To mi nikdo neřeklVojtech.Pikal píše: ↑08 led 2020, 21:34 Zodpovědnost za to, že jsou dostatečně šetřena práva vzdálených účastníků (proxies) si měli vzít @Michaela.Skokanova a @Marek.Necada . Ještě zjistíme na místě, jak to bude možné.

Moderátoři: Republikové předsednictvo - asistenti, Komise předsedajících
To mi nikdo neřeklVojtech.Pikal píše: ↑08 led 2020, 21:34 Zodpovědnost za to, že jsou dostatečně šetřena práva vzdálených účastníků (proxies) si měli vzít @Michaela.Skokanova a @Marek.Necada . Ještě zjistíme na místě, jak to bude možné.
Jak jednoduchý by byl svět, kdybychom četli a dělali věci hned správně. -- Lucie Spáčilová
Mně se naprosto zamlouvá Milanův konceptVojtech.Pikal píše: ↑08 led 2020, 21:40Co se týče toho, že k návrhu na změnu stanov by měl vystoupit ideálně i nějaký jeho oponent. Jen kde ho teď najít? Nevím jestli předsedající daného jednání @Michaela.Skokanova někoho z rozpravy identifikuje. (V původním podnětu je 1 hlasující PROTI a 70 PRO.)
Jak jednoduchý by byl svět, kdybychom četli a dělali věci hned správně. -- Lucie Spáčilová
Fide, sed cui fidas, vide.
Věř, ale komu věříš měř.
(Perchta z Pernštejna - Bílá paní)
viewtopic.php?p=668984#p668984
Otázky je stále možno klást v příslušném vláknu. Pokud se nic nezmění, bude možno klást otázky kandidátům na předsedu zde a kandidátům na místopředsedy zde; fungování systému si můžete vyzkoušet zde. Otázky bude také možno položit osobně na místě. Vzhledem k omezenému počtu účastníků (1000) prosím využívejte odkazy pouze v případě, že se nebudete moci účastnit osobně.Petr.Vileta píše: ↑08 led 2020, 00:45 Mám otázku. Bude možné klást otázky vzdáleným přístupem a kde? Tady ve vlákně, na Zulipu, někde jinde? Jednání CF hodlám sledovat z domova (BTW kde bude ten stream?)
Přilákám předsedajícího Vojtech.Pikal
Jen podotýkám, že jsem se hlásil do volební komise („trustee“). Nicméně teď mi do toho vlezla schůzka finského „TO“ a nevím, nakolik se budu schopen synchronisovat s Ostravou, takže se toho asi vzdávám.Vojtech.Pikal píše: ↑08 led 2020, 21:34Zodpovědnost za to, že jsou dostatečně šetřena práva vzdálených účastníků (proxies) si měli vzít @Michaela.Skokanova a @Marek.Necada . Ještě zjistíme na místě, jak to bude možné.
Ministerio de Educación, ¡afuera!
Долой царя!