Podařilo se mi domluvit přednášku MUDr. Radkina Honzáka na 15.9.2022. Název je "Osobnosti úžasné i porouchané", doba trvání cca 90 minut, začátek 18:00. Sál je zajištěný v Jasu, vstupné bychom stanovili na 100 Kč. Vybírání vstupného a způsob je odsouhlaseno vedoucím kanceláře Pirátů. Plakáty tištěné i pro sociální sítě obstará Roman Sedláček. Po skončení přednášky bude autogramiáda a je dohodnuto s nakladatelstvími Kosmas.cz a knihyDobrovsky.cz, že knihy lze objednávat na jejich eshopech a do poznámky napsat, že budou vyzvednuty v Plzni na akci. Dopravu Dr. Honzáka zajistí zdarma člen Pepa Kadleček z KS Praha. Odveze ho do Plzně i zpět.
Chtěl bych do Radničních listů poslat článek, který je dle mého mínění nepoliticky a měl by projít. Jen podotýkám, že za 4-leté funkční období nám opozici neotiskli ani jeden článek s odůvodněním, že je to "gentlemanská dohoda", že Listy budou nepolitické. Ale Tiskový zákon je na naší straně a pokud na tom budeme trvat, otisknout to musí.
Takže prosím hlasujte, zda mám následující článek redakci poslat. Podřídím se výsledku hlasování.
P.S. Jsem ochoten titulek upravit, aby nebyl tak provokativní.