To není důkaz.
Bezbřehá diskuze k aktuálním událostem
Moderátor: Komise předsedajících
Toto je veřejné fórum, které neprezentuje oficiální stanoviska
Diskutujte slušně a respektujte Pravidla internetového fóra
-
- Návštěvník – nepatří k Pirátům
- Profese: existuje
- Dal poděkování: 55 poděkování
- Dostal poděkování: 175 poděkování
Re: Bezbřehá diskuze k aktuálním událostem
Nakonec Vám budou vládnout ti nejméně schopní, protože si to zasloužíte.
- Petr.Vileta
- Člen KS Plzeňský kraj
- Profese: Celkem Spokojený Důchodce
- Dal poděkování: 13178 poděkování
- Dostal poděkování: 10708 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
No a to je právě ono. Já nevěřím, já se domnívám, na základě momentálního počasí, mě momentálně známého stavu mého auta, sebekritickému odhadu mých řidičských schopností, délky a složitosti trasy, provozu ostatních účastníků, denní době, atd. Kromě domnívání se mohu ještě také doufat, že to dobře skončí. Když někdy použiju "věřím", tak to beru jako ustálený slovní obrat, ale pořád to znamená domnívám se či doufám.
Řadový člen, stínový ministr švihlých nápadů a fórista
Fide, sed cui fidas, vide.
Věř, ale komu věříš měř.
(Perchta z Pernštejna - Bílá paní)
-
- Dal poděkování: 52 poděkování
- Dostal poděkování: 91 poděkování
PROSIMVÁS, můžete instruovat vaše členy a fanoušky aby přestaly psát speciálně tuhle pí*ovinu? https://x.com/michalblaha/status/1885764024387752191
Jediné, k čemu je to prospěšné je bagatelizace ostatních drog! Je to extrémně nebezpečné a naprosto hloupé! Ten graf, co tu pan Bláha, ale i jiní Piráti sdílí je studie škod způsobených drogami ve Velké Britanii. Existuje podobná studie např. na Nový zéland od stejné skupiny vědců. Ta nebezpečnost drog v grafu a studii je dána nikoliv FAKTICKOU nebezpečnosti těch drog, ale mimo jiné rozšířením těch drog v dané zemi. Alkohol fakt není nebezpečnější než kokain! Už přestaňte tuhle kravinu šířit. Sdílí to 99% vašich členů, kteří se pustí do diskuze o drogách a je to úplná kravina!
Od té samé skupiny vědců vyšla samostatná studie snažící se vytvořit "Rational scale to assess the harm of drugs of potential misuse" a ta má tento graf: https://i.imgur.com/CGBbDXc.png
Nemám možnost, jak oslovit piráty k tomuhle tématu, ale prosím ty, co se tu pohybují, ať tak udělají, protože ještě jednou, to co nyní sdílíte je extrémně nebezpečné a i moji přátelé to pak používají o obhajobě toho, proč je pro ně lepší šnupat koks nebo pervitin - "protože alkohol je taky droga a studie z lancetu ukázala, že dokonce nejtvrdší". Přestaňte s tím prosím a zkuste informovat lidi uvnitř strany, tohle je hrozný laps.
- Tito uživatelé poděkovali autorovi JMaravelo za příspěvek:
- Vojtech.Pikal
-
- Návštěvník – nepatří k Pirátům
- Dal poděkování: 151 poděkování
- Dostal poděkování: 341 poděkování
JMaravelo: Ten graf se mi moc nezdá, například rozpouštědla tam jsou podezřele nízko, dokonce i ve srovnání s alkoholem.
- Robert.Magni
- Příznivec Pirátů – Plzeňský kraj
- Profese: vrátný
- Dal poděkování: 13732 poděkování
- Dostal poděkování: 3052 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
JMaravelo píše: ↑02 úno 2025, 10:51PROSIMVÁS, můžete instruovat vaše členy a fanoušky aby přestaly psát speciálně tuhle pí*ovinu? https://x.com/michalblaha/status/1885764024387752191
Jediné, k čemu je to prospěšné je bagatelizace ostatních drog! Je to extrémně nebezpečné a naprosto hloupé! Ten graf, co tu pan Bláha, ale i jiní Piráti sdílí je studie škod způsobených drogami ve Velké Britanii. Existuje podobná studie např. na Nový zéland od stejné skupiny vědců. Ta nebezpečnost drog v grafu a studii je dána nikoliv FAKTICKOU nebezpečnosti těch drog, ale mimo jiné rozšířením těch drog v dané zemi. Alkohol fakt není nebezpečnější než kokain! Už přestaňte tuhle kravinu šířit. Sdílí to 99% vašich členů, kteří se pustí do diskuze o drogách a je to úplná kravina!
Od té samé skupiny vědců vyšla samostatná studie snažící se vytvořit "Rational scale to assess the harm of drugs of potential misuse" a ta má tento graf: https://i.imgur.com/CGBbDXc.png
Nemám možnost, jak oslovit piráty k tomuhle tématu, ale prosím ty, co se tu pohybují, ať tak udělají, protože ještě jednou, to co nyní sdílíte je extrémně nebezpečné a i moji přátelé to pak používají o obhajobě toho, proč je pro ně lepší šnupat koks nebo pervitin - "protože alkohol je taky droga a studie z lancetu ukázala, že dokonce nejtvrdší". Přestaňte s tím prosím a zkuste informovat lidi uvnitř strany, tohle je hrozný laps.
Jenže alkohol je nebezpečnější než kokain, tvoji přátelé se nemýlí. Takže máš smůlu
Robert Magni
zabzicek@gmail.com
799796575
Nelíbí se vám moje názory ? Tak vypadněte na bar !
Roger Waters, Praha 2023
-
Mně je jedno co se vám zdá, to není argument vůbec ničeho. Ta data si můžete ověřit sám, uvádím tam jasně zdroje. Je nesmysl používat práci vědecké skupiny (chybně) a uznávat jí jako fakta a když ta samá skupina vydá data, která se týkají tématu o kterém se bavíme, tak říct "no tak to se mi nezdá". To udělá jen id**t.
Zdroj 1: https://www.researchgate.net/profile/Le ... m9t60LhJp8
Kraviny, které sdílí piráti a hlupáci jako "graf nebezpečnosti drog": https://www.ias.org.uk/uploads/pdf/News ... 011110.pdf
-
Robert.Magni píše: ↑02 úno 2025, 15:27Jenže alkohol je nebezpečnější než kokain, tvoji přátelé se nemýlí. Takže máš smůlu
Jasný. Tak jsou lidi, která zajímají fakta a pak jsou lidi, co plácaj nějaký svý demagogie. Věřte si čemu chcete, mě zajímají spíš ta fakta.
- Robert.Magni
- Kontaktovat uživatele:
Miluju laiky - teoretiky když tvrdí, že jejich názor jsou fakta
Jinak i nesmysl je tvrzení, že
Nemám možnost, jak oslovit piráty k tomuhle tématu
protože tu možnost má každý, kdo má o téma skutečný zájem - což ty nejsi.
Robert Magni
zabzicek@gmail.com
799796575
Roger Waters, Praha 2023
-
Co milujete mi je jedno, tohle je názor profesionální skupiny vědců, potvrzený vědeckým časopisem Lancet.
- Robert.Magni
- Kontaktovat uživatele:
Meleš nesmysle, páč pindáš rád a hodně o věcech, o kterých víš naprostý prd.
Robert Magni
zabzicek@gmail.com
799796575
Roger Waters, Praha 2023