášku a znovu zaplatí příspěvek, ten rok prostě stornujeme), kam spadá bydlištěm, a případně po čase zažádal o členství MS Žatec - Kadaň jako externí člen (možné to je, jak vidíme na příkladu Martiny Sejkorové (trv. bydl. v Lánech, reálné bydliště ale spíše Žatec)) nebo Kateřiny Junasové (jejíž aktivita pro Žatec je nyní nízká, svého času ale pilně jezdila na každou schůzi a akci)).
Uživatelský avatar
Michal.Havranek
Návštěvník – nepatří k Pirátům
Příspěvky: 2055
Registrován: 21 úno 2012, 19:27
Profese: xxx
Dal poděkování: 1156 poděkování
Dostal poděkování: 2237 poděkování

Re: Seznámení KS s tím, co je to SCHŮZE MÍSTNÍHO SDRUŽENÍ

Příspěvek od Michal.Havranek »

OK a ta čokoláda ?
Uživatelský avatar
Radek.Holodnak
Návštěvník – nepatří k Pirátům
Příspěvky: 2640
Registrován: 06 pro 2012, 20:51
Profese: filozofický antropolog
Bydliště: Žatec
Dal poděkování: 1397 poděkování
Dostal poděkování: 2076 poděkování

Re: Seznámení KS s tím, co je to SCHŮZE MÍSTNÍHO SDRUŽENÍ

Příspěvek od Radek.Holodnak »

Michal Havranek píše:OK a ta čokoláda ?
Asi nějaká mléčná s oříškama, ale musel bych to uvést do registru lobbistických kontaktů jako přijatou výhodou! :lol: :D
Uživatelský avatar
Vit.Konecny
Příznivec Pirátů – Ústecký kraj
Příspěvky: 2806
Registrován: 15 říj 2012, 02:09
Profese: vedoucí skladu
Bydliště: Nučice-Praha-Žatec-Kadaň
Dal poděkování: 3018 poděkování
Dostal poděkování: 2659 poděkování

Re: Seznámení KS s tím, co je to SCHŮZE MÍSTNÍHO SDRUŽENÍ

Příspěvek od Vit.Konecny »

Moderátorem je předsedající a předsedajícím předseda. Když není předseda přítomen, tak 1. místopředseda, 2. místopředseda a tak dále. Alespoň to takto bývalo zvykem. Občas padla dohoda a i za přítomnosti předsedy předsedal jiný člen předsednictva.

Moderováno i předsedáno to bylo pěkně, stihli jsme celý program za hodinu a půl i s usneseními a hlasováními. Jen to přerušování, které muselo být moderováno bylo zbytečné.

Pokud má někdo pocit, že tam strávil zbytečný čas, ať se příště připraví na 10 dní předem dostupný program nebo si vymyslí a na začátku schůze nechá schválit svůj bod do programu (já si třeba přidal dva a na oba byl připraven). Body programu samozřejmě musí souviset s orgánem, který zasedá. Takže nepřijetí Čestmíra Zemana krajským předsednictvem není problém místního sdružení a nebude se to řešit na zasedání místního fóra Žatec - Kadaň. Svobodná hudba Rendy Vaněčka také není téma místního fóra. Hosté nečlenové z Klášterce na zasedáních klidně býti mohou, ale nemají hlasovací právo, právo navrhovat body do programu ani přerušovat program. Na jednání mezi Obamou a Putinem by taky nikdo neřešil, že druholigový novozélandský házenkářský klub prohrál v baráži a sestupuje do třetí ligy.

Všem přítomným jsme doporučili dorazit na zasedání krajského fóra do Chomutova, kde budou jejich krajské problémy řešeny. A proto jsem do programu zasedání přidal revizi členství. Mimochodem jsem Rendovi dle domluvy také poslal odkaz na platnou členskou přihlášku, aby ji případně Čestmír mohl znovu doručit krajskému předsednictvu a také kvůli Pepé Lopézovi (už si nepamatuji civilní jméno), protože k jeho přihlášce z roku 2010 (odhadem) by mohl (po konzultaci, kterou jsem provedl jako tehdejší krajský předseda) mít administrativní odbor námitky, jelikož chyběla na ní chyběla zásadní fakta a naopak něco tam bylo navíc (nevím přesně co, ale americká armáda taky už zrušila přihlášky, kde se ptá na sexuální orientaci). Původní přihlášku jsem bezpečně skartoval.
facebook / tel.: 73414nula516 / email: vitkonecny[zavináč]email.cézet

Chronický žadatel o členství.
Odpovědět

Zpět na „Ústecký kraj“