Vyškovsko

Moderátoři: KoKS Jihomoravský kraj, PKS Jihomoravský kraj

Pravidla fóra
  • Toto je veřejné fórum. Stanoviska nevyjadřují názor Pirátů, pokud nebyla schválena příslušnými orgány. Stanoviska se publikují na krajském webu.

• V anketách mohou hlasovat i návštěvníci bez přihlášení. Ankety proto nelze v žádném případě považovat za závazná hlasování.

• Moderátorem tohoto fóra je krajské předsednictvo.

• Toto fórum je viditelné pro návštěvníky bez přihlášení. Kdokoliv do něj může psát nebo hlasovat v anketách.

• Registrovaní uživatelé (včetně členů a RegP) si mohou fórum zneviditelnit, viz návod.

Vendula.Svobodova
Místní předsednictvo
Profese: geoinformatička
Dal poděkování: 157 poděkování
Dostal poděkování: 275 poděkování

Vyškovsko

Příspěvek od Vendula.Svobodova »

Ahoj,

tohle vlákno bude sloužit k představování zájemců a zájemkyň o aktivity v regionu Vyškovsko a zároveň pro jejich evidenci. Prosím tedy všechny, kteří by se rádi zapojili v tomto regionu, ať o sobě níže něco napíšou.

Ke scházení Vám bude sloužit tento link https://jitsi.pirati.cz/Vyskov.

Vendula Svobodová
zastupitelka MČ Brno-Starý Lískovec

jaromir.madl
Příznivec Pirátů – Jihomoravský kraj
Profese: team leader ve skladu
Dostal poděkování: 6 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Vyškovsko

Příspěvek od jaromir.madl »

Zdarec všichni, jmenuju se Jaromír Mádl bydlím v Otnicích s přítelkyní a dvěma syny (3,5 a 1,5) a pracuju jako teamleader ve skladu IKEA Brno. Zatím jsem se zapojil jen roznášením Volebních novin ve Vyškově a v Otnicích, ale pokud budu mít čas, určitě se rád zapojím do dalších aktivit. Momentálně vypadají volební průzkumy pro Piráty a Starosty dobře, ale do voleb je ještě daleko, takže je pojďme ještě víc podpořit Piráty a jejich kandidáty, ať se konečně zbavíme té ostudy co nám momentálně vládne...

Katerina.Migdau
Krajské předsednictvo
Profese: učitel TV - M, mateřská dov.
Dal poděkování: 1396 poděkování
Dostal poděkování: 270 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Katerina.Migdau »

Zdravím,
jsem Kateřina Migdau ze Šlapanic. V současnosti jsem aktivní v komunální politice ve Šlapanicích za sdružení nezávislých kandidátů Čisté Šlapanice. U pirátů jsem zatím příznivec a shoduji se v mnohých tématech a přijde mi, že to dělají dobře:)
Ráda bych se zde našla s dalšími členy a příznivci z našeho městečka. Můžu pomoct v komunální kampani případně s nějakým roznosem atd i v kampani do poslanecké sněmovny.
Děkuji

Petr.Burian
Člen KS Jihomoravský kraj
Profese: Bezpečnostní pracovník
Dal poděkování: 4 poděkování
Dostal poděkování: 9 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr.Burian »

Ahoj, jmenuji se Petr Burian, je mi 34 let a žiji ve Vyškově, kde i pracuji ve VTÚ Vyškov a jsem členem České piratské strany od října 2020. Pomáhám ve straně s kampaněmi, čeká nás v brzké době ta k volbám do poslanecké sněmovny, myslím si, rozhodující pro život v naší zemi. Do budoucna bych rád byl členem nového místního sdružení Vyškovsko, ale to vznikne až když naše území bude mít více členů i příznivců. Není problém pro mě přijet i třeba do Slavkova nebo Bučovic a tam se osobně sejít, popř. na krajské schůzi v Brně, nejbližší se bude konat 22.července. Mohu vzít i zájemce autem z Vyškova a blízkého okolí. Rád vás všechny uvidím.

