Nedbálek David - Zájemce o členství

V tomto fóru se představují příznivci Pirátů, kteří se chtějí stát členy.

Moderátoři: PKS Ústecký kraj, Personální odbor - celý

Pravidla fóra
V tomto vlákně se prosím ostatním členům stručně představte:
  1. Představení vložíte kliknutím na ikonu Obrázek, která se zobrazuje, pokud jste přihlášeni.
  2. Do předmětu napište svoje jméno a příjmení.
  3. V textu se nám prosím stručně představte a napište nám, co vás vede k zájmu o členství v Pirátech. Budeme rádi, když nám zároveň řeknete, jak byste se chtěli do činnosti strany zapojit a jaké máte zájmy, schopnosti a dovednosti.
Krajské předsednictvo vás bude informovat o nejbližší schůzi v tomto tématu nebo jiným vhodným způsobem.
Členství vznikne, jakmile na schůzi podáte písemnou přihlášku, budete přijati předsednictvem a zaplatíte členský příspěvek na transparentní bankovní účet (podrobnosti).
Odpovědět
NedbalekDavid
Návštěvník – nepatří k Pirátům
Dostal poděkování: 1 poděkování

Nedbálek David - Zájemce o členství

Příspěvek od NedbalekDavid »

Zdravím,

Obracím se na toto internetové fórum s žádostí o členství v České Pirátské Straně.
Jmenuji se David Nedbálek, je mi 18 let a jsem student. Protože "Ústecký kraj" je docela široký pojem, přesněji pocházím z krajského města Ústí nad Labem.
Předmětem mého studia je SOŠST v Ústí nad Labem, obor Truhlář, který jsem si zvolil, jako zábavnější alternativu při cestě na vysokou školu, kde si mohu zvolit
obor, který mě bude doopravdy naplňovat.
Mezi mé zájmové činnosti patří hudba, technika, film, dobrovolnictví (Vůdcování ve skautském oddíle a další dobrovolnické činnosti.) a také psaní (Začínající redaktor kulturního internetového magazínu Resetmag)

Jelikož se déle zajímám o situaci v ČR a v našem krajském městě, rozhodl jsem se, že bych se chtěl aktivně podílet na změně a zlepšení životní úrovně, zejména na té komunální rovině. Rozhodl jsem se na to jít cestou Pirátskou, líbí se mi, že přinášíte čerstvý vítr do (mnohdy) děravých plachet České politiky.
Přinášíte spoustu nových nápadů a elánu ale nejste extremisté, což se mi na vás líbí.

Chtěl bych vám tedy nabídnout svůj zápal pro věc, který by členstvím ve vaší straně žhnul ještě silněji. (Ono takové členství ve straně dost motivuje.)
Mohl bych se zaměřit na psaní různých propagačních textů a aktivně se podílet na rozvoji Pirátské strany v našem kraji, který je momentálně spíše preferenčně zaměřen na ANO, SPD, KSČM (Viz. Volby do PS 2017.)

Ke své osobnosti bych řekl, že jsem poměrně tichý a rezervovaný člověk, lepší pozorovatel a nasluchač, než ostřílený řečník, ale i to má jistě své kvality. :D

Nevím co bych zde dál mohl psát, snad jen poděkování za tuto možnost se ucházet o členství.
Pokud máte nějaké doplńující otázky, můžete mi psát buď sem, nebo
FB: David Nedbálek
Email : nedbalekdavid@seznam.cz
TEL : 725 542 077

S přáním krásného dne.

David Nedbálek.
Tito uživatelé poděkovali autorovi NedbalekDavid za příspěvek:
Jakub.Pribyl
Adam.Komenda
Návštěvník – nepatří k Pirátům
Profese: Student práv
Dal poděkování: 178 poděkování
Dostal poděkování: 196 poděkování

Re: Nedbálek David - Zájemce o členství

Příspěvek od Adam.Komenda »

Ahoj, tvůj zájem o Pirátskou stranu nás moc potěšil. Rádi tě uvidíme na krajské schůzi 9.9 od 14.00 v Ústí nad Labem v Pirátském centru. Událost zde: https://www.facebook.com/events/513560552421711/ Pozvi kdyžtak i nějaké své přátele, kteří mají zájem o Piráty taky. :)

S pozdravem Adam Komenda
krajský koordinátor
Odpovědět

Zpět na „Zájemci o členství Ústecký kraj“