How do you do, fellow kids?
Teda uhh, ahoj.
Rád bych se stal členem Mladého Pirátstva a tak tu vykopnu své představovací kolečko ofiko.
1) Rád bych se zapojil. Rád bych vykopával témata pro mladé lidi, ladil je s někým, komu jsou věkem i prostorem blízká. A třeba zkusil vyrobit trochu té publicity Mladému Pirátstvu.
2) Není pro mě víceméně problén pomoci s nějakým eventem, když bude nějaký konkrétní plán a budu to dávat časově. Můžu osobně i něco málo pro zájemce dát dohromady, přednáškové povídání o zdravotnictví, o politice.. O tom, kde si myslím, že osobně nejsem úplně mimo.
3) Hraju! Teď teda stíhám z her jen LoLko (já vím, fuj, ale zato jsem platina) a Synthetik, ale moje metaforická i nemetaforická Steam Library je za nějakejch 18 let hraní her našlapaná. Z deskovek občas dávám DnD, jinak mě spíš míjej, i když je mám moc rád.
Z hudby poslouchám všechno možný, různejch kalibrů. Namátkou Arcade Fire, Son Lux, Midi Lidi, post-hudbu, Glass Animals, Jungle, LCD Soundsystem.
4) Teď už to vím! Ale o Twitchi tuším z dob Counter Strike ligy.)
5) Od kolegů z "dospělejch" Pirátů a z internetů, samozřejmě!
6) Jasně. Pomáhám při kampaních, jsem ve výboru pro zdravotnictví na kraji, vedu středočeský KET Zdravotnictví, místopředsedničím v MSku.. Holt když to jde, tak s něčím píchnu (tady bych zdůraznil jemnej situační humor, že tenhle příspěvek píšu z očkovacího centra, kde teď očkuju).
7) Jsem v kontaktu s mnoha Piráty. Některé z nich bych i nazval svými přáteli. Napsal jsem o nich i několik textů.