Europoslankyně Markéta Gregorová je důvod, proč nemohu volit Piráty. A snad v tomto prohlášení využiji naplno svého postavení občana vůči europoslankyni, která svého potenciálního voliče špiní prostřednictvím vlastních sociálních médií, ale i na veřejnosti. Vymyslela si totiž, že jsem ji v minulosti jaksi urážel, nadával jí, nebo podobně. Co si o mě tato osoba vymyslela dále netuším, do hlavy jí nevidím. Nicméně křičela své výplody fantazie na mě před několika dalšími osobami od Pirátů, kteří však následně si vše nechali vysvětlit, opravdu nemám tušení o čem Gregorová mluví. Nejsem si vědom ničeho zlého z mé strany vůči ní a to nikdy v minulosti. Navíc jsem ji potkal jen několikrát a krátce. Přes internet takto rozhodně nepracuji a nešířím pomluvy, vždy jsem mluvil jen pravdu. Nevidím navíc důvod, proč bych měl cokoliv psát o Pirátech, protože mě nezajímají. Pokud mě má potřebu europoslankyně urážet, ať tak činí v soukromí a vyřve se do skříně, ale nemluví pravdu. Nezajímá mě, tedy nevím proč bych se jí zabýval.
Jen na okraj zmíním situaci, kdy se Gregorová potkala se mnou ve chvíli, kdy jsem byl celý den u volební komise v respirátoru chvíli před budovou dýchat čerstvý vzduch a udělala si domněnku, že na ni jaksi čekám, což mě přiznám se dost překvapilo. Tehdy jsem se ji jen na něco zeptal (již jako europoslankyně) a dělala z toho opět vědu. Asi normální přístup úřadu, pokud se Piráti dostanou někdy do vlády. Společnost bude nemocná.
Představte si, že přijdete na jakýkoliv úřad, nebo se někde jakékoliv veřejné osoby na něco zeptáte a tato (to je jedno z jaké strany, hnutí, nebo snad koalice) Vám začne vykládat, že se s Vámi vlastně nechce bavit, Vy sice nechápete proč, vlastně toho člověka ani neznáte, ale bude Vám to nic platné. Opravdu chceme dosazovat nekomunikativní lidi s případnými mentálními, či sociofobními bloky na veřejné posty, na úřady a podobně? Tímto směrem skutečně jdeme, pokud budeme volit nadále Piráty. A vzhledem k tomu, že toto je suché konstatování faktu, nebudu nikterak reagovat na žádná vlákna, fóra ani reakce k této věci na tomto fóru, které jste měli dávno zrušit.