Vážně teď naši markeťáci berou jako druh humoru, že Piráty přirovnají k podpisovce KSČ a @Zdenek.Hrib k Ringo Čechovi?
Asi už chápu, proč za nás kandiduje ve Karlovarském kraji býválý člen KSČ a KSČM?
.
Moderátor: Komise předsedajících
Toto je veřejné fórum, které neprezentuje oficiální stanoviska
Diskutujte slušně a respektujte Pravidla internetového fóra
Vážně teď naši markeťáci berou jako druh humoru, že Piráty přirovnají k podpisovce KSČ a @Zdenek.Hrib k Ringo Čechovi?
Asi už chápu, proč za nás kandiduje ve Karlovarském kraji býválý člen KSČ a KSČM?
.
výtvarník, kurátor architektonických výstav
http://jarnemec.cz
Dík, vůbec nechápu, co to má sdělovat. Kde je ten vtip. Asi jsem blbej, nebo netuším.
Taky netuším. Asi jinej oddíl.
Nelíbí se vám moje názory ? Tak vypadněte na bar !
Roger Waters, Praha 2023
Bohuzel celkove v teto kampani nepoznavam Piraty a jen tezko se v ni ztotoznuji se stranou. Zajimalo by me na koho cilime a jestli je smyslem jeste vic odradit lidi od zapojeni. Najednu stranu tvrdime, ze kontaktni kampan je zaklad, ale na druhou stranu schizofrenicky jedeme ciste na cisla na sockach. Vypada to, ze do te kampane zase stoura nekdo, kdo by nemel. Pripomina mi to situaci pri EU volb ach, kdy se jisti jedinci v RV/PK snazili torpedovat kampam, protoze nebyla po jejich. Jen teda ta EU kampan sice byla neslana, ale vic Piratska, nez-li tato. Jsem myslel, ze sme se poucili.
Muj podpis? Ten "ve spravny cas" kazdy pozna.
Emeritni mistopredseda KS Pardubicky kraj, MS Chrudimsko a jednatel RV.
soucasti technickeho odboru
Zadáváme průzkumy IPSOSu, ale amatérsky - fakt nám k ničemu není odpověd voličů jiných stran na otázku, proč mají rádi Bartoše, Richterovou a Hřiba ... A už tuplem ne, jestli by nám voliči jiných stran doporučili koalici se Zelenými či bolševiky na kandidátce.
Který idiot má tohle na starost ?
Roger Waters, Praha 2023
@janandrs, @Linda.Kasparkova, @Michal.Zachar, @aneta.kralova, @Lucie.Svehlikova, @kristina.jochmannova.
Jaroslav.Nemec píše: ↑10 dub 2025, 22:04Vážně teď naši markeťáci berou jako druh humoru, že Piráty přirovnají k podpisovce KSČ a @Zdenek.Hrib k Ringo Čechovi?
Asi ty humory .
Podporuji Pirátskou stranu .
Pomoz vytlačit okupanty z Ukrajiny. Слава Україні! Героям
і Героїням слава!
. Make ruzzia Small Again. Dosť bolo fica
. Dump trump–krasnov. A za Elišku
.
Vedoucí Místního týmu Brno-Řečkovice a okolí, člen MF Brno, KF Jihomoravský kraj, Rezortního týmu pro záležitosti Evropské unie, zahraničních věcí a obrany (RT EZO), lukas.dolezal@pirati.cz.
Zdenek.Kubala píše: ↑11 dub 2025, 06:42Bohuzel celkove v teto kampani nepoznavam Piraty a jen tezko se v ni ztotoznuji se stranou. Zajimalo by me na koho cilime a jestli je smyslem jeste vic odradit lidi od zapojeni. Najednu stranu tvrdime, ze kontaktni kampan je zaklad, ale na druhou stranu schizofrenicky jedeme ciste na cisla na sockach. Vypada to, ze do te kampane zase stoura nekdo, kdo by nemel. Pripomina mi to situaci pri EU volb ach, kdy se jisti jedinci v RV/PK snazili torpedovat kampam, protoze nebyla po jejich. Jen teda ta EU kampan sice byla neslana, ale vic Piratska, nez-li tato. Jsem myslel, ze sme se poucili.
Nevadi. Kampaň v PaK zachrání Spasitel
0x8DE5F4739D2A2F0B | Ceterum censeo Facebook esse delendam
No ... Boží
Fide, sed cui fidas, vide.
Věř, ale komu věříš měř.
(Perchta z Pernštejna - Bílá paní)
Ne, Zelený.
Roger Waters, Praha 2023
Robert.Magni píše: ↑13 dub 2025, 07:20Ne, Zelený.
Ne, Spasitel. viewtopic.php?t=69230
Fide, sed cui fidas, vide.
Věř, ale komu věříš měř.
(Perchta z Pernštejna - Bílá paní)