Zdravím!
Jmenuji se, a teď se podržte, Antonín Dvořák. Je to tak na mém pasu, občance i Mensa kartičce.
Je mi, už na méně než dva měsíce, 17 let. Zajímám se filozofii, politologii (rád bych ji i studoval na vysoké škole), hudbu (hra na trumpetu, občasná produkce v FL Studiu), editaci videí, veřejnou dopravu, grafický design; studuju IT na střední škole se zaměřením na databáze. Chcete-li si mne lépe prokouknout, na internetu se prezentuju jako Šepta Velkomožný (dlouhý příběh). Jo a pokud na Twitteru najdete hromadu stejnojmenných účtů, tak ty nejsou moje (ještě delší příběh), Twitter nepoužívám.
O Piráty se zajímám už vskutku dlouho. Ač jsou moje politické názory tak nějak roztroušené po celém policitkém spektru, zdá se mi, že největší průnik mám právě s Pirátskou stranou. Proto už jsem byl i na minulé online schůzce Mladého Pirátstva, najdete mne na prezenční listině. Mám v plánu být i na té nadcházející tento čtvrtek.
Rád bych se začal politicky angažovat, ať už na lokální, krajské, státní, či únijní úrovni, ovšem rád bych jednou splnil slib sobě samému, tedy odpracovat aspoň jeden mandát v Poslanecké sněmovně Parlamentu ČR.
Bydlím v Pardubickém kraji, nicméně skrze střední jezdím na intr do Olomouckého kraje, což velice komplikuje jak časovou dostupnost, tak přístup ke krajským pirátským centrům, neboť ani moje bydliště, ani moje... studi... jiště... nejsou svým krajským cetrům blízko. Z toho důvodu, jsem nebyl zatím schopen si ani ověřit identitu. Když na to byla příležitost posledně, tak jsem dokonce byl v rámci Erasmu v úplně jiné zemi a když jsem před víc jak měsícem napsal své koordinátorce s dotazem, jestli někdy v blízké, či vzdálenější budoucnosti budou příležitosti si ověřit totožnost, nebo, ještě lépe, se stát registrovaným příznivcem, nedostal jsem odpověď. Věřím, že to má jistě dobrý důvod, nicméně budu rád za jakékoli poznatky, či rady k tomuhle mému paradigmatu.
Přeji hezký zbytek dne.