Nazdar.
v septembri 2016 bolo začaté voči mne trestné stíhanie za porušovanie autorských práv - upload filmov v období 2009 - 2014 a údajná škoda asi 80.000€. odmietol som výpoveď a cez právnika som podal sťažnosť. skončilo to dohodou o vine a treste s prokurátorom - pokuta - a na súde poškodené spoločnosti odkázali na civilný súd. klasika. vo februári 2018 prišiel list od ČPÚ aby som do 30 dní zaplatil plnú sumu alebo sa dohodol na splátkovom kalendári inak vraj budú vymáhať škodu súdnou cestou , sú zmocnení k výraznému zníženiu vymáhanej čiastky. na list som nereagoval. dnes - jún 2019 - prišiel list od právnika z Bratislavy ževraj si 3 spoločnosti (v rozsudku bolo poškodených uvedených 13) nárokujú náhradu škody vo výške asi 75.000€ a pokiaľ nezaplatím 13.000€ v hotovosti podajú vec na súd. poraďte ako ďalej.
Dík..
ČPÚ - vymáhanie škody cez Slovenského právnika
Moderátoři: Komise předsedajících, Kampaňový tým, Finanční tým, Zahraniční, Vedoucí RT
Pravidla fóra
V tomto fóru odpovídají členové a příznivci Pirátů na vaše dotazy k platnému autorskému zákonu a také k naší politice v oblasti kopírování.
Před položením dotazu zkuste najít odpověď v seznamu Často kladených otázek
-
- Návštěvník – nepatří k Pirátům
- Profese: strojár
- Dal poděkování: 3 poděkování
-
Re: ČPÚ - vymáhanie škody cez Slovenského právnika
Daj na seba kontakt, ináč ti asi nikto nič potrebné nenapíše na stránku.
-
- Profese: strojár
- Dal poděkování: 3 poděkování