Otázka na piráty rovnu na tělo

Diskuse s veřejností a místo pro její podněty a připomínky

Moderátor: Komise předsedajících

Pravidla fóra
Odpovědět
mypower.cz
Návštěvník – nepatří k Pirátům

Otázka na piráty rovnu na tělo

Příspěvek od mypower.cz »

Dobrý den, nevím kam přesně svůj dotaz vložit, snad jsem se trefil.

Jak se staví Pirátská strana k této formě tvrdé represe, která se děje na slovensku?

https://cnn.iprima.cz/pochybne-covid-te ... icie-12486
Muž byl podle mluvčí diagnostikovaný jako pozitivní. „Po doporučení nenastoupil do povinné izolace a opětovně se v ten stejný den odpoledne dal testovat na odběrném místě v Turčianských Teplicích, kde mu měl vyjít výsledek negativní,“ řekla Balogová, podle které policie zahájila trestné stíhání ve věci zločinu šíření nebezpečné nakažlivé lidské nemoci.
„Zjistili jsme i porušení lékařem stanovené karantény. V Novoměstském okrese se 45letá žena podrobila v jedné obci testu, který byl vyhodnocený jako pozitivní. Následně se přesunula do jiné obce, kde se opětovně podrobila testu s negativním výsledkem. Věc posunula policie regionálnímu úřadu veřejného zdravotnictví,“ uvedla podle slovenské agentury TASR policie.
Další otázka zní, jak se stavíte jako technologicky smýšlející strana k tomuto tématu uvedenému na obvykle odsuzovaném, avšak značně nepohodlné informace přinášejícím webu na http://tinyurl.com/ylq11qiy

Já jen abych věděl, zdali má smysl jít vůbec k volbám, pokud vůbec nějaké budou.

Zdraví bývalý člen pirátů a bývalý 4. místopředseda v jistém kraji.

Díky za reakce.

Je fakt, že "Toto je veřejné fórum, které nesděluje politická stanoviska či názory Pirátské strany. Dodržujte prosím jeho pravidla." tak nevím pak, kde se zeptat. Snad si to nějak přeberete.

Zdravím Ivana a Mikuláše. Oba se osobně známe.
Robert.Magni
Příznivec Pirátů – Plzeňský kraj
Profese: vrátný
Dal poděkování: 12545 poděkování
Dostal poděkování: 2834 poděkování

Re: Otázka na piráty rovnu na tělo

Příspěvek od Robert.Magni »

Strana se k tomu nestaví nijak.
Pokud skutečně jsi bývalý Pirát,tak bys to měl vědět.
Aby se strana nějak k něčemu stavěla,musel by nejdříve nějaký straník využít stranické mechanismy k získání stanoviska strany.

Nelíbí se vám moje názory ? Tak vypadněte na bar !
Roger Waters, Praha 2023

Odpovědět

Zpět na „Veřejná diskuse“