Komunální volby 2018
Moderátoři: Komise předsedajících, Kampaňový tým, Finanční tým, Zahraniční, Vedoucí RT
-
- Člen KS Zlínský kraj
- Profese: živnostník
- Dal poděkování: 3 poděkování
- Dostal poděkování: 1 poděkování
Komunální volby 2018
Kdo poradí jak postupovat s kandidátkou s podporou pirátů ? nemáte zkušenosti ? vzorový formulář ?
- Yveta.Martinkova
- Návštěvník – nepatří k Pirátům
- Profese: koordinátorka
- Dal poděkování: 14 poděkování
- Dostal poděkování: 9 poděkování
Re: Komunální volby 2018
Kandidátní listina pro sdružení je na krajském disku, jak jsem už psala, říkala....dám do přílohy.Vladimir.Koudela píše: ↑27 črc 2018, 11:22 Kdo poradí jak postupovat s kandidátkou s podporou pirátů ? nemáte zkušenosti ? vzorový formulář ?
Poznámky z podávání naší kandidátky a naší KM úřednice jsem ti volala.
Dále zjišťuji, jak je to s tím nominováním.
- Yveta.Martinkova
- Návštěvník – nepatří k Pirátům
- Profese: koordinátorka
- Dal poděkování: 14 poděkování
- Dostal poděkování: 9 poděkování
Ale v šabloně pro sdružení od Pirátů máš také navrhující strana, pokud to není strana vepíše se osoba.
Alespoň tak mi to bylo vysvětleno.
-
- Člen KS Zlínský kraj
Ahoj právě po telefonátu s Tomášem Čablou z Napajedel jsem znejistěl po zjištění ,že pokud se jedná o sdružení musí být ti nezávislí v tom sdružení registrováni jako nezávislí na ministerstvu vnitra ??? fakt nevim .
-
- Člen KS Zlínský kraj
Ahoj právě po telefonátu s Tomášem Čablou z Napajedel jsem znejistěl po zjištění ,že pokud se jedná o sdružení musí být ti nezávislí v tom sdružení registrováni jako nezávislí na ministerstvu vnitra ??? fakt nevim .Yveta.Martinkova píše: ↑27 črc 2018, 12:06 Ale v šabloně pro sdružení od Pirátů máš také navrhující strana, pokud to není strana vepíše se osoba.
- Vojtech.Pikal
- Kontrolní komise
- Profese: politik, informatik
- Dal poděkování: 11365 poděkování
- Dostal poděkování: 9051 poděkování
Sdružení nezávislých je berlička - volební strana - je to věc co nemá právní subjektivitu, nikde se neregistruje a pokud si udělá koalici s nějakou stranou, nepotřebuje ani scházet podpisy.
Pokd má někde kandidovat sdružení nezávislých kandidátů v koalici s Piráty, aby se tak vytvořil subjekt, který nebude přímo Piráti, ale bude moci kandidovt, je potřeba:
a) tuto volební spolupráci oznámit republikovému výboru
b) schválit příslušným fórem(krajským, předpokládám, kterému to předloží příslušné přdsednictvo)
c) sestait a předložit příslušnou kandidátní listinu a případný volební program
d) vyplnit kandiátlu a odevzdat - vzory jsem blahé paměti piloval zde: https://wiki.pirati.cz/ao/sablony/volby Nevím jestli mají KoKS něco aktuálnějšího někde mimo systémy strany.
(Sdružení nezávislých kandidátů a podobná hnutí registrovaná u V s matoucími názvy považuji za podvod na voličích.)
Pokd má někde kandidovat sdružení nezávislých kandidátů v koalici s Piráty, aby se tak vytvořil subjekt, který nebude přímo Piráti, ale bude moci kandidovt, je potřeba:
a) tuto volební spolupráci oznámit republikovému výboru
b) schválit příslušným fórem(krajským, předpokládám, kterému to předloží příslušné přdsednictvo)
c) sestait a předložit příslušnou kandidátní listinu a případný volební program
d) vyplnit kandiátlu a odevzdat - vzory jsem blahé paměti piloval zde: https://wiki.pirati.cz/ao/sablony/volby Nevím jestli mají KoKS něco aktuálnějšího někde mimo systémy strany.
(Sdružení nezávislých kandidátů a podobná hnutí registrovaná u V s matoucími názvy považuji za podvod na voličích.)
- Martin.Kucera
- Člen KS Moravskoslezský kraj
- Profese: nakladatel
- Dal poděkování: 565 poděkování
- Dostal poděkování: 12763 poděkování
Jen upřesním, že ten subjekt bude volební strana typu "sdružení politické strany a nezávislých kandidátů".
Jak jednoduchý by byl svět, kdybychom četli a dělali věci hned správně. -- Lucie Spáčilová