Kontrolní komise je kontrolním orgánem strany, dohlíží na hospodaření a dodržování předpisů a vyšetřuje stížnosti na jejich porušení, které předává rozhodčí komisi.
Planuji pozadat KF o predani predsednictvi v KK a nasledne si hodlam sam pripravit a odhlasovat navrh noveho zneni StKK a posleze i stvorit Jednaci rad KK ke svemu obrazu.
S pozdravem vas posledni funkcni kontrolni komisar
Proto se obracím na členy komise s touto anketou, abych zjistil, zda není čas předsedu vyměnit. Myslím si, že roli předsedy neplním špatně, jen bych tomu měl asi věnovat více času. Ale děláme to zadarmo a časy jsou zlé. Navíc, pokud má někdo čas, může klidně pracovat, nikomu klacky pod nohy neházím. Podněty k činnosti předsedy pište zde do vlákna. V případě, že zůstanu předsedou, rád se jimi nechám inspirovat, ale jsem zásadně proti tomu, abychom své problémy řešili venku. Znevažuje to již vykonanou práci komise a neprávem snižuje její kredit.
Na anketu nechávám 3 dny, to by mohlo stačit. Sám hlasovat nebudu, takže tam budou max 4 hlasy. Díky.
Předseda MS Ostrava. "Rozum nakonec vždycky zvítězí, jen co dorazí munice."
Chcete nějaký Bony, Marky? Nechcete? Tak co vlastně chcete . . .
Karel Fuzik
Kucí nehádejte se Já se taky přiznam, že se teďkon víc věnuju "boji" proti zglachšaltování našeho loga po švédskym vzoru, než práci v komisi. Dyš von má den enom 24 hodin a někdá čovek taky muší spát.
Chce to někdo přeložit z plzeňštiny, nebo je to jasné?
Řadový člen, stínový ministr švihlých nápadů a fórista
Fide, sed cui fidas, vide.
Věř, ale komu věříš měř.
(Perchta z Pernštejna - Bílá paní)
1. Karle, ja jsem velice spokojeny s tim jak praci predsedy KK vykonavas, kdyz neco delas. Kdyz nic nedelas, tak tezko muzu byt spokojeny nebo nespokojeny... Takze v ty ankete ani hlasovat nebudu... je bezpredmetna.
2. Petre, ja chapu, ze nemas dost casu na to, abys sepisoval rezoluce a shanel dukazy (i kdyz si stejne myslim, ze se akorat flakas) ... to muze bejt. Ale co nedokazu pochopit je, ze naposled, kdyz byl hlasovani o predani RK nebo o cem, tak jsem videl, ze jsi aktivni na foru a pises do jinejch temat, ale neudelal sis cas na to, abys napsal, jestli s tim predanim souhlasis nebo ne, dokud jsem te o to nepozadal na ICQ.
3. Vlastiku, jestli te rmouti moje jednani, tak bez spytovat svedomi, protoze me rmouti tvoje nicnedelani, blby zvasty a priblbly podpisy typu "KK vas vidi", za ktery ja pak dostavam zjebano od Michalka na piratkonech a podobne.
4. Ke Zbynkovi, ktery uspesne ignoruje uplne vsechno, co se tu deje. (Samozrejme krome hlasovani, jako vsichni.) Nevim, kdo to je, co dela, co nedela, proc to dela a proc to nedela. Ptal jsem se lidi, nikdo mi nic nerekl. Nerozumim uprimne tomu (A tohle plati i pro Vlastika), proc by nekdo mel mit pravomoce kontrolniho komisare, kdyz pro KK dela uplne hovno. Naprosto pochopim, kdyz me nebudete za tuhle uprimnou kritiku mit radi, ale nehodlam dal prihlizet tomu, ze delate uplny hovno a honosite se clenstvim v KK.
Ted neco k tomu, proc tu tak histercim:
Michalek presto jakej je kokot, tak ma uznani za svoji praci v AO. Kader presto, ze vlastne nedela nic moc (dela dost na to, aby RK fungovala, ale to neni nejak moc prace), tak ma za praci v RK uznani jak svin. Vedle toho ja si muzu sedrit v KK ruce, ale nestalo se mi, ze by me nekdo poplacal po zadech a rek mi, dobre to v ty KK valcite. Naopak slysim jen, "Jezisi, co to v ty KK zase vyvadite?" Ted se zeptam, je to tak moc, chtit uznani za svoji praci, kdyz uz za ni nevidim ani vindru? Ja si to nemyslim. Takze proto chci, aby ta komise fungovala jak ma a tim padem byla uznavana jako celek. Nebo abych byl v pozici, kde budu vic videt, a kdyz uz si to vydru sam, tak abych taky slizl vsecku smetanu sam. Tim nechci rict, ze by tebe nekdo za praci v KK chvalil, Karle... to by byla posetila domnenka. Ale kdyz uz dostavam za KK najebano, tak bych k tomu aspon rad mel duvod. (Samozrejme bych si to zjebani nemel brat osobne a mel bych byt spokojenej sam se svoji praci, ale to mne nestaci.) A pokud naopak zpracuju StKK sam a sam ho prosadim, tak bych rad, aby bylo videt ci zasluha to je. (BTW neni pravda, ze bych na StKK nedelal, mam tu nekolik A4ek rukou psaneho textu o tom, co je potreba predelat a jak.)
Ano, jsem ctizadostivej parchant. Ano, mozna stekam na spatnym hrobe. Ale jestli tenhle muj histerickej vylev ve svodce donuti vase liny prdele neco delat, tak je to jenom dobre. Blizi se mi polosemestralni pisemky z kde ceho a nemam cas furt sedet u KK. Ale uprimne budu radsi flakat pripravu do skoly, nez abych se zase dockal toho, ze po pulce semestru sednu k foru a zjistim, ze KK ma na stole dalsi ctyri podani a dva mesice starej kristian s.r.o., kterej mel byt uz davno vyresenej. Chtel bych mit agendu KK konecne vyresenou, abychom mohli vyresit StKK a JdřKK. Pak bychom meli jednak reseni dalsich pripadu snazsi a jednak bychom mohli sedet a soupat nohama.
Omlouvam se vsem, za tenhle chaotickej trachtat... obvykle takhle dlouhy hemzy nepisu, ale citil jsem, ze si to zaslouzi vycerpavajici vyklad.
Tomas Vymazal píše:3. Vlastiku, jestli te rmouti moje jednani, tak bez spytovat svedomi, protoze me rmouti tvoje nicnedelani, blby zvasty a priblbly podpisy typu "KK vas vidi", za ktery ja pak dostavam zjebano od Michalka na piratkonech a podobne.
1) nemam zajem resit tvoje komplexy. to ze ti nektera nechce dat, neznamena, ze se budes vyburovat tady. uvedom si to.
2) to co jsi napsal na moji adresu je zcela ciste pouze usmevne a nebudu na to nijak reagovat.
Tome, v mnohem mas pravdu, ale na druhou stranu netreba rypat do clenu vlastniho tymu verejne. Stacilo napsat svodku a rejpnout si v nasi uzavrene diskuzi.
I Karel ma pravdu, ze svodky jsou kravina, ale kdyz uz jsou zavedeny, musi se psat. Muzeme ovsem aktivne pracovat na jejich oficialnim zruseni
Co se tyka reagovani na udalosti tady ve foru, tak mam nastaveno, ze mi ma chodit upozorneni, jakmile se tu neco sustne. Jenze automat mozna funguje blbe, mozna mi to zere spam filtr na google (piratskou postu mam presmerovanou tam a ted mi to do spamu hodilo jednu soukromou zpravu). Takze snad neni problem kdyz sem neco napisu, tak poslat upozorneni i pres ICQ, nebo jeste lepe pres Jabber CPS, ten mame kazdy. Myslim, ze vsichni mame i Skype. Sakra, vzdyt je nas 5, tak se snad muzeme svolat treba i postovnim holubem, kdyz to jinak nepujde.
Nechci se omlouvat za minule prohresky, jen chci zkusit najit, jak spolupracovat lepe.
Řadový člen, stínový ministr švihlých nápadů a fórista
Fide, sed cui fidas, vide.
Věř, ale komu věříš měř.
(Perchta z Pernštejna - Bílá paní)
1. Pokud tě Michálek jebal za práci za práci KK, tak vím, že to děláme dobře. Mimochodem, on je kdo??? Nějaký velký šéf? Jeho práce v AO není nic moc, jen vymýšlí kraviny a píše všude "Pirátská strana". O odbor se stará Adam, takže řádí s identitama, klíčema, změnou loga, názvu, technokratickým moderováním a podobnýma blbostma. A blokuje lobbováním celé RP.
2. Jestli si myslíš, že bych v návrhu StKK tutlal, kdo ho doopravdy napsal, tak se mýlíš. Klidně ho napiš. Uvedu to jako tebou vypracovaný návrh, vsaď se.
3. Všimni si, že RK si taky dává s rozhodováním na čas. Ono se to musí prostě nejdříve usadit. My bychom měli rychle zajišťovat důkazy a pak v klidu rozhodovat a dát si při tom na čas. Určitě bychom měli věnovat komisi více času, ale Michálek do toho nemá co kecat. Jeho "transparence naruby" do KK prostě nepatří. Jenom nás chce rozhádat, protože se mu nehodíme do krámu.
4. Ještě jednou tě žádám, abys smazal ze svodky své osobní postřehy a úvahy. Jinak o jejím obsahu nechám hlasovat celou komisi.
Karel Fuzik
V tom máš jasně pravdu. Připojuji se k tomu, abychom víc komunikovali a pokud možno i pracovali. Fakt je, že bych to měl minimálně organizovat a vést. Prosím všechny, aby se zúčastnili aspoň brainstormingu na téma změny statutu a vytvoření jednacího řádu. V této fázi není žádná myšlenka špatná. Díky.
Karel Fuzik