poptávka - editorský tým pro sněmovní volby 2021
Moderátoři: Republikové předsednictvo - asistenti, Vedoucí centrálních orgánů, Republikové předsednictvo
-
Pro každé řízení zakládá hospodář nové téma.
-
V úvodním příspěvku stanovte co nejlépe požadavky a způsob výběru vítěze.
-
Dále řízení probíhá stanoveným způsobem; u personálních pozic platí více pravidel.
-
Připomínky a námitky směřujte do podatelny zadavatele, pokud není v úvodním příspěvku řízení stanoveno jinak.
-
Po ukončení řízení hospodář vlákno zamkne.
Pro zakázky a místa nad 200 000 Kč je výběrové řízení povinnost. Zaměstnanecká místa lze vytvářet pouze na základě usnesení schvalujícího orgánu.
- Jana.Kolarikova
- Příznivec Pirátů – Jihočeský kraj
- Profese: OSVČ
- Dal poděkování: 284 poděkování
- Dostal poděkování: 957 poděkování
poptávka - editorský tým pro sněmovní volby 2021
Produkční části portfólia (juniorní člen týmu) - Pomáhá řešiteli, aby z něho vytáhl podstatu věci, navrhovaná opatření, přínosy a dotáhl to do podoby odevzdatelné kopíkovi; potřebné zkušenosti s psaním textů, ideálně programových. Potřeba jsou komunikační schopnosti, schopnost se naučit dobře proces tvorby programového bodu, naučit ho další lidi a schopnost dotahovat věci do konce. Přihlásit se můžete tak, že mi pošlete e-mail s předmětem "Editorský tým", kam dáte svůj životopis, referenční materiál (co jste napsali k programu či jiný text podobné povahy) a krátký odstavec s motivací. Vhodným zájemcem je například uvolněný zastupitel, asistent nebo dobrovolník s nejméně 4 hodinami týdně. Pověření proběhne poté, co zájemce projde proces sestavení programového bodu a dodá takový bod v bezvadné kvalitě (součást kompetenčního modelu).
Koordinátor portfólia (seniorní člen týmu) - Kontroluje, že věci postupují, dbá na to, aby data o přípravě byla aktuální, upozorňuje na hrozící zpoždění, navrhuje aktualizaci harmonogramu, připravuje várky pro RP do schvalovacího procesu - může přinejhorším zajistit moje asistentka, ale rád bych, aby to převzal někdo, kdo by se tomu důkladněji věnoval. Potom se můžeme domluvit případně i na odměně (příplatku), pokud ji schválí republikové předsednictvo. Vhodná osoba by se rekrutovala z juniorních členů editorského týmu, kteří budou mít dobré vedoucí schopnosti a budou spolehlivě dotahovat svěřené úkoly.
Senior konzultant policy makingu (seniorní člen týmu) - Člověk s velmi hlubokými zkušenostmi z tvorby politik. Očekáváme pomoc v rozsahu účasti na jednání cca 1 za 14 dní, účast na příležitostných školeních s konzultacemi a případně ad hoc konzultace po telefonu. Vhodným zájemcem je člověk s letitými zkušenostmi z přípravy politických programů nebo schvalování legislativy se znalostí moderních metodik hodnocení dopadů politik. Pošlete mi svůj životopis, motivační dopis a přehled práce v oboru (publikace, výsledky práce).
První vyhodnocení poptávky proběhne 3. srpna 2020, výzva je nicméně kontinuální a hlásit se můžete i později.
Přihlášky prosím zasílejte mailem na jakub.michalek@pirati.cz
Jana Koláříková
https://www.facebook.com/JaninkaToofree
jana.kolarikova@pirati.cz
Tetris mě naučil, že když se snažíš zapadnout, tak zmizíš.