A nyní pár bodíků k zamyšlení
stále se hledá kde šetřit a kde najít finance proto navrhuji:
zrušit senát a veškeré výdaje které spotřebovával přesunout do zdravotnictví,školství nebo do důchodů
zrušit veškeré příspěvky politickým stranám /za hlasy,mandáty a kdoví co ještě/ - kdo chce ať se stane členem a platí členské příspěvky
průhlednost státních zakázek řešíte myslím si dobře /někde jsem četla,že premiérka Radičová na Slovensku podmiňuje platnost smluv o státních jejich zveřejněním na internetu,máte to také tak v programu?/
jako další bod bych viděla veškerý zákaz lobbyingu - máme tu dost občanských a profesních sdružení a komor na něž by se poslanci a vláda povinně obraceli.
zákaz jakékoli reklamy politických stran ať mají jen svoje weby,zákaz předvolebních kampaní všude jinde než na veřejnoprávní tv/zde by ovšem byly povoleny jen diskuse a ne líbívé předvolební šoty a každá strana by dostala přesně vyměřený čas / a internetu - stejně na tohle všechno dostávají příspěvky ze státní kasy nebo od svých sponzorů jejichž zájmy pak hájí
50% zdanit příjmy všech vládních stran a členů vlády,bývalého a současného prezidenta kteří od r. 1990 byli v parlamentu či vládě, protože dělali ekonomické reformy bez odpovídajících zákonů , a zákony které tvořily měly takové díry,že je nemyslitelné,aby to dělali z pouhé neznalosti.A jestli tak tím hůř, protože tam mají stáda poradců,kteří se přiživují. Tak tedy zdaňme i ty poradce.
dále navrhuji aby všechny politické strany,které od roku 1990 dostaly jakýkoli příspěvek ze státního rozpočtu,i třeba navrácenu nějakou nemovitost toto vše vrátily. Je čas aby také platily. Protože dopustily,abychom došli tam kde jsme.A nezaslouží si dále existovat a když chtějí přežít,ať je živí jejich členové.
Po 40 letech vlády komunismu nechaly díky způsobu své vlády a praní se o koryta a výhody rozkrást a zplundrovat tuto zemi. Českou,,moravskou,sleszkou?Úmyslně to píši s otazníkem. Bůh Ví komu vlastně patří, Kdo přijde pro splátky těch dluhů.
Jsem z Brna. Ještě tu bývá strojírenský veletrh. Ptám se ale je Brno ještě strojírenské město? Kde tedy je 1. brněnská, Zbrojovka, Královopolská, Zetor?.......... V tunelu. Totiž zničeny, vytunelovány a kdo byl potrestán? Možná někdo sedí. Rozkradený majetek ale nikdo nesplatil.To se tehdy přece zhaslo světlo, aby se mohly dělat reformy.Abychom měli novou,lepší a hlavně nezadluženou budoucnost.
Tak snad bude něco z mého psaní přínosem nebo si můžete třeba ulevit,že jsem hnusný levičák

A proč to píšu? Poprvé a naposledy jsem volila v roce 1990. Pak už mi neměl kdo co nabídnout, protože všichni hlavně hrabali. Třeba Vy budete jiní.