zde v tomto vlákně budu pravidelně publikovat důležité novinky a informace ze života kontrolní komise, které by vás mohly zajímat.
- Hlavní novinkou je, že kontrolní komise má od minulého měsíce administrativní podporu, tedy mě. Můžete se na mě tedy obracet se vším, co se týče chodu kontrolní komise, od FAQ přes stížnosti až po pochvaly .)) (Nejen) za tímto účelem máme nové pracovní KK číslo 770 193 715.
- Jsem nyní také hlavní styčná osoba pro všechny, kteří mají u nás podanou stížnost, je na ně podána stížnost či mají chuť svědčit.
- Pokud nechcete kontaktovat přímo mě nebo potřebujete informovat celou komisi naráz, můžete využít náš mailový alias kk@pirati.cz nebo nás pingnout na zulipu ve formátu @**KK**.
- Dále aktualizuji naši stránku na pirátské Wiki. Pokud vám tam bude chybět nějaká konkrétní informace či návod, neváhejte si o něj říci.
- Nově budeme jednou za dva měsíce fyzicky zasedat. Na minulé schůzi jsme si zvolili předsednictvo (Pavla Tauera a Honzu Nováka) a usnesli se, že si do příští schůze v dubnu vytvoříme vlastní jednací řád.