[ot osobní útoky]Proč Piráti zřejmě nevyhrají volby?

Diskuse s veřejností a místo pro její podněty a připomínky

Moderátor: Komise předsedajících

Pravidla fóra
Odpovědět
anonym53077
Návštěvník – nepatří k Pirátům
Dal poděkování: 235 poděkování
Dostal poděkování: 95 poděkování
Kontaktovat uživatele:

[ot osobní útoky]Proč Piráti zřejmě nevyhrají volby?

Příspěvek od anonym53077 »

Europoslankyně Markéta Gregorová je důvod, proč nemohu volit Piráty. A snad v tomto prohlášení využiji naplno svého postavení občana vůči europoslankyni, která svého potenciálního voliče špiní prostřednictvím vlastních sociálních médií, ale i na veřejnosti. Vymyslela si totiž, že jsem ji v minulosti jaksi urážel, nadával jí, nebo podobně. Co si o mě tato osoba vymyslela dále netuším, do hlavy jí nevidím. Nicméně křičela své výplody fantazie na mě před několika dalšími osobami od Pirátů, kteří však následně si vše nechali vysvětlit, opravdu nemám tušení o čem Gregorová mluví. Nejsem si vědom ničeho zlého z mé strany vůči ní a to nikdy v minulosti. Navíc jsem ji potkal jen několikrát a krátce. Přes internet takto rozhodně nepracuji a nešířím pomluvy, vždy jsem mluvil jen pravdu. Nevidím navíc důvod, proč bych měl cokoliv psát o Pirátech, protože mě nezajímají. Pokud mě má potřebu europoslankyně urážet, ať tak činí v soukromí a vyřve se do skříně, ale nemluví pravdu. Nezajímá mě, tedy nevím proč bych se jí zabýval.

Jen na okraj zmíním situaci, kdy se Gregorová potkala se mnou ve chvíli, kdy jsem byl celý den u volební komise v respirátoru chvíli před budovou dýchat čerstvý vzduch a udělala si domněnku, že na ni jaksi čekám, což mě přiznám se dost překvapilo. Tehdy jsem se ji jen na něco zeptal (již jako europoslankyně) a dělala z toho opět vědu. Asi normální přístup úřadu, pokud se Piráti dostanou někdy do vlády. Společnost bude nemocná.

Představte si, že přijdete na jakýkoliv úřad, nebo se někde jakékoliv veřejné osoby na něco zeptáte a tato (to je jedno z jaké strany, hnutí, nebo snad koalice) Vám začne vykládat, že se s Vámi vlastně nechce bavit, Vy sice nechápete proč, vlastně toho člověka ani neznáte, ale bude Vám to nic platné. Opravdu chceme dosazovat nekomunikativní lidi s případnými mentálními, či sociofobními bloky na veřejné posty, na úřady a podobně? Tímto směrem skutečně jdeme, pokud budeme volit nadále Piráty. A vzhledem k tomu, že toto je suché konstatování faktu, nebudu nikterak reagovat na žádná vlákna, fóra ani reakce k této věci na tomto fóru, které jste měli dávno zrušit.

Petr.Vileta
Člen KS Plzeňský kraj
Profese: Celkem Spokojený Důchodce
Dal poděkování: 10819 poděkování
Dostal poděkování: 8772 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Proč Piráti zřejmě nevyhrají volby?

Příspěvek od Petr.Vileta »

@Marketa.Gregorova :?:

Řadový člen, stínový ministr švihlých nápadů a fórista

Fide, sed cui fidas, vide.
Věř, ale komu věříš měř.

(Perchta z Pernštejna - Bílá paní)

Marketa.Gregorova
Republikový výbor
Profese: europoslankyňa
Dal poděkování: 485 poděkování
Dostal poděkování: 2211 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marketa.Gregorova »

Lol, Babický mě bude obtěžovat i tady? No, super. Nemám k tomu, co moc říct, protože mentálně postižené lidi, kteří umí pouze jen lhát, se rozporují těžko. Vymyslí si vždy nějakou pohádku. :) Tomášovi jsem už před čtyřmi lety řekla, že si s ním nepřeju mluvit ani být v jakémkoli kontaktu, protože jeho chování považuji za obtěžování. Od té doby mu to bylo připomenuto mou osobou již třikrát, naposledy teď na kampani na Svoboďáku, kam chodí pravidelně Piráty otravovat s tím, že bude volit ČSSD (z ANO ho vykopli). Stačí se zeptat libovolného jihomoravského Piráta nebo dokonce dobrovolníka a potvrdí to. Já jeho osobu považuji za uzavřenou kapitolu, ale pokud bude obtěžování eskalovat, půjdu samozřejmě na policii.

Tito uživatelé poděkovali autorovi Marketa.Gregorova za příspěvky (celkem 6):
Petr.Springinsfeld, Jana.Leitnerova, Petr.Vileta, Antonin.Trcalek, Lucie.Jandova, Jan.Licka
Jiri.Kaderavek
Profese: programátor, hoteliér, manažer, trenér
Dal poděkování: 642 poděkování
Dostal poděkování: 1909 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jiri.Kaderavek »

Tomáš Babický není zdravotně v pořádku a nemá smysl s ním komunikovat. Potvrzuji slova Markéty, já k němu takto přistupuji asi 8 let a útoků od něj jsem si užil i já a táta. Mmchd. je to první člověk, který nebyl kdysi u nás přijat do JmK, @Robert.Cuma potvrdí, seděli jsme tenkrát v předsednictvu spolu (doufám, že mi ještě slouží paměť).

Tito uživatelé poděkovali autorovi Jiri.Kaderavek za příspěvky (celkem 3):
Marketa.Gregorova, Antonin.Trcalek, Jan.Licka
Zakladatel České pirátské strany
Svobodu nekoupíte, tu si volíte
https://lide.pirati.cz/personProfile/96/
anonym53077
Kontaktovat uživatele:

Původně jsem se k osobě Gregorové nechtěl nijak vyjadřovat, ale lže i tady. Z ANO mě nemohli nikterak vykopnout, protože jsem nikdy členem žádné strany nebyl. Nejsem politik. S mnoha jejich členy jsem v úzkém kontaktu a přeji jim vítězství v nadcházejících volbách. Kadeřávka sen. (otce zakladatele strany) jsem napadnout nijak opravdu nemohl, naopak jsem několikrát byl napaden, nebo pomlouván jím. Například na jednom stánku Pirátů se mě ptal na nějaké informace a po mé odpovědi mě poslal do p***. Jde o obyčejného potížistu a dalšího nebezpečného manipulátora strany, jako je právě například tato europoslankyně. Potvrzuji, že jsem kdysi dávno nebyl přijat do tehdejší České Pirátské strany a toto zpětně pokládám za šťastnou souhru náhod. S tímto jak se chováte a vystupujete mnozí z Vás dnes, když jste v parlamentu, bych se nemohl identifikovat. Europoslankyni Gregorovou a oba Kadeřávky upozorňuji, že ještě jednou si dovolí zmínit v jakékoliv souvislosti mé jméno v nějaké veřejné i neveřejné pomluvě, budou se dít věci. Stranou ponechávám fakt, že Gregorová můj nehodící se komentář i s důkazem o jejích lžích smazala ze své stránky a zablokovala mi možnost psát jakékoliv komentáře na této stránce. Jak chce europoslankyně Gregorová mluvit o boji proti cenzuře a nenávistným příspěvkům, pokud se tohoto konání sama opakovaně dopouští a to i zde na tomto fóru?

Překvapen nejsem, jde přece o Piráty. :)

Naposledy upravil(a) anonym53077 dne 22 zář 2021, 23:47, celkem upraveno 1 x.
anonym53077
Kontaktovat uživatele:

Jiri.Kaderavek píše: 22 zář 2021, 16:48

Tomáš Babický není zdravotně v pořádku a nemá smysl s ním komunikovat.

Pokud dokážete vyplodit o nějakém člověku takovou hloupost a napsat to ještě veřejně na internet, nejste zcela svéprávný ani soudný člověk a měl byste se léčit. Doporučuji dobrého psychiatra.

Odpovědět

Zpět na „Veřejná diskuse“