Katerina.Migdau
Krajské předsednictvo
Profese: učitel TV - M, mateřská dov.
Dal poděkování: 1396 poděkování
Dostal poděkování: 270 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Katerina.Migdau »

Ahoj dovolím si tady tagnout @Petr.Burian a @Matej.Belohoubek .
Mluvila jsem s Petrem a vím, že měli nějakou neformální "vyškovskou" schůzku.
Matěj zase projevil zájem, že by Vyškovsko rozhýbal..
Tady se vám může hodit ten prostor.

Případně můžete kontaktovat i Ondru Kapitančika, jestli by vám nevypsal členy/ky či regp z vašeho okolí.

Kdybyste cokoliv potřebovali od PKS nebo ode mě, rozhodně nás kontaktujte.

Michal.Svagerka
Krajské předsednictvo
Profese: místostarosta města Dubňany
Dal poděkování: 897 poděkování
Dostal poděkování: 573 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Michal.Svagerka »

Ahojte,

díky moc Katko za posunutí tématu. Bohužel vzhledem k rozpočtu KS, nominaci Papouška a obecnému pracovnímu vytížení ke konci roku, jsem se k tomu zatím nedostal.

Vzhledem k tomu, že do konce roku už více nestihnu, tak prosím o návrhy 3 - 4 termínů ve 2. nebo 3. lednovém týdnu.

Můj záměr je se potkat ve 3 v Brně ve Špice, kde bychom se dohodli na tom, jak rozvoj Vyškovska uchopíme.

Díky tedy za návrhy termínů od @Petr.Burian a @Matej.Belohoubek

1. místopředseda MS Slovácko a KS JMK
    e-mail: michal.svagerka@seznam.cz
    místostarosta města Dubňany, člen KET JMK Finance, hospodářství, majetek a investice a RT Finance
Matej.Belohoubek
Profese: student
Dal poděkování: 156 poděkování
Dostal poděkování: 140 poděkování

Příspěvek od Matej.Belohoubek »

Michal.Svagerka píše: 10 pro 2024, 22:59

Vzhledem k tomu, že do konce roku už více nestihnu, tak prosím o návrhy 3 - 4 termínů ve 2. nebo 3. lednovém týdnu.

Můj záměr je se potkat ve 3 v Brně ve Špice, kde bychom se dohodli na tom, jak rozvoj Vyškovska uchopíme.

Díky tedy za návrhy termínů od @Petr.Burian a @Matej.Belohoubek

Ahoj, mně by se hodilo pondělí, ideálně tak mezi 16 až 17h - tzn. 6. ledna nebo 13. ledna. Ale kdyžtak se přizpůsobím :) Budu mít zkouškový, kromě tak dvou až tří dnů (který bohužel ještě nevím) se zvládnu zařídit během týdne kdykoli.

Petr.Burian
Člen KS Jihomoravský kraj
Profese: Bezpečnostní pracovník
Dal poděkování: 4 poděkování
Dostal poděkování: 9 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr.Burian »

Zdravím všechny, já budu mít závěrečné zkoušky 14.1., takže toho 13. bych nemohl, tak buď 6. nebo spíše v druhé půlce ledna. Díky za Vaše termíny.

Michal.Svagerka
Krajské předsednictvo
Profese: místostarosta města Dubňany
Dal poděkování: 897 poděkování
Dostal poděkování: 573 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Michal.Svagerka »

Dohodnuto, že koordinační schůzka s Petrem a Matějem proběhne ve čtvrtek 23. 1. 2025 od 16 h ve Špice Brno před krajskou schůzí. Zváni jsou všichni, kdo mají zájem o rozvoj Pirátů na Vyškovsku. Těším se :-)

1. místopředseda MS Slovácko a KS JMK
    e-mail: michal.svagerka@seznam.cz
    místostarosta města Dubňany, člen KET JMK Finance, hospodářství, majetek a investice a RT Finance
Odpovědět

Zpět na „Jihomoravský kraj“