Oprava novin
Moderátoři: PKS Olomoucký kraj, Administrativní tým - OlK, PMS Olomouc
-
Toto je veřejné fórum. Stanoviska nevyjadřují názor Pirátů, pokud nebyla schválena příslušnými orgány.
-
V anketách mohou hlasovat i návštěvníci bez přihlášení. Ankety proto nelze v žádném případě považovat za závazná hlasování.
-
Toto fórum je viditelné pro návštěvníky bez přihlášení. Přihlášeným uživatelům se zobrazuje pouze tehdy, pokud jsou členy místního sdružení nebo registrovanými příznivci (
Nastavit zobrazovaná fóra).
-
Moderátorem tohoto fóra je místní předsednictvo.
- Zdenek.Zak
- Místní předsednictvo
- Profese: firemní bankéř v ČS
- Dal poděkování: 1137 poděkování
- Dostal poděkování: 625 poděkování
Re: Oprava novin
I. místopředseda MS a zastupitel v Olomouci,
předseda městské dopravní komise,
zdenek.zak@pirati.cz, telefon: 777 080 459
- Antonin.Stepan
- Člen KS Olomoucký kraj
- Profese: muzikant,pedagog
- Dal poděkování: 313 poděkování
- Dostal poděkování: 247 poděkování
Vysvětloval jsem to aji na tom slacku. Nebude se opravovat vše. Jde jen o Tvrz a Ol. Omluva v příštím čísle samozřejmě bude.Zdenek.Zak píše: ↑11 čer 2018, 21:44 Nevím sice přesný počet balíků, ale když jsem to vykládal odhadují na cca 700 kusů. Je opravdu nutné vše opravovat? Na Slacku jsem to odhadl na 15 dní čistého času. Nestačí omluva paní Procházkové a oprava v příštím čísle? Myslím, že by se ten čas dal v rámci kampaně využit lépe.
V rámci kampaně? Noviny by měli být v každé schránce. To ti přijde málo?

- Jakub.Nepejchal
- Návštěvník – nepatří k Pirátům
- Profese: Vedoucí sociální služby
- Dal poděkování: 1702 poděkování
- Dostal poděkování: 1268 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Člen KS Praha
=== Kontakt: ===
- Milos.Zmeskal
- Dal poděkování: 945 poděkování
- Dostal poděkování: 885 poděkování
XOLK! XOLK! XOLK!

- Zdenek.Zak
- Místní předsednictvo
- Profese: firemní bankéř v ČS
- Dal poděkování: 1137 poděkování
- Dostal poděkování: 625 poděkování
Chtěl jsem spíš poukázat na tohle.....buď budu 1. hodinu opravovat 2 balíky, nebo za stejný čas stejné množství roznesu. Myslím, že lepší je ten roznos byť s chybou. Mohu tomu věnovat cca 2. hodiny týdně.Antonin.Stepan píše: ↑11 čer 2018, 22:22Vysvětloval jsem to aji na tom slacku. Nebude se opravovat vše. Jde jen o Tvrz a Ol. Omluva v příštím čísle samozřejmě bude.Zdenek.Zak píše: ↑11 čer 2018, 21:44 Nevím sice přesný počet balíků, ale když jsem to vykládal odhadují na cca 700 kusů. Je opravdu nutné vše opravovat? Na Slacku jsem to odhadl na 15 dní čistého času. Nestačí omluva paní Procházkové a oprava v příštím čísle? Myslím, že by se ten čas dal v rámci kampaně využit lépe.
I. místopředseda MS a zastupitel v Olomouci,
předseda městské dopravní komise,
zdenek.zak@pirati.cz, telefon: 777 080 459
- Vlastimil.Bednarik
- Místní předsednictvo
- Profese: Sabatikl
- Dal poděkování: 319 poděkování
- Dostal poděkování: 268 poděkování
Rozhodně nectím heslo:
Malá rada je lepší jak velká pomoc
- Milos.Zmeskal
- Dal poděkování: 945 poděkování
- Dostal poděkování: 885 poděkování

XOLK! XOLK! XOLK!

- Antonin.Stepan
- Člen KS Olomoucký kraj
- Profese: muzikant,pedagog
- Dal poděkování: 313 poděkování
- Dostal poděkování: 247 poděkování
Chyba se stala a uznavam ze je to moje zodpovednost. Nikoho nenutim aby to delal. Jen jsem pozadal MS o pomoc. Ver ze kdyby jsem na to mel cas tak to udelam sam.Zdenek.Zak píše: ↑13 čer 2018, 19:05Chtěl jsem spíš poukázat na tohle.....buď budu 1. hodinu opravovat 2 balíky, nebo za stejný čas stejné množství roznesu. Myslím, že lepší je ten roznos byť s chybou. Mohu tomu věnovat cca 2. hodiny týdně.Antonin.Stepan píše: ↑11 čer 2018, 22:22Vysvětloval jsem to aji na tom slacku. Nebude se opravovat vše. Jde jen o Tvrz a Ol. Omluva v příštím čísle samozřejmě bude.Zdenek.Zak píše: ↑11 čer 2018, 21:44 Nevím sice přesný počet balíků, ale když jsem to vykládal odhadují na cca 700 kusů. Je opravdu nutné vše opravovat? Na Slacku jsem to odhadl na 15 dní čistého času. Nestačí omluva paní Procházkové a oprava v příštím čísle? Myslím, že by se ten čas dal v rámci kampaně využit lépe.

- Martin.Smida
- Republikové předsednictvo
- Profese: Kompostář
- Dal poděkování: 2248 poděkování
- Dostal poděkování: 4220 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Zdenek.Zak píše: ↑13 čer 2018, 19:05Chtěl jsem spíš poukázat na tohle.....buď budu 1. hodinu opravovat 2 balíky, nebo za stejný čas stejné množství roznesu. Myslím, že lepší je ten roznos byť s chybou. Mohu tomu věnovat cca 2. hodiny týdně.Antonin.Stepan píše: ↑11 čer 2018, 22:22Vysvětloval jsem to aji na tom slacku. Nebude se opravovat vše. Jde jen o Tvrz a Ol. Omluva v příštím čísle samozřejmě bude.Zdenek.Zak píše: ↑11 čer 2018, 21:44 Nevím sice přesný počet balíků, ale když jsem to vykládal odhadují na cca 700 kusů. Je opravdu nutné vše opravovat? Na Slacku jsem to odhadl na 15 dní čistého času. Nestačí omluva paní Procházkové a oprava v příštím čísle? Myslím, že by se ten čas dal v rámci kampaně využit lépe.
ješte se to dá opravovat přímo při rozdávání. vytáhnu noviny, přeškrtnu a šup s nima do schránky

me to samozřejmě taky mrzí, že tam máme takovou chybu, ale není to chyba gramatická, ani nějaký nevýznamný překlep. je to prostě nepravdivá informace, která "poškozuje" jak naši kandidátku Pavlu tak samotnou KDU-ČSL... Měli bychom se s tím poprat, aspon jak zvládnem...
- místopředseda Pirátské strany. Neváhejte se na mě obrátit.
- Vlastimil.Bednarik
- Místní předsednictvo
- Profese: Sabatikl
- Dal poděkování: 319 poděkování
- Dostal poděkování: 268 poděkování
dva balíky, dvě hodinky práce, dvě piva, k tomu hrají Hollywood Vampires, když se chce, tak jde všechno